התייעצות לגבי בחירת מיזוג נכון בדירה לשיפוץ
שלום,
אני לפני שיפוץ של דירה ויש לי כמה התלבטויות:
1) מתלבטת לגבי האופציה הטובה ביותר למיזוג באיזור סלון- מטבח (מצרפת תוכנית). האידיאל שחשבתי עליו בהתחלה הוא למזגן מיני מרכזי רק עבור האיזור הזה (כאשר בכל חדר מזגן עילי נפרד). הבעיה היא ההנמכה שלדעתי תהרוס קצת את הרגשת המרחב. המיקום של היחידה, לפי מה שהתייעצתי, אפשרי רק במעבר לפני חדרי השינה, מה שינמיך את המעבר ולטעמי ממש מכער את המרחב.
- אשמח לדעת מה היחידה הכי צרה שתצריך הנמכה בעומק הכי קטן.
- היתה אופציה ל2 מזגנים נסתרים לאיזור הזה אבל העלות יקרה ולכן שוקלת עדיין את המתואר מעלה.
- אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית.
2) בחדרים תוכנן מזגן לכל חדר. השאלה איפה הכי כדאי למקם את המזגן. האם רק בקירות חיצוניים? מה המשמעות של מיקום בקיר לא חיצוני? כרגע האדריכלית מיקמה את המזגנים מעל הדלת בכל חדר אבל לדעתי זה לא מדוייק.
* הדירה בקומה עליונה מתחת לגג ואפשרי למקם עליו את מנועי המזגן
** מצורפת תוכנית הדירה ועוד תמונה של ההנמכות בבחירה של מיני מרכזי לחלל המרכזי.
תודה רבה מראש.
שלום,
אני לפני שיפוץ של דירה ויש לי כמה התלבטויות:
1) מתלבטת לגבי האופציה הטובה ביותר למיזוג באיזור סלון- מטבח (מצרפת תוכנית). האידיאל שחשבתי עליו בהתחלה הוא למזגן מיני מרכזי רק עבור האיזור הזה (כאשר בכל חדר מזגן עילי נפרד). הבעיה היא ההנמכה שלדעתי תהרוס קצת את הרגשת המרחב. המיקום של היחידה, לפי מה שהתייעצתי, אפשרי רק במעבר לפני חדרי השינה, מה שינמיך את המעבר ולטעמי ממש מכער את המרחב.
- אשמח לדעת מה היחידה הכי צרה שתצריך הנמכה בעומק הכי קטן.
- היתה אופציה ל2 מזגנים נסתרים לאיזור הזה אבל העלות יקרה ולכן שוקלת עדיין את המתואר מעלה.
- אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית.
2) בחדרים תוכנן מזגן לכל חדר. השאלה איפה הכי כדאי למקם את המזגן. האם רק בקירות חיצוניים? מה המשמעות של מיקום בקיר לא חיצוני? כרגע האדריכלית מיקמה את המזגנים מעל הדלת בכל חדר אבל לדעתי זה לא מדוייק.
* הדירה בקומה עליונה מתחת לגג ואפשרי למקם עליו את מנועי המזגן
** מצורפת תוכנית הדירה ועוד תמונה של ההנמכות בבחירה של מיני מרכזי לחלל המרכזי.
תודה רבה מראש.