התייעצות לגבי בובות שלי

feyoula

New member
התייעצות לגבי בובות שלי

אני בונה עכשיו בובה גדולה מאוד ואני בדילמה לגבי השיער שלה. הראש שלה בערך בגודל של אדם. טיפה גדול ורחב יותר.... במה אתם משתמשים לבובה בגודל כזה? ממש פיאה? ועוד דבר, אני עובדת על בובה אחרת, של נמר. איך עושים לו את השפם? (הפנים של עשויות מעיסת נייר) שלא יהיה מצויר אלא אמיתי. אני רוצה אותו עומד כזה יפה לא כמו שעושים לפעמים לעכברים מחומר צמררי ש"נופל" כזה לצידי הראש... המון תודה!!!

או.קיי אז ככה

שיער לבובה - חוטי צמר בכל הסוגים (רגיל, בוקלה, חלק, משולב עם צבעים, צמות, וכו), פיאות. זה תלוי נורא איזו בובה את עושה , אם הבובה היא לדוגמא בובה מיוחדת אפשר לעשות לה את כל השיער מסרטים מבד, או אולי אפילו שרוכים עבים. אפשר להשתמש בכל מיני פרוות למיניהן, נוצות, תלתלים מלאכותיים (לא ממליץ, בא בחבילות קטנות ולבובה עם ראש גדול צריך לפחות 30 חבילות) הכל פרי דמיונך ואיך את חושבת לנכון, פעם דבי אמרה שאפשר להשתמש בננסים, סמרטוטים, זה תלוי כל אחד והכיוון שלו. לגבי שפם, הייתי ממליץ לך להשתמש בחוט דייג ולהשאיר אותו שקוף או לצבוע אותו בכל צבע שתרצי. חוט דייג הוא אמנם מאוד דק אבל יש חוטים קצת יותר עבים שנראים כמו חוטי דייג אבל הם עומדים ונראים טוב מרחוק. בנחלת בנימין יש חנות מברשות בטוח שם תמצאי גם רעיונות לשיער, בינתיים אני שם לך תמונה של בובה שלי עם שפם מחוט דייג ושיער מחוטי צמר.

feyoula

New member
המון תודה רועי

בקשר לשפם, באמת חשבתי על חוט דייג אבל אז איכשהו עבר בי פקפוק. אז אני שמחה שהעלית לי את הבטחון:) בקשר לפיאות, אני רוצה לבדוק את האופציה הזאת, כי באמת יש לה ראש ענק. אז יש לך המלצה איפה קונים פיאות במחיר סביר שהן מספיק איכותיות לבובה, לא כאלו של פורים שהכל נושר מהם, כי היא monster lady אז היא תתפרע כזה כשאני אפעיל אותה. ומצד שני היא "רק" (אני לא מאמינה שאני משתמשת במילה הזאת על בייבי שלי) בובה... אז 200 שקל על פאה זה לא ממש הגיוני... חיפשתי בת"א וכל מה שהיה במחיר סביר היה גם ירוק או סגול... :)

או.קי אז ככה

בשביל פיאה טובה ואיכותית וגם זולה יחסית לפיאות סינטטיות אחרות יש פיאות שממש נראות טבעי אבל הן סינטטיות ואפשר לסרק אותן לשטוף אותן וכו. פיאה כזאת את מוצאת בחנות שנקראת hair klik יש שם פיאות החל מ-300 ש"ח ועד 600 ש"ח- הן טובות איכותיות והכי זולות ואיכותיות שתוכלי למצוא. לדוגמא אצל רבקה זהבי פיאה כזאת תעלה לך בהרבה יותר יקר לפחות 1000 ש"ח בשביל פיאה סינטטית. כמובן שאפשר להשתמש בפיאות סינטטיות שמוכרים בפורים, האיכות לא כל כך טובה אבל אם שומרים על הבובה טוב גם השיער נשמר. אחרי ששמעתי שבעצם הבובה היא monster lady דעתי השתנתה לחלוטין. את לא צריכה פיאה. פרווה תכניס לבובה בעצם את המפלצות שלה כמו ברחוב סומסום ואני אתן לך דוגמא של בובה של מריה - מבחינתי הבובנאית הכי טובה בארץ. בתמונה תראי שהבובה הולכת לאותו כיוון והיא משתמשת בפרווה ולא בפיאה.

ooommmr1

New member
רועי,מריה משתמשת

בפיאות מפורים-דרום ת"א (גם הבובה הזו ספציפית.) וגם,הבובות שלה הולכות לתיאטרון ששם הן צריכות להיות פי עשר יותר חזקות. לכן, אין שום סיבה לרבקה זהבי ואו לפיאה ב300 או 600 ש"ח.. ובאשר אלייך-פיולה, אם את הולכת לכיוון של ה "muppets " נוצות מכל הסוגים יעשו את העבודה.. עומרי

עומרי תסתכל על הבובה הזאת

ותגיד אם זו פיאה של פורים. ישר שמסתכלים רואים שהיא לא של פורים, הגוונים והמרקם ישר מסגירים אותה.

ooommmr1

New member
חחח... רועי איזה קטע

בדיוק על הפיאה של הבובה הזו דיברתי עם מריה .. וזו ספציפית....מפורים! ר

feyoula

New member
המממ..

אתה יודע, אני כבר הרבה זמן מסתובבת ומחפשת איזה דבר שידליק אותי ואני אגיד "זה, זה יהיה השיער של מונסטר ליידי". אני מניחה שבסוף זה יגיע. בנתיים אני עובדת על דברים אחרים מתוך מחשבה שבמקרה הזה, הסבלנות תשתלם. תודה רבה על כל העצות, אני בהחלט מתכוונת להעזר בהן! לילה טוב:)

למעלה