התייעצות לגבי נגן MP3

התייעצות לגבי נגן MP3

זכיתי במכרז לנגן MP3 בנפח 512MB + טייפ הקלטה דיגיטלי + צג LCD דגם s-300 של היבואן ל.ש. פיוצר שיווק והפצה בעמ . לאחר שבוע התקשרו והציעו לי לשדרג את המכשיר בתוספת של 49 ש"ח. כעת הספק מציע לי לשדרג בתוספת של 29 ש"ח ולקבל נגן של סמארט שסה"כ עולה לי 340 ש"ח בתוספת עברית ונרתיק. האם כדאי?

amirxbox

New member
נראה תמוהה כל העניין..

תחפשי הדגם שהם נותנים ב www.zap.co.il אם הוא אכן זול משמעותית מהמחיר ש ZAP מציג אז שווה.

shakshuka6

New member
עסקת השידרוג לסמארט-האם כדאי?

כל מי שמזמין נגן ג'נרי(מוואלה,אמסן,נטאקשן ועוד...) מקבל טלפון אחרי שבוע בערך, ובו מציעים לו לשדרג ל"נגן יוקרתי מבית סמארט שכולל רדיו מובנה ונרתיק". וואלה אפילו הרחיקו לכת והם "מציעים למכירה" את נגן הסמארט ב1500 שקל, ככה שהלקוחות יחשבו שזה באמת נגן יוקרתי. אז ככה, אני מציעה שאת ההודעה שאני כותבת כרגע תשמור במיוחדים, כי זה מאוד נפוץ. אני רוצה לפרט על העיסקה: נגן סמארט נראה בדיוק אותו דבר כמו רוב הג'נריים. להלן היתרונות והחסרונות שבעיסקה: יתרונות:
שידרוג לגי'גה, ככה שיש מקום להמון שירים ואפשר אפילו לאכסן איזה סרט שרוצים להעביר לחבר.
שידרוג לUSB 2, ז"א שקצב ההעברה יהיה מהיר פי 40!! רלוונטי בעיקר לכאלו שישתמשו בנגן בתור DISK ON KEY
נרתיק חמוד, שיגן וישמור על הנגן.
אפשרות לתיקיות(עד 99 קבצים באחת...) בהחלט יתרון חשוב.
אמינות גבוהה יותר משאר הג'נריים, אך עדיין מפוקפקת.
רדיו מובנה-ככה שניתן להחליף את האוזניות המעפנות שבאות עם הנגן ועדיין יהיה רדיו. וגם ניתן להפעיל את האקולייזר על הרדיו, ואיכות השמע שלו טובה. בנוסף אפשר לשמור 20 תחנות קבועות( התחנות העיקריות בישראל כמו רשת ב' גלגל"צ רשת ג', כבר מגיעות שמורות)
וכמובן, כל השכלולים שיש לנגנים ג'נריים, כגון עיצוב מעולה, טייפ מנהלים משוכלל, ועוד. ועכשיו לחסרונות:
כמו שאמרנו, אמינות מעט מפוקפקת.
יש תאורה, אבל רק בשני צבעים(כחול וצהוב כזה...), בשאר הג'נריים יש 7 צבעים שונים. אבל זה ממש ממש לא ביג דיל...
כל הציורים הטיפשיים שיש לג'נריים: ציורים תינוקיים בהתחלה ובסוף, וכשמנמיכים ומגביהים יש ציורי פעמונים תינוקיים שרק עושים רע.
לא מגיע עם רצועת תלייה על הצוואר כמו השאר!! חסרון די גדול לטעמי שכן הרצועה ממש ממש שימושית!!אינני מכירה מקום שניתן למוצאה בנפרד.
מיעוט כפתורים-ככה זה בכל הג'נריים. מעצבן מאוד בהתחלה עד שתופסים איך מגיעים לכל דבר...
הנרתיק לא שקוף איפה שהמסך וזה מאוד מפריע!! אם רוצים לראות את שמות השירים!! קיימים נרתיקים ששקופים איפה שהמסך...חפשו בזאפ...
זה מה שאני זוכרת...מ שרוצה מוזמן להוסיף עוד...חשוב לציין שעניין העברית מאוד מאוד מוסיף!! עברית מאוד מומלצת בנגנים!!

JustThomas

New member
זה עצוב,

להשקיע 1500 ש"ח בנגן כזה. במחיר כזה אפשר להשיג אייפוד מיני או אייריבר H10 ומבחר נגני פלאש מעולים בקיבולת של 1 ג'יגה ומעלה.

למעלה