התייעצות לבוש לחתונה של גיס

damboli

New member
התייעצות לבוש לחתונה של גיס

החתונה עוד שבועיים אז יש לי עוד שמן מספיק לרכישות נוספות.
אנחנו דתיים.
קניתי מטפחת בגווני חרדל ובורדו, מקושטת בסיכת פרח מתאימה.
היה נראה לי מתאים לשלב תכשיטי זהב, וקניתי שרשרת זהב ארוכה בסגנון שמצורף בתמונה, ואת העגילים האלה, רק בזהב. יש לי עוד זוג עגילים קצת יותר דומיננטי, אבל אני לא מוצאת תמונה שלו. נראה לי שאחליט באותו ערב, אלא אם כן למישהי יש דעה מוצקה בעניין.
לבוש- מתכננת ללבוש שמלה שחורה בגזרת שיפט. שרוול 3/4 אורך ברך. משהו בסגנון של השמלה המצורפת, רק בשחור ובאורך המתאים.

עד כאן, נשמע בסדר? אשמח לחוות דעתכן.

וההתלבטות- נעליים. אני לא הולכת עם עקבים. רק שטוח.
יש לי סנדלים של סטיב מאדן, צבע ניוד עם אבני סברובסקי קטנות, אבל אני לא בטוחה שזה מספיק. אולי עדיף נעלי בובה כאלה?
אם אתן אומרות ללכת על הנעליים- שחורות? חרדל? בורדו?

סליחה על האורך. אשמח לכל עזרה.

Happy Goth

New member
הייי

השילובים שהראית ופירטת נשמעים לי ממש ממש יפים! השמלה קלאסית ונראית נוחה ומסביב בנית לך אקססוריז בקפידה.
בעיניי הסנדלים (עם
פדיקור מאד מוקפד) יהיו משגעים והכי מתאימים לחתונת קיץ.
השרשרת מקסימה ובעיניי תלך עם עגילים צמודים ולא משהו ארוך כמו שהראית. אבל זה עניין של טעם ואיזון כזה שאני אוהבת לעשות. או זה או זה

תצלמי תמונות של השמלה כשתמצאי!

לי וולף

New member
מסכימה עם האפי

היי

השמלה מאוד יפה וגם האביזרים. מסכימה הן בעניין הסנדלים (יפים מאוד והאבנים מוסיפות המון) וגם בעניין האיבזור - הייתי מעדיפה או את העגילים הארוכים או את השרשרת, אבל לא ביחד.

היי

השימלה + העגילים או השרשרת + הסנדלים - כולם בסגנון "אתני" ומשתלבים יפה יחד.
מסכימה עם ההערה מעליי לגבי התכשיטים, אני הייתי הולכת על השרשרת.

אני מודה שמשהו לא כ"כ מסתדר לי בעניין הצבעים, לפי התיאור וממה שאני מצליחה לדמיין (=חרדל+בורדו+שחור+זהב+ניוד+כסף(האבנים בנעליים), יותר מדי עמוס לטעמי...)

אני גם דתיה (לא נשואה עדיין, אז לא עם כיסוי ראש) ואני אישית אוהבת כשהמטפחת מתאימה לגמרי לאאוטפיט. לפי מה שתיארת היא דומיננטית מבחינת הצבעים. אולי יהיה יותר קל להציע כשרואים בדיוק את הגוונים והדוגמה שלה. יש סיכוי שאת מעלה תמונה שלה לכאן?
אני גם הייתי מוותרת על הפרח במטפחת, זה נשמע לי רק מעמיס ופחות קשור סגנונית ללוק שאת מכוונת אליו. מה דעתך?

damboli

New member
תודה לכולן ותשובות

מבחינת הצבעים, זהב מתאים בגוונים לצהוב של המטפחת (זה חרדל נוטה לצהוב). ניוד אני לא סופרת כצבע נוסף, בטח לא כשהוא על הרגליים.
הפרח במטפחת מובנה. בלעדיו היא סתם פשוטה.

אנסה להעלות תמונה שלה מחר.
לגבי העגילים- גם לי לקח הרבה זמן להתרגל לעניין של שרשרת+עגילים ארוכים, אבל כ"כ לא יפה לי עגילים צמודים מבחינת מבנה האוזן, והארוכים דווקא מחמיאים לי לצורת הפנים.
לוותר על השרשרת לא בא לי כי אז השמלה תהיה סתם ריקה :(
מתלבטת.. אולי אקח עגילים צמודים מאחותי ואנסה לראות איך זה משתלב (מצרפת תמונה של הזוג שחשבתי עליו)

Happy Goth

New member
אני
בעגילים האלה

ולדעתי הם הולכים בצורה מושלמת עם האאוטפיט

אבל חשוב שתרגישי בנוח, ואם יש לך איזה אישיו עם האוזניים, לכי על מה שעושה לך הכי טוב

למעלה