התייעצות לבנות את הטיול

Groove Agent1

New member
התייעצות לבנות את הטיול

ובכן בשעה טובה הזמנתי כרטיסים ל 30.3 עד ה 27.4

מתכוונים לבלות כמה ימים בבנגקוק, שבוע וחצי בפוקט, סופ"ש בקו פי פי,שבוע בקו סומוי ועוד מס' ימים בבנגקוק לשופינג בסוף.
אז האם הייתם ממליצים לשנות משהו? אולי שבוע וחצי בפוקט זה יותר מדי? שבוע בקו סומוי זה מספיק?
אנחנו רוצים לעשות אטרקציות, קצת טיולים מאורגנים וגם בטן גב.

התוכנית כמו שאמרתי להתחיל מבנגקוק מס' ימים, לאחר מכן לטוס לפוקט, לאחר מכן סופ"ש בקו פי פי ואז טיסה מפוקט לקו סומוי.
האם התוכנית טובה או שעדיף להתחיל מקו סומוי ולסיים בפוקט?

T o m c o

Member
מנהל
אענה...
ראשית - סאמוי ולא סומוי.
מעבר לזה לעניין המרכזי -
אני לא חושב שזה ממש משנה מאיפה אתה מתחיל, פוקט או סאמוי, שיבצת לכל אחד מהם זמן רלוונטי ומספק. בחרת כמות יעדים שיכולה לתאום בצורה טוב לכמות הזמן ולא נראה כי אתה מתכוון לרוץ נגד השעון במקרה הזה. (ארבעה שבועות, להיות בארבעה יעדים מרכזיים זה נשמע כמו אחלה התחלה! הוספת היעדים שאני אעשה בהמשך ההודעה היא לא ממש הוספה, היעדים הם יעדים על הדרך בין היעדים המקוריים או יעדים אליהם ניתן לקחת יום טיול בודד/יומיים טיול בכל סוכנות טיולים ואינם למעשה יעד נפרד)

לדעתי שבוע וחצי בפוקט, יכול להיות הרבה זמן, אבל הכל בר פתרון.
אם לא תבצע את הזמנת המלונות מראש טרם הטיסה, למעט הדברים הוודאיים - דוגמת הלילה בראשון בבנגקוק או הלילה שלאחר טיסות פנימיות שהוזמנו מראש, אתה למעשה משאיר לעצמך יכולת תמרון ומשחק עם הזמן שלך.

מה זה אומר בעצם?
אהבת מקום מסוים, אתה רוצה להשאר עוד יום-יומיים? אין בעיה! אתה יכול.
באותה מידה יש גם את הכיוון ההפוך, הגעת למקום מסוים, אתה לא מתחבר למקום בכלל, רק רוצה לברוח ולהמשיך ליעד הבא? כנס לסוכנות הטיולים הקרובה ותזמין טיסה/רכבת/אוטובוס ליעד הבא..
נגיד אם תזמין רק את הטיסה מבנגקוק לאי הראשון וממנו תעבור בצורה לא אווירית (ימית + קרקעית) ליעד הבא, זה יכול לאפשר יותר תמרון, שכן לכאלה דברים אפשר גם להזמין זמן קצר יותר מראש את כרטיסי הנסיעה.
באשר לכיוון המסלול, אני לא חושב שזה מאוד משנה, רק חשוב שתדע שמעברים לוקחים זמן, כל מעבר לוקח לפחות חצי יום ברוטו, צריך לקחת את זה בחשבון.

כלפי "שבוע וחצי בפוקט זה יותר מדי?" אני חושב שאתה יכול לצמצם לשבוע, את שלושת הימים שמתפנים אתה יכול לנצל לאיזור שבין סאמוי לפוקט, את המעבר הזה אתה יכול לעשות בדרך הימית והיבשתית ולא בטיסה ובכך לראות גם את איזור קראבי, או-נאנג וריילי ביץ' ואת סוראט ת'אני.
גם את המעבר של פוקט - בנגקוק, אגב, אפשר לעשות יבשתית, ברכבת לילה. (גם לזה יש יתרונות וחסרונות).

אם מורידים את שלושת הימים מפוקט אפשר גם להוסיף אותם כמובן לבנגקוק, בבנגקוק יש המון מה לראות, המון מה לעשות ולא רק קניות, אפשר לקחת יום/יומיים טיול לקנצ'נאבורי, יום טיול לאיותאיה, מקדשים, ארמון המלך, קורס בישול, צ'יינה טאון, מרכזי הקניות הגדולים, השווקים - שוק הלילה, שוק צ'אטוצ'אק (סוף שבוע), שוק פראטונם, שוק אוכל, מגדל ביוק 2 והתצפית על העיר (מומלץ להזמין ארוחת בופה לסביבות שעת השקיעה, להגיע מעט קודם ולראות את העיר מגובה 84 קומות גם באור וגם בחושך. עלות: 650 בהאט לארוחה ותצפית + שתיה בעלות נפרדת). זה רק ההתחלה. יש עוד המון וזה יכול למלא גם הרבה יותר משבוע.

אני מניח שזה יותר בלבל אותך מעזר לך, כמובן, מוזמן לחזור ולהתייעץ.

מסכים לגמרי לגבי פוקט

גם לדעתי שבוע שלם בפוקט זה המון.
.לדעתי הוא אי גדול ויקר ומבחינתי הוא תמיד שימש כתחנת מעבר ולא הייתי שם אפילו יום שלם. בזמן הזה תוכל להיות במקומות אחרים כפי שכתב בצדק tomco

המון הצלחה

prizman

New member
ולדעתי מי שפוקט שימש לו רק תחנת מעבר

ולא שהה באי אפילו יום שלם אחד לא יכול להביע לגביו דעה.

T o m c o

Member
מנהל
אני נוטה להסכים איתך, אני עדיין בדעה ש10 ימים בפוקט הם
הרבה מעל ומעבר..
(זה כמובן לא סותר אחד את השני, אני, אגב, הייתי בפוקט שבוע שלם, לא היה רגע דל..)

prizman

New member
זו כבר שאלה אחרת לחלוטין.

אישית אני לא מסוגל לשהות על אף אי שלא קוראים לו מנהטן יותר משלושה ימים רצוף ואילו אחרים
יכולים לבלות כך חודשים.
במצטבר אני מעריך שביליתי בפוקט מעל 30 יום, לאו דווקא בחופים, ועדיין יש לי מה לעשות שם.
לגבי השואל עצמו, תלוי בהעדפותיו האישיות. בפוקט יש מגוון חופים שונים מאוד האחד מהשני,
יש אפשרויות גיוון. אם הוא מתעניין בארכיטקטורה, יש בעיר עצמה ארכיטקטורה מאוד מעניינת.
אם בטבע, יש בלי סוף.

T o m c o

Member
מנהל
ברור, ועדיין לביקור ראשון אני חושב ששבוע זה זמן מספק,
הוא יוכל לחזור לביקור נוסף.
&nbsp
על האמירה על מנהטן - מסכים לגמרי!
&nbsp

אני שהיתי ושוהה בתאילנד במצטבר 8 חודשים

(אפשר להגיד גר פה) את פוקט אני נורא שונא (פאטונג פוקט העיר ממש לא מעניין)
הכל פה מלא מלא בזונות וזה טוב אם זה מה שאתה מחפש או פנסיונר
ויש גם חשש למלא מחלות, זונות תאילנדות אני לא עושה גם בחינם
אז 3 ימים בלחץ רק לראות מה זה ״באנגלה״ כי זה רחוב מרשים ללא ספק
התמהיל במועדונים לא טוב ויש גם זונות צמרת רוסיות שזה דבר שיותר קשה לראות באיזורים אחרים בתאילנד זה ייחודי לפאטונג (הן לא באמת כאלה יפות אבל זונות לבנות בתאילנד זה דבר די נדיר)
&nbsp
המקומות האהובים עלי הם קו סמוי , כי יש איזון טוב בין אירופאים למקומיים
גם פה יש זונות אבל לא מתקרב לכמות שיש בפאטונג.
למה אני בפאטונג ? בפעם השניה? כי יש לי פה בחורה שהיא לא זונה שאהבה אותי
לפני שעסקתי בפיתוח גוף אז חזרתי וזה לא עובד ביננו.
ב22 אני חוזר לקו סמוי, קו פאנגן לחודשיים (רק למסיבת הפול מון פארטי)
! שאר הזמן אני גר בבנגקוק
&nbsp
לדיסקלוזר טיילתי וגרי ביותר מ-20 מדינות וערים שונות בשלוש שנים האחרונות
קובה, סין, הונג קונג, קובה, ברזיל, ארגנטינה, יוון, ישראל, לונדון , גרמניה, תאילנד, קמבודיה, ויאטנם, והרשימה ארוכה בטוח שכחתי כמה בכל אופן הנקודה שלי היא כזאת
המקומות הכי אהובים עלי בעולם נכון לנקודה זו בזמן בונוס איירס, מיקונוס, וקו סמוי
&nbsp
אז באמת זה חולי נפשי לא לאהוב את קו סמוי
&nbsp
&nbsp

prizman בדיוק כפי שכתבתי

פוקט הוא אי גדול ויקר ואותי הוא לא משך ופשוט לא עניין
כמובן שזה משתנה מאדם לאדם.
.אני יכול לאהוב מקום מסוים ולשהות בו שבועיים ומישהו ירצה לעזוב ולהמשיך אחרי שעתיים.
.בעיני לשהות בפוקט מעבר לכמה שעות ולהמשיך הלאה זה בזבוז.
&nbsp

למעלה