התייעצות לאחר תגובה לחיסון DaTP

התייעצות לאחר תגובה לחיסון DaTP

בני בן ה-3 קיבל DaTP (דחף) אתמול.
אתמול היה לו קטע מוזר שבו הוא תיאר פעמיים סחרחורת.
היום הוא קם עם נפיחות במפשעה לפי רופא שבדק אותו בלוטות הלימפה מוגדלות.
לא נשלל הקשר לחיסון והרופא שלח אותנו להמשך מעקב לרופא זיהומולוג בבית החולים בהקשר החיסון.

האם יש משהו טבעי אותו ניתן לתת למען חיזוק הגוף? ולמה לשים לב בהמשך?

הייתי מתייעץ על כך עם רופא

אם את לא סומכת על הרופא שלך, אז עם רופא אחר שאת כן סומכת עליו, או לפחות עם פורום שבו ניתן ייעוץ רפואי אמיתי ע"י רופא. ראי כאן:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2321&messageid=168144933

שימי לב ש"טבעי" אינו מילה נרדפת ל"בריא יותר" או "לא מזיק". הרבה רעלים הם טבעיים... (ציאניד, לדוגמה). גם בתכשירים "טבעיים" או בתוספי תזונה יש חומרים שיכולים להשפיע על הגוף ולהתנגש עם תרופות ועם טיפולים קיימים ועוד. אני מציע בחום לא לקחת שום דבר על דעת עצמך אלא להתייעץ על כך עם רופא או מינימום עם רוקח.

אני לא מכיר "משהו טבעי" שניתן לתת למען חיזוק הגוף... יש הרבה מוצרים שמשווקיהם מבטיחים הרים וגבעות אך לו היה להם תוקף מדעי הם היו מקבלים גושפנקה רשמית ולא נשארים בחזקת אלטרנטיבה...

לא הייתי שואלת לולא העובדה שאת רופא ביה"ח

ניפגוש רק בעוד 3 שבועות לכל המוקדם לכן אני מעוניינת לטפל לא במישור הקונבציונאלי.
מהרופא הילדים אני כן מרוצה.
וידוע לי שציאניד הוא טבעי ואם זכרוני עומד לצידי עכשיו הוא מופק משקד ירוק שהוא גם לא בדיוק אכיל מאחר והוא מאוד מר.

אתה באמת מפנה אנשים להתייעצות על מצב רפואי

עם רופא באינטרנט?

נראה לי די חסר אחריות מצד כל רופא שייתן אבחנה/ייעוץ דרך מדיה וירטואלית מבלי לראות את הילד בעיניים ולבדוק אותו... ואני מאוד מקווה שרופאים לא עושים את זה.
המדיה של האניטרנט נועדה לשאלות כלליות ולא לאבחנה ספציפית...

את באמת לא מבינה מה כתבתי?

כתבתי לה להתייעץ עם הרופא שלה ואם לא איתו אז עם אחד אחר, או לפחות (= אם היא רוצה להתייעץ דווקא בפורום באינטרנט) בכזה שמנוהל ע"י רופא.

רופא יכול לתת לה מידע כללי, למשל אם תכשיר X מתנגש עם תרופה Y או אם בגדול מסוכן או לא מסוכן להשתמש ב-Z. בשום שלב לא הצעתי לה לקבל אבחנה ספיציפית באינטרנט (נראה לך?!) ואני משוכנע שאם היא תשאל שאלה כללית בפורום והרופא יזהה שזה מצב שדורש משהו מעבר הוא יאמר לה את זה בצורה ברורה.

טיפול בנפגעי חיסונים

ישנם מספר רופאים שעוסקים גם ברפואה משלימה אשר מייעצים בנושא ומטפלים בנפגעי חיסונים:
ד"ר חיים רוזנטל
ד"ר נועה פרנקל
ד"ר בועז רון
ד"ר ליאורה אוריאל
ד"ר גלי שטופמן
ד"ר אמיר אניספלד
ד"ר אילן זמיר

בהצלחה!

רפואה משלימה

כדברי הסטנדאפיסט המבריק טים מינצ'ין:
By definition, Alternative Medicine has either not been proved to work, or been proved not to work. Do you know what they call Alternative medicine that's been proved to work? medicine...

רופא שממליץ על רפואות הומיאופטיות (מים מדוללים) כטיפול בטראומה הוא לא אדם שהייתי הולך אליו לייעוץ רפואי:
http://www.medirose.co.il/pages/עזרה_ראשונה_הומאופתיה.aspx

הפוסל במומו פוסל

אתה יכול לזלזל במה שאינך מכיר, אך אין זו דרך ראויה לזכות בהערכת הבריות.

למעלה