התייעצות לגבי זילוף
הי, אני חדשה כאן
רציתי להתייעץ לגבי הכנת הקצפת לזילוף.
כשהיינו קטנות, אי שם בשנות ה-80, אמא שלי הייתה מכינה לנו כל שנה לימי הולדת עוגות מהממות. הייתה מכינה את החומר לזילוף תוך ערבוב חלמון + אבקת סוכר באופן ידני.
כך למדתי ממנה והכנתי את העוגה הראשונה לבן שלי כשהיה בן שנה.
כעת לקראת יום הולדת שנתיים, קראתי מתכונים באינטרנט, וראיתי שלרוב מכינים את הקצפת ע"י הקצפת שמנת צמחית + אינסנט פודינג + אבקת סוכר.
מה ההבדל בין השיטות מבחינת:
- התוצאה וקלות העבודה? (אני עדיין לא מיומנת כמו אמא שלי...)
- הזמן שזה יכול להחזיק מעמד? (יש לי המון דברים להכין, מעדיפה להתחיל עם מה שאפשר מראש).
- היציבות במידה וחוגגים יום הולדת בגינה- יש מצב שהעוגה תעמוד נניח חצי שעה מהמקרר ועד שפורסים ואוכלים.
תודה מראש!!
הי, אני חדשה כאן
רציתי להתייעץ לגבי הכנת הקצפת לזילוף.
כשהיינו קטנות, אי שם בשנות ה-80, אמא שלי הייתה מכינה לנו כל שנה לימי הולדת עוגות מהממות. הייתה מכינה את החומר לזילוף תוך ערבוב חלמון + אבקת סוכר באופן ידני.
כך למדתי ממנה והכנתי את העוגה הראשונה לבן שלי כשהיה בן שנה.
כעת לקראת יום הולדת שנתיים, קראתי מתכונים באינטרנט, וראיתי שלרוב מכינים את הקצפת ע"י הקצפת שמנת צמחית + אינסנט פודינג + אבקת סוכר.
מה ההבדל בין השיטות מבחינת:
- התוצאה וקלות העבודה? (אני עדיין לא מיומנת כמו אמא שלי...)
- הזמן שזה יכול להחזיק מעמד? (יש לי המון דברים להכין, מעדיפה להתחיל עם מה שאפשר מראש).
- היציבות במידה וחוגגים יום הולדת בגינה- יש מצב שהעוגה תעמוד נניח חצי שעה מהמקרר ועד שפורסים ואוכלים.
תודה מראש!!