התייעצות לגבי חזה עוף..

התייעצות לגבי חזה עוף..

שאלה,
הייתי אתמול במסעדה הודית... אכלנו (יותר נכון טרפנו) מנה של עוף מבושל ברוטב עשיר.
חזה העוף היה ממש עסיסי, ורך.
השאלה איך מגיעים לזה? כל בישול שלי של חזה עוף , לדג' פעם ניסיתי במרק- יוצא ממש ממש יבש וקשה.
איך הם הגיעו לכך שהוא כזה רך?
ואגב, אין ספק שזה אכן חזה עוף.
 

חנהפ

Active member
הם כנראה בישלו מינימום זמן

חזה עוף פחות מתאים למרק...
 

yair_bar

New member
מנהל
בארץ או בחו"ל?

קודם כל במסעדות הודיות לרוב משרים את העוף ביוגורט שמרכך אותו.
&nbsp
מעבר לכך, יש מנות בהן קודם צולים את העוף ואז מוסיפים לרוטב.
&nbsp
ויש מספר מסעדות (לא בארץ) שמתמשים בפרגיות ולא בחזה ואז יוצא יותר עסיסי.
&nbsp
אין ספק שחזה עוף דורש בישול קצר יחסית.
 
למעלה