פיית המשאלות25
New member
התייעצות לגבי חזה עוף..
שאלה,
הייתי אתמול במסעדה הודית... אכלנו (יותר נכון טרפנו) מנה של עוף מבושל ברוטב עשיר.
חזה העוף היה ממש עסיסי, ורך.
השאלה איך מגיעים לזה? כל בישול שלי של חזה עוף , לדג' פעם ניסיתי במרק- יוצא ממש ממש יבש וקשה.
איך הם הגיעו לכך שהוא כזה רך?
ואגב, אין ספק שזה אכן חזה עוף.
שאלה,
הייתי אתמול במסעדה הודית... אכלנו (יותר נכון טרפנו) מנה של עוף מבושל ברוטב עשיר.
חזה העוף היה ממש עסיסי, ורך.
השאלה איך מגיעים לזה? כל בישול שלי של חזה עוף , לדג' פעם ניסיתי במרק- יוצא ממש ממש יבש וקשה.
איך הם הגיעו לכך שהוא כזה רך?
ואגב, אין ספק שזה אכן חזה עוף.