התייעצות,כדאי לקנות את המעיל הזה?

התייעצות,כדאי לקנות את המעיל הזה?

היי בנות, ראיתי את המעיל הזה ב H&M עוד לא מדדתי אותו, אהבתי מאוד את הצבע והגזרה וגם המחיר ממש לא יקר, עולה בערך 150 ש"ח. מה דעתכן?

loligoth

New member
../images/Emo214.gifאממ...

הצבע שלו בעייתי. יש לך עם מה לשלב אותו? אם כן - תקני. הוא מאוד יפה, פשוט בעייתי:]

גבר הולך לאיבוד דרך מרפסת

ואני לפעמים הולכת לאיבוד במחשב...בעיקר בגלל שאני עובדת רוב הזמן על מקינטוש ושם אני לא יכולה להוסיף הודעות
ותוסיפי לזה יומיים ללא אינטרנט... אני גם אהבתי אותו אבל כפי שכתבתי הוא מגביל לדעתי מתאים רק לשחור ואפילו לבן ואפור אני לא בטוחה. החתונה שלי בנובמבר אני עדיין מחכה להמלצות באם יש לך

loligoth

New member
../images/Emo214.gifגם שירשרת אלי, וגם כתבת "הדס"

[זה גם השם שלי :] אם הדס המנהלת לא הייתה מגיבה לך הייתי חושבת שזה מכוון אליי P:

רונללה

New member
אמממ 2.....

הצבע דווקא לא בעייתי לדעתי - אני אוהבת מקושקש אבל הגיזרה קצת משעממת. שווה לך לבדוק מעילים בעוד רשתות קודם, לא? כאילו גם בקסטרו יש מעילים מדהימים לחורף הקרוב ובאחלה מחירים, אני כבר שמתי עין על אחד ממש שווה!

אני כמובן אבדוק

אבל אני דווקא מאוד אהבתי את הצבע..וגם אני גרה בחו"ל אין פה קסטרו! המחיר ממש זול גם לא? הוא עולה 30 יורו! רק מה חברה שלי הציעה לי לבדוק שהוא לא מגרד מידי כי הוא עשוי מצמר מלא...

loligoth

New member
../images/Emo214.gifזה לא "מקושקש"

מקושקש אומר הרבה ציורים על החולצה. המעיל דווקא חלק, פשוט הצבע לא שגרתי. לדעתי הגזרה לא משעממת בכלל. וחוץ מזה, מעיל בצבע כזה לא זקוק לעוד דברים כי הוא יראה סתם עמוס. צריך למתן את הצבע הצעקני בעזרת הגזרה היותר שקטה [ולדעתי היא ממש לא]. וקסטרו? מחירים של 150 ש"ח למעיל? בקסטרו עודפים מעילים עולים יותר XD

אני אשלב אותו

עם שחור כמובן כל צבע אחר כמו ורוד אדום וכו' יראה Too much לא? זה מתאים בעיקר בתור מעיל נוסף ולא מעיל ראשי!

loligoth

New member
../images/Emo214.gifהצעות לשילובים :]

שחור, אפור עכבר, לבן [במיוחד בפריטים שהוא משולב עם צבע אחר מהרשימה הנ"ל], שמנת, חום, כחול כהה... ובשביל להפוך את העניין ליותר כיפי [כי רוב הלבוש הוא בעצם המעיל שמסתיר את כל השאר] אז יכולה להוסיף אקססוריז מגניבים כמו כובעצמר, צעיף, כפפות, גרביונים, מגפונים[!!
], אקססוריז לשיער למיניהם [סיכות יפות... סרטים...] ולשחק עם טקסטורות [נניח, כובע צמר פסים שחור-לבן]...

למעלה