התייעצות לגבי ילדיי

hagitosh100

New member
התייעצות לגבי ילדיי

שלום לכולם חדשה אצליכן ומבקשת להיעזר בנוגע לכניסת ילדיי בשנה הבאה לבית הספר. מדובר בבית ספר "קונבנציונאלי" עם הרבה ילדים בכיתה (38?) שאלותיי להכוונה: איך אוכל לסייע להם לעשות את המעבר באופן חלק ככל האפשר. מדובר בבנים תאומים שגם יפרדו לראשונה ולא הולכים עם חברים מהגן של השנה למעט ילד אחד. ועוד שאלה על י "להמליץ " שיהיה עם החבר המוכר? שמי חגית בת שרה ושמות בניי רועי שלום ועידו אריה בתודה רבה חגית

hagitosh10000

New member
התייעצות לגבי ילדיי

האם שכחתם אותי? אשמח למענה בתודה חגית בת שרה

תאומים אכן דורשים

רגישות שונה מהרגיל, והשניים שלך, הם נשמה מפוצלת..מה שיוצר קרבה רבה בניהם... הפירוד יש לו פנים לטובה..זכרי זאת ומשתראי זאת כך יגדל הטוב על הרע גם בעינהם משום ששניהם מאוד קשורים אלייך... תשוחחו על המעבר שהם יציאו עם מי הם רוצים להיות... ובהפסקות ובבית ובחוגים יוכלו להמשיך לחבור יחד עם יבחרו בכך... (התאומים של אחותי, שהם גם נשמה מפוצלת אגב..מאוד קשורים..למרות הכתות הנפרדות והם עולים ליב..בשנה הבאה) תדגישי את העובדה שכוכם תשארו משפחה ..ותני להם להעלות חששות ומחשבות...ותדברו על מעברים ועחל זה שכל סוף הוא התחלה... לא ממש נזכרת אך יש ספרי ילדים בנושא.. השניים יהיו בסדר בדרכם החדשה... אם אני לא טועה רועי יותר זורם ונינוח ועידו יותר נוטה להכנס ללחץ.. לגבי החבר היחיד זה לא ממש משמעותי כי לקראת שנת 2010-2011 יכול שינוי בעידו...והוא יפתח מבחינה חברתית יותר..כך שתני להם את החום והאהבה שם צריכים ממך ואת האמון ביכולתם שהם מסתמכים על האישור ממך בנוגע אליו...

hagitosh10000

New member
תייעצות בנוגע לילדיי

לאונרדו האחת תודה מכל הלב וסליחה על חוסר הסבלנות שלי (הייתי צריכה לחכות ...) מאוד התחברתי לתשובה שלך. דרך אגב מה הכוונה ל"נשמה מפוצלת" האם חד היא? בתודה חגית בת שרה

ובכן...זה מעט מבלבל...../images/Emo2.gif

משום שיש אימרה הכל זה אחד....
שמשמעה, בפשט...שהמקור להכל הוא אחד..וכך אף כל הנשמות. אך בואי נאמר שבין הגלגולים בעידן הקודם להיום..בלי לעסוק בבריאה ובראשית..וכו..הנשמה של שני בנייך היא נשמה אחת שהתפצלה... אבל זה לא אומר שהם יהיו דומים בהתנהגותם..מכירה אישית תאומות שהן גם נשמה מפוצלת וגם תאומים..לכל צד אישיות פרטית..אך זה מעצים את הקשר בין שני הצדדים (ניסיתי לפשט זאת בלי לרדד..מקווה שזה מובן..) וזה בסדר שהגבת בעלבון..או כעס..הילה ממעטת לענות ומשאיר לי שאלות מסויימות..וגם אני חשתי ברע בטח הרגשת שמתעלמים ממך במפגיע..אך זו הייתה מקריות גרידא..
שיהיה שבוע טוב תמי

למעלה