Maldini Girl
New member
התייעצות לגבי מרק פטריות?
מכינה מרק פטריות. הרעיון הכללי- רוצה לאדות בצל ופטריות בחמאה, לבשל בשמנת/ חלב (ובעצם כנראה שזה יהיה גם וגם) ולטחון את המסה כדי ליצור מרק מעט סמיך,
חלק מהפטריות לא להוסיף למסה של המרק, אלא להשאיר אותן קצוצות חיות, ולהגיש מעל המרק.
להתייעצות:
האם הפטריות עצמן יספיקו כדי להסמיך את המרק? (יש לי הרבה פטריות אך מדובר במרק לכ15 איש. וחוששת שזה לא יספיק)
ואם לא- איך לדעתכם כדאי להסמיך? האם עדיף בעזרת קורנפלור/ רביכה?
או שאולי עדיף להוסיף למסה תפוח אדמה מבושל ולטחון ביחד, שיעשה מרקם קרמי וסמיך יותר?
מכינה מרק פטריות. הרעיון הכללי- רוצה לאדות בצל ופטריות בחמאה, לבשל בשמנת/ חלב (ובעצם כנראה שזה יהיה גם וגם) ולטחון את המסה כדי ליצור מרק מעט סמיך,
חלק מהפטריות לא להוסיף למסה של המרק, אלא להשאיר אותן קצוצות חיות, ולהגיש מעל המרק.
להתייעצות:
האם הפטריות עצמן יספיקו כדי להסמיך את המרק? (יש לי הרבה פטריות אך מדובר במרק לכ15 איש. וחוששת שזה לא יספיק)
ואם לא- איך לדעתכם כדאי להסמיך? האם עדיף בעזרת קורנפלור/ רביכה?
או שאולי עדיף להוסיף למסה תפוח אדמה מבושל ולטחון ביחד, שיעשה מרקם קרמי וסמיך יותר?