התייעצות לגביי תביעה

התייעצות לגביי תביעה

יש לי מתקן מים כבר 4 שנים. בעקבות מעבר דירה נגרם נזק וגילינו נזילה. הזמנו טכנאי מחברה לא מוכרת שחירטט אותנו קצת ואמר שאם יוציא את הפילטרים שלו וישים חדשים מתחת לכיור זה מה שיעצור את הנזילה. כעבור 24 שעות הנזילה חזרה.
כשביקשנו שיחזור לתקן אמר שאם הוא יבוא והתקלה ממקום אחר נצטרך לשלם שוב. בגלל שלא רצינו לשלם סתם הוא הדריך אותנו בטלפון כדי שנגיד לו מאיפה נוזל וקבע שיש נזילה ממקום אחר (לא מאיפה שלטענתו תיקן). בגלל שנראה לנו משהו מוזר, העדפנו שלא יבוא. גם ניסה לפתות אותנו שאם נעשה דרכו ביטוח ל3 שנים, לא מצטרך לשלם שוב על השירות.
התקשרתי למוקד והגעתי לנייד של בחור שבמהלך השיחה גם אמר שאני מפריעה לו באמצע ארוחת הצהריים!!.. אחרי שהסברתי לו את מה שקרה, ביקשתי שיחזיר לי את הכסף ויבטל את העסקה כי למעשה לא נעשה שום שירות. התווכח ולא רצה, ואז אמר שביטול עסקה זה רק דרך הטכנאי (ממתי איש שמתקן אחראי על כספי חברה?). כשביקשתי את הטלפון של הטכנאי שהיה אצלי, הביא לי מספר שגוי. (מישהו אמר משהו מסריח בסיפור???? גם אני חושבת)
למזלי מצאתי את הטלפון של הטכנאי ושוב הסברתי ודרשתי את הכסף חזרה. אמר כי מבחינתו תיקן את הבעיה, ואנחנו מנסים סתם לקחת ממנו כספים. האפשרות היחידה מבחינתו היא לסתום את הפה בעצם ולהישאר מחוייב אליהם ל3 שנים. אמרתי לו שאם הוא מתעקש על לא להחזיר את הכסף, אני אפנה הלאה (שלחתי טופס תלונה למועצה לצרכנות). בסוף אמר לי "את רוצה רק לדבר או גם להקשיב לי" וניתק לי בפנים את הטלפון.......
החוצפה של שני האנשים מהחברה הזאת, שאני בספק אם היא עובדת כחוק, בכלל הרגיזה אותי.
מה אתם אומרים לתבוע אותם על מה שעשו? יש אפשרות לבדוק את החברה הזאת? להמתין לתשובה מהמועצה לצרכנות?

מועצה לצרכנות זה כלום

על איזה סכום מדובר? אם שווה לך ההיתרוצצות אז לך ותוכיח בבית מישפט שאתה צודק .

אני בעד צדק

אם נפלה בחלקי להכיר חברה שעובדת על הציבור, צריך להרתיע מפני כך.
היום עשו את זה לי, מחר יעשו למישהו אחר. אם אפשר לעצור נוכלים שמנסים לחייב לקוחות להיות איתם ולעבוד עליהם, רק בגלל שהלקוח לא יידע אם הבעיה תוקנה ומה הבעיה זה לא אומר שצריך לשבת בשקט.
אחרי שעשו לי את זה הדבר היחיד שחשבתי עליו היה שאם היה לי מצלמות של חיים הכט, הם מזמן היו נופלים בפח.

למעלה