התייעצות לגבי משאבה

התייעצות לגבי משאבה

החזרה לעבודה בקרוב והחלטתי לנסות לשאוב שם. במקביל אני גם אמשיך לשאוב בבית.

כרגע אני שוכרת מדלה סימפוני (רמת בית חולים), אבל היא די גדולה ומגושמת. אני מתלבטת האם לשכור freestyle או pump in style במקומה ואז להשתמש בה גם בבית או לשכור אחרת בנוסף ובבית להשתמש בנוכחית.

שאלות:
לכמה הבדל בעוצמה אפשר לצפות? אם מדובר בירידה בכמויות נראה לי שאעדיף להשאיר את הנוכחית.
מה ההבדל בין שני הדגמים שציינתי? אני יודעת ששניהם ניידים, לא יודעת מה ההבדל ביניהם.
האם למישהי יש ניסיון עם המשאבות האלה?
ולסיום,
כמה אפשר לצפות לשלם על ההשכרה? אם זה בסדרי הגודל של הסימפוני נראה לי עדיף כבר לקנות...

תודה מראש

יכי67

New member
לגבי ההבדל בין המשאבות

הי
לפי ההסברים ששמעתי לא מזמן מנרקיס נציגת מדלה פמפ אין סטיייל – ניידת ומיועדת לשאיבה דו צדדית. חזקה, טובה לשאיבות רבות, ואמהות עובדות. פרי סטייל – מעולה גם לתאומים ולפגים – דו דצדדית, היא מאוד נוחה וקומפקטית לעומת הפמפ אין סטייל. פרי סטייל היא בעצם הדור הבא אחרי פמפ אין סטיייל. היא מאפשרת חופשיות כי היא קטנה וסוללה נטענת עם חיבור לחשמל שמטעין (כמו טלפון נייד) יש מסך שמראה את מצב הפעולה – גירוי או שאיבה, עוצמה, כפתור זיכרון למחזור סגנונות שאיבה.
אני חושבת שפרי סטייל עולה בערך 1700 שח ופמפ אין סטייל טיפה יותר זולה.
יש גמ"ח של מישהי בשם אביטל - למשאבות פאמפ אין סטייל. לגבי פרי סטייל אני לא בטוחה שיש השכרה.
כאןיש לך רשימה של מקומות שבהם אפשר להשכיר משאבות באופן כללי.

http://www.halavm.co.il/Default.asp?sType=0&PageId=47608

את תמיד יכולה להתייעץ עם נרקיס מבפקס מדלה לגבי מה עדיף, תעשי כאן חיפוש של מס' הטלפון שלה.

חשוב לזכור שלתאומים ושאיבה רבה עדיף כמובן משאבות חזקות, כלומר מנוע חזק, ואז אחת מאלה שהזכרת מהווה פיתרון מעולה. למשל המשאבות הישנות יותר של מדלה הן בעלות מנוע חלש יותר ואז עצמת השאיבה שלהן חזקה והן יכולות לפצוע.
מצד שני זה מאוד אישי ותלו במשק החלב של כל אחת ואיך היא "מתקשרת" עם המשאבה...

בהצלחה

kokla2

New member
לגבי הפריסטייל

אז לי יש אותה ואני מאד מרוצה (שאבתי בעיקר חודשיים ראשונים.. היום כבר אוטוטו בני שנתיים)
אם תרצי לנסות אותה אוכל להשאיל לך אותה
היא כרגע אצל חברה אך לא נראה לי שבשימוש.
אני מאזור רמת גן...

בהצלחה!
שבת שלום וחג שמח :)

לגבי הפאמפ

יש לי נסיון הם ה- pump in style, שאבתי איתה ובהתחלה עם לקטינה שנחשבת לחזקה, לא מצאתי הבדלים משמעותיים בניהם
מאוד מרוצה ממנה.
את לא חייבת להשכיר יש אפשרות להשאיל, יש קישור בטאגליין של הפורום לגמ"ח משאבות ממודיעין, משם אני משאילה משאבה, וגם יש הרבה גמ"חים אחרים אם זה רחוק לך, תעשי חיפוש בגוגל - חבל על הכסף של ההשכרה.
אגב, אם את צריכה ערכת שאיבה, אז אני רכשתי ערכה כפולה מיד שרה ב180 שח, ממה שאני יודעת בחנויות פרטיות לוקחים בערך 270 לסט כפול.

הבדלים בין משאבות

הי חיפאית

הבנות נתנו פה את המידע, כך שאין לי הרבה מה להוסיף.

התקשרי לנרקיס ממדלה ותתייעצי איתה או עם הבנות של השירות שעובדות איתה.
הן יוכלו לעזור לך הלתאים לך בדיוק את מה שאת צריכה :

09-9727611

גמ"ח משאבות במודיעין, אביטל -
050-7293199

בהצלחה

למעלה