התייעצות לגבי מישהו שהכרתי...

נועה011

New member
התייעצות לגבי מישהו שהכרתי...

יצא לי דרך העבודה להכיר מישהו שעבדתי מולו באיזה פרוייקט. במסגרת העבודה עבדנו הרבה דרך הטלפון והמיילים (הוא עובד בעיר אחרת) ולקראת סוף הפרוייקט גם היו כמה פגישות עם כל הצוות אז יצא לנו להיפגש.
הפגישה האחרונה בפרוייקט לסגירת הקצוות היתה בהשתתפות שנינו בלבד ויצא לנו לדבר בה גם על דברים מעבר לעבודה. לאורך העבודה יחד ראיתי שמדובר בבחור מקסים אבל בפעם האחרונה שראיתי אותו ואת ההתנהגות והאינטרקציה איתו פנים מול פנים הבנתי שהוא באמת משהו מיוחד.
הבנתי שהוא רווק ורמזתי גם שאני אבל לא יזמתי כלום כי זה לא היה מתאים באותו הרגע.
בסיום הפגישה האחרונה הוא אמר לי שהיה לו כיף לעבוד איתי ואמרתי לו שגם לי.

כמה ימים אחרי שהפרויקט נגמר, התקשרתי אליו בקשר לעבודה ובסיום השיחה אמרתי לו שאפשר להיפגש מתיישהו והוא דיי התעלם מזה. כמה ימים אחר כך שלחתי לו סמס, שוב בקשר לפרוייקט והוא ענה לי בהרחבה לעניין השאלה שלי אבל ששאלתי מה נשמע הוא רשם שהכל רגיל ולא שאל אותי חזרה אז השיחה לא נמשכה.

הסתבר לי שהבחור פעיל באותו אתר היכרויות שאני נמצאת בו.
מההתנהגות שלו אפשר לראות שהוא מאוד ביישן וגם מאוד זהיר אז יכול להיות שהוא פוחד ממני או שסתם לא בא לו.
אני גם לא אדם מוחצן אבל אני חושבת שהראתי לו שאני דיי בעניין אבל נראה לי מוזר לפנות אליו שוב כי כבר פניתי גם בטלפון וגם בסמס והוא לא זרם..

מה דעתכם?

Shamy

New member
תגובה -בחורה

אני בחורה אבל לדעתי כמו שזה נראה

הוא לא מעוניין , תאלצי להמשיך הלאה- דיברת , רמזת , סימסת

(דרך אגב כתבתי למישהי נוספת פה אבל אכתוב גם לך-גברים לא אוהבים לתקשר בהודעות-לפחות גברים עם הרבה טסטורון -מחקרים מוכיחים שגברים מתקשרים הכי טוב בפנים מול פנים ואם לא אז טלפון...לגברים קשה להעביר אינטונציה בהודעות כי קשה להם להעביר רגשות בהודעות טקסט ביחס לנשים לכן עדיף שיחות טלפון)

ואחרי כל זה הוא בחר להתעלם,יכול להיות מהרבה סיבות (נגיד אני לא מערבבת ביזנס ופלז'ר ולכן לא אצא עם מישהו ממקום העבודה) אולי הוא לא בשל לקשר...לפעמים אנשים נכנסים לאתרי הכרויות לסטוצים ולא לקשר...

יהיו הסיבות שלו אשר יהיו נשמע שהוא לא מעוניין לצאת איתך לדייט , במקום הייתי מנסה למצוא באתר כאלה שכן ירצו לצאת איתך לדייט...אני מציעה OKCUPID (את בן זוגי מצאתי שם והסופש אנו חוגגים שנתיים ביחד!אז יש תקווה גם לאתרים אלו)

מזמינה אותך להצטרף לפורום שלנו ולהתעדכן ולעדכן ,אני מעלה הרבה כתבות ומאמרים על זוגיות ודייטים ומשתדלת לענות לכולם כמו כן הפורום חברתי...כדאי להשתתף

בהצלחה ועדכני אותנו בהתשלשלות נשמח לעזור

נועה011

New member
מגיבה...

&nbsp
ראיתי שהבחור ביישן בגלל זה ניסיתי ליזום בעצמי למרות שגם אני אדם מאוד מופנם וביישן בגלל זה יכול להיות שהוא לא קלט את הרמיזות שלי.
שמתי לב שיותר נוח לו פנים מול פנים מאשר בטלפון למשל וזה הגיוני כי גם אני כזו. ואני גם מעדיפה לדבר ולהיפגש מאשר להסתמס.
&nbsp
כמו שרשמת, גם אני לא אצא עם מישהו ממקום העבודה, אין מצב בעולם, אבל פה עבדנו על איזה פרויקט והוא עובד במקום אחד ואני באחר והפרוייקט הסתיים ועברנו הלאה. אני לא אראה אותו (או כל אחד אחר שעובד איתו) יותר במסגרת העבודה אז אין את המבוכה או את הרכילות בין האנשים מסביב. ובגלל זה בכלל חשבתי לנסות, אחרת זה סתם יכול לגרום אי נעימויות.
&nbsp
אני באתר okcupid ובינתיים לא הולך לי שם משהו - אני מקבלת פניות אבל הרבה שם לא רציניים ואפשר לראות שזה לא מתאים כבר משלב ההודעות וזה מאוד חבל לי (דרך אגב, הבחור הזה גם באתר ולא נראה לי שהוא בחור של סטוצים, הוא נראה רציני מידיי ואפילו פחדן).
&nbsp

Shamy

New member
נועה יקירתי

סלחי לי על הלקוניות ושימוש במספרים , אני בחורה עם OCD קשה מאוד (במיוחד בתחום הניקיון)

1.אני שמחה שהגבת והחלטת להשתמש בשם האישי שלך בתפוז ! יישר כוח ! לי אישית יש יותר סימפטיה למשתמשים רשומים על פני הלא רשומים מסיבות אישיות

2.אני הייתי בOKCUPID לדעתי בערך שלוש שנים עד שמצאתי בן זוג , אז אל תתייאשי , במהלך השלוש שנים האלה יצאתי עם המון יצורים נאלחים אבל היו כמה שהיו בסדר דווקא אז אל תזרקי את המגבת עדיין

3.אני מבינה שגמרתם לעבוד אבל עדיין הבחור מסיבותיו האישיות שלו , בוחר שלא לצאת איתך לדייט כי נשמע לי שהוא לא מעוניין - הגשת את עצמך על צלחת (wore your heart on a sleeve / put your head on a plate) , תאמיני לי הוא לא ילד בן 20 , הוא יודע! הוא בחר לא להגיב כי הוא לא רוצה -אולי הוא התחיל לצאת עם בחורה ורוצה לתת לה צ'אנס ?..את לא יודעת מה הסיבות שלו - אבל את חייבת לכבד אותן

4.עם כל הצער והכאב על אף שממש רצית לצאת איתו תאלצי להתמודד עם הדחייה , הצעה אישית שלי גלידת פאדג' של דלי קרים ועוגת גבינה עם סימפסון או גארפילד או סאות' פארק...

שיהיה בהצלחה ועדכני

שלום

את החלק העיקרי בקשר צריך לפתח במסגרת, לא באתר היכרויות או פורום זר אחר. המסגרת שלכם עבודה, שם אתם מכירים ושם כדאי שתעבדי על היחסים ביניכם. כל אדם יכול באופן טבעי לתת רגשות ולהביע רגשות, גם אם הוא ביישן. היי אמתית וטבעית אתו ותני לו להיות אמתי אתך בהתנהגותו.
&nbsp

juggernaut

New member
סיימתם את האינטרקציה בעבודה?

אם כן - תהי ישירה.
רמזת לו מלא, ויש גברים קצת איטיים שלא קולטים.
פשוט תהי ישירה, אין לך מה להפסיד.
תשאלי אותו אם הוא היה רוצה לצאת איתך.
אם כן - אדיר.
אם לא - שומדבר גם ככה לא השתנה, כי אתם כבר לא עובדים ביחד.
&nbsp
אם אתם עדין עובדים ביחד - שחררי.
נתת רמזים עדינים וזה בסדר
אבל אם עוד יש לכם עתיד תעסוקתי בחברה ביחד, זאת בעיה.

נועה011

New member
תשובה...

רשמתי באחת התשובות פה למעלה, עבדנו על איזה פרויקט והוא עובד במקום אחד ואני באחר והפרוייקט הסתיים ועברנו הלאה.
אני לא אראה אותו (או כל אחד אחר שעובד איתו) יותר במסגרת העבודה אז אין את המבוכה או את הרכילות בין האנשים מסביב. ובגלל זה בכלל חשבתי לנסות, אחרת זה סתם יכול לגרום אי נעימויות.
&nbsp
אני לא אראה אותו יותר וגם לא אדבר איתו במסגרת העבודה אז אם צריך ליצור אינטראקציה זה פשוט שאתקשר או אסמס לו מיוזמתי...
&nbsp
&nbsp

wolik

New member
תשובה מעולה !

סיטואציה שאין בה מה להפסיד (פרט לקצת אגו...).

ELLA1992

New member
על פניו נראה שהוא לא מעוניין אבל את לא תדעי עד שלא תשאלי

ישירות, בלי רמזים, בלי הודעות, פשוט בפעם הבאה שתפגשו תשאלי אותו ישירות, רק ככה תדעי את התשובה האמיתית,
בהחלט יכול להיות שהוא מתבייש או שהוא לא רוצה לערבב עבודה עם חייו האישיים, אולי הוא נבוך, אין לדעת.

נועה011

New member
לדעתי...

&nbsp
הבחור ביישן מאוד - לטובה ולרעה - זה האופי שלו אבל הוא נראה אחלה בחור. בגלל זה בכלל ניסיתי (אני לא מתחילה עם בחורים ולא יוזמת, לצערי אין לי את זה ואני לא יודעת).
&nbsp
יכול להיות שהמעורבות של העבודה השפיעה עליו. היה לי ברור שהפרוייקט הסתיים ואני לא אראה אותו יותר ולא נעבוד יותר ביחד אז יש מצב לנסות לצאת. אם הייתי יודעת שאנחנו ממשיכים לעבוד יחד אז אין מצב שבכלל הייתי מנסה משהו - זה מתכון לצרות.
&nbsp
בפעם האחרונה שנפגשנו, עבדנו כמה שעות יחד ובאמצע הלכנו לאכול ודיברנו והיה (לי לפחות) ממש נחמד, הרגשתי שזה קצת מביך בהתחלה (כי לא נפגשנו ממש קודם אלא רק דיברנו בטלפון במסגרת העבודה) אבל בקטע טוב שיש כימיה ויש רצון ליזום שיחה ולא היו יותר מידי שתיקות, זה זרם טוב. אם הייתי מרגישה ריחוק או דחייה אפילו לא הייתי מנסה.
&nbsp
העניין הוא שהוא אמר לי בפעם האחרונה שנפגשנו שהיה לו כיף לעבוד איתי, הוא יכל גם לא להגיד, אבל ראיתי שהוא היה נבוך כשהוא אמר את זה.
אז זה קצת בלבל אותי ובגלל זה שדיברתי איתו בעניין של העבודה כמה ימים אחרי זה בכלל העזתי להגיד לו שאפשר להיפגש מתיישהו.
&nbsp
עכשיו עבר איזה שבוע מאז הפעם האחרונה שדיברתי איתו והפרויקט הסתיים לגמרי אז אם אני רוצה להגיד לו משהו - אני אצטרך ליזום בעצמי וזה מבאס.
&nbsp
&nbsp

נועה011

New member
והדבר הכי מתסכל...

הוא שבאמת לא חסר לי כלום חוץ מזוגיות.
סיימתי אוניברסיטה בהצטיינות, יש לי משפחה מדהימה ויש לי עבודה טובה שאני ממש אוהבת והפרוייקט האחרון (בו היה מעורב הבחור הזה) היה השיא, הבוסים שלי היו ממש מרוצים.
אומרים לי שאני נראית טוב אבל חוסר הבטחון באמת שיותר חזק ממני ואני יותר מידי ביקורתית כלפי עצמי אז אני לא מתייחסת לזה...

אני ממש לא מתחילה עם בחורים ואפילו לא ממש יוצאת מספיק בגלל זה עצם העובדה שבכלל ניסיתי וקיבלתי תגובה שהיא אפילו לא שלילה אלא התעלמות ממש מרגיזה אותי.
כי וואלה למה לא? אפילו לנסות? בגלל זה חשבתי שאם הבחור ביישן אני יכולה לנסות לרמוז (שזה ממש לא מתאים לי) כי בכל זאת אנחנו כבר בני 30 אין פה משחקי כבוד...

קשה לי עם זה, בזמן האחרון אני כמעט ולא מכירה בחורים (אני עובדת עם אנשים מבוגרים ממני ואני כבר לא במסגרות) וכשאני מכירה זה בדרך כלל לא מתאים ואני נותנת צ'אנסים, אני לא פוסלת אחרי דייט אחד. אני באמת משתדלת. בגלל זה פה שהרגשתי שכן יש כימיה וניסיתי ולא יצא כלום וזה מרגיז...
גם ברור לי שזה יעבור, כאילו זה לא עצם הבחור הספציפי אלא כל הסיטואציה מרגישה לי מוזר.

נראה שהוא לא מעוניין...

זה די ברור שאת בעניין שלו, הכדור בידיים שלו. הפסד שלו אם לא ישתמש בכדור

למעלה