התייעצות לגבי מציאת בית לגורות שנמצאות ברחוב

ארמורגם

New member
התייעצות לגבי מציאת בית לגורות שנמצאות ברחוב

לאחת מפינות ההאכלה שלי הגיעו לפני כחודשיים שתי גורות קטנטנות וחמודות. היום הן עדיין גורות, אך כבר יותר גדולות, והתגלה שיש להן אופי עדין וחברותי. היום עלה לי הרעיון לחפש להן בית, ואני תוהה האם לנוכח הסיכוי הנמוך יש בכלל טעם להתאמץ. מעבר לכך אין לי פייסבוק כדי להפיץ את הבשורה. גם לא קל לצלם אותן, כי הן מגיעות רק בלילה כשחשוך.

האם יש פה מישהו שהצליח שיכול לייעץ לי?

אם אתה מוכן להתאמץ בשבילן, יש סיכוי

וכמה שתתאמץ יותר בפירסומים הסיכוי גדל.
אני הוצאתי מהרחוב לבתים בערך 30 חתולים בשנתיים האחרונות (רובם גורים , רובם חולים ששיקמתי אצלי או באומנות ואז פירסמתי ומצאתי בתים).
אתה צריך תמונות מחמיאות, אתה צריך לפרסם המון.
לפרסם זה בעיקר בפייסבוק, יש שם המון קבוצות חתולים שעוסקות באימוץ .
אני פתחתי פייסבוק בדיוק בשביל העניין הזה, אתה מוזמן לעשות אותו דבר.
אחר כך מוזמן להציץ בקבוצות שלי (בפייסבוק אני "עודדד לימבו") ותצטרף לכמה עשרות.
מה שאתה עושה זה מפרסם אצלך מודעת אימוץ ואז עושה שיתופים בכמה עשרות קבוצות (פרוצדורה של איזה רבע שעה).
ככה כל יום רצוי אפילו פעמיים ביום.
כדאי לפרסם גם באתרים מחוץ לפייסבוק כמו אגורה, הומלס, יד שניה וכ"ו.
גם בפורום הזה מצאתי בתים.

דרורפפ

New member
אני הגעתי למסקנה שזה כרוך בהשקעה לא קטנה

במקרה הספציפי שלי, לא היה מדובר בגורים 'דוגמנים' ולא יכולתי להדביק להם את התוויות שאחרים משתמשים בהם.. כגון "חברותיים", "ידידותיים", וכו'... שלא נדבר על משחקי-הקרבות שלהם, שלפי דעתי עברו את גבול הטעם הטוב.

אבל בשורה התחתונה, למרות שגור אחד לצערי נדרס, ולמרות שזה תמיד אפשרי שגם חתולים אחרים ש'עזבו' מצאו את מותם, למרות שלפי דעתי זה קצת פחות שכיח- כי החתול היחיד שאני זוכר שראיתי דרוס בשכונה שלי- היה הגור.

אני חושב שבסופו של יום, אם החתולים נמצאים במקום סביר, כזה שלא כל יום יש בו חתולים דרוסים, או סכנות מהותיות אחרות המושרשות בסביבת המחיה שלהם... או לחלופין- אם החתולים לא פצועים, או עם בעיות פרטניות אחרות... אני חושב שאין טעם בהשקעת המאמץ.

הפעם היחידה שכן מצאתי לנכון- היתה כשמצאתי גור שמשחק עם מכוניות באמצע הכביש... במקרה הזה אני חושב שאין יותר מדי מה לעשות, אם הוא לא מפחד ממכוניות- זו כבר בעיה מהותית.

אבל מעבר לכך- אני חושב שאם מישהו בכל זאת רוצה "לעזור", אני אישית חושב שעדיף להשקיע את המאמץ הזה בדרך אחרת, שאולי תעזור לחתולים אפילו יותר. או לכל הפחות- לשמור על האנרגיה הזו למקרים עם דחיפות גדולה יותר.

לא יודע על איזה תשתית אתה מדבר

תתחיל מזה שתפתח פייסבוק , תצטרף לקבוצות רלוונטיות ותתחיל לפרסם.
אני הייתי בול במקום שלך (נטול פייסבוק וידע לגביי ה-איך עושים את זה ועם מלט חתולים שרציתי למצוא להם בתים) אם יש רצון ונכונות להתאמץ יש מצב לבתים.תתחיל קודם

למעלה