התייעצות לגבי בולבול במצוקה.

• פותח הנושא DGtk
  • פורסם בתאריך

DGtk

New member
התייעצות לגבי בולבול במצוקה.

שלום. כפי שציינתי בעבר, אני סובל מגירוי יתר באיבר מיני. זה לא משהו שקשור לגיל ההתבגרות, אני זוכר את התופעה מאז ומתמיד. למעשה, רק בגיל ההתבגרות, כשאשר מוצאתי שימוש נוסף לפין, הבעיה בעצם נהייתה גרועה יותר מכיוון שתמיד הוא פשוט עמד רוב הזמן, ולדמתי להסתדר עם זה (שלא לדבר על העקמת מדחיסתו הקבועה והלחוצה). אבל עכשיו, כשהאיבר למד לפרוק את העיניינים, זה נעשה ממש בלתי נסבל... וזה נמשך כבר כמה זמן. הפין ממש מטריד אותי ואני לא יכול ללכת עם בוקסרים או להסתובב עם תחתונים בבית. גם כשממש חם. וזה מאוד מעצבן כי אני כן רוצה... מה גם שאני כבר לא אוכל, כי רק המחשבה על זה מזכירה לי את זה שהוא יעמוד.... זה ממש משגע אותי! יגידו שזו צרה של עשירים, יגידו שהרווחתי, הייתי משלם כדי שהבולבולון שלי יתכווץ לאיזה חודש ולא אשמע ממנו. עכשיו לשאלה: האם יש לזה פיתרון? ברור מאליו שאני אלך לרופא מומחה שיבדוק את בעיית ה
, אבל רציתי לשאול, אם יש משהו לעשות.. אם קיים בכלל כדור שיכול לעזור לי, או טיפול כלשהו... למרות שכדור זה לא פיתרון.... זו התמודדות זמנית. אגב, הפין המבולבל סובל גם מגמירה מהירה. יש משהו באמת יעיל נגד זה? קראתי המון ושום דבר ת'כלס לא עוזר לו.... תודה לעונים
.

כמו שאתה כבר יודע, איבר המין שלך כנראה מאוד

רגיש למגע ובעצם מכל גירוי קטן הוא מזדקף, אפילו מגירוי מחשבתי. אז קודם כל אכן בורכת, למרות התסכול שלך שגם אותו אני מבינה... אני מאמינה שגם הגמירה המהירה קשורה לזה. אני לא יודעת בן כמה אתה, אבל כל מה שאתה צריך לעשות הוא לתרגל את גופך בכלל ואת הפין בפרט לגירוי גם אחר ולוא דוקא ישירות. נסה כשאתה מאונן גם להרגיש נעים ומגורה במקומות אחרים בגוף, נסה לא לבנות גרף לינארי עד הגמירה אלא שחק עם עוצמות הגירוי. טפס ורד בעוצמות. מה קורה אחרי שאתה גומר? האם גם אז הוא מייד נענד דום, או שיש כמה דקות או שעות של חסד? אם יש נצל אותן גם להתאוורר עם בוקסרים ולתת לברנש להתרגל לתחושה

tuches leker

New member
כאשר זה קרה לי

תשובתי עלולה לקומם, אבל אכתוב אותה בכל זאת. כאשר עמד לי במצבים לא רצויים הייתי מאלץ את עצמי לחשוב על המורה לסיפרות שהייתה זקנה ודומה לינשוף מכוער, ולי זה בדרך כלל עזר. (המורה הזאת מתה לפני חודשים אחדים וכאשר זה נודע לי בכיתי כמו תינוק למרות שהיא שנאה אותי).

זה אכן מציק...

כל דבר קיצוני הוא מעצבן ולכן התאור שלך מובן לנו. אבל קח בחשבון כמה דברים: קודם כל בגיל צעיר - הנטייה המיידית לזקפה אופיינית להרבה גברים לכן תדע שהתופעה אכן קשורה לגיל. אבל זה לא מקל כרגע כי צריך למצא דרכים לעזור לך כרגע ולא לחכות כמה שנים... אז לא אמרת לנו אם אתה מאונן ואם כן באיזה תדירות. האם זה המצב יותר קל אחרי אוננות? האם אתה בדרך כלל לובש דברים הדוקים? דברים הדוקים יוצרים תחושת חיכוך תמידית וזה לא טוב כרגע לזין שלך. מצד שני אולי אתה מוטרד שלא תהיה לך דרך להסתיר את הזקפה אם אתה לובש מכנסיים רפויים. אז צריך למצא את שביל הביניים. גם לאונן מספיק כדי שלא תהיה מגורה כל הזמן כי בגיל צעיר הזקפה קורית לעיתים תכופות גם בגלל מחשבות מגרות ו... כמעט כל דבר מגרה בגיל הזה, גם אצל נשים זה קורה אלא שהן לא מובכות בפומבי. אבל נסה בכל זאת כמה ימים להתהלך בבגדים יותר נינוחים ולראות אם זה משנה לך. למד את הזין שלך ואל תילחם בו. הוא עוד יחיה אתך הרבה שנים אינשללה. גם התופעה של גמירה מהירה כרגע מעידה על חוסר ניסיון. היה סבלני... לאט לאט תחיו בשלום זה עם זה. ואם כל המכתב הארוך הזה ועם כל הכבוד לי... אני אישה ולכן אשמח לקרא עוד תגובות של גברים ואולי גם יענה לך איזה שהוא רופא בפורום הזה. נחכה ונראה.

למעלה