התייעצות לגבי נהלי עבודה

נחצו

New member
התייעצות לגבי נהלי עבודה

היי כולם, אני חדשה בעסק - גם בפורום וגם כמפעילה תאטרון בובות... זקוקה להתייעצות: זו השנה הראשונה שלי ואני עובדת אצל חמישה גנים, על בסיס קבוע. באחד מהגנים התקשרה שבוע שעבר הגננת והודיעה שהיא נאלצת לבטל כי יש יום הולדת באותו היום והיא דוחה זאת לשבוע הבא (משמע למחר) ולפני כמה שעות התקשרה להודיע שיש ביקור של המפקחת מחר ולכן לא תוכל לקיים גם את ההצגה של מחר. (סיבות מרגיזות ביותר...) איך אתם ממליצים לי להגיב לעניין? לא חתמתי איתה על שום חוזה, אני עובדת יום אחד מרוכז בשבוע כך שביטול אחד לא מאפשר לי להשלים אלא אם אני פותחת עוד יום זאת אופרציה שלמה ולא משתלמת כלכלית... מותשת נחצו

הי נחצו ונעים להכיר ../images/Emo45.gif

ברוכה הבאה לפורום וברכות גם על הצטרפותך לעולם הבובות והבובנאים
מבין לחלוטין את הביאוס והתסכול הנובע מביטול ההצגה בפעם השניה!!! כמוך, גם אני מוצא את הסיבות מרגיזות ומכעיסות??? גננת שמזמינה הצגה ולא יודעת שבאותו יום יש מסיבת יום הולדת בגן שלה? וברור שגם אם יום ההולדת נודע רק אחרי שהיא קבעה איתך הרי היא יכלה לדחות אותו באותה מידה ולהסביר שיש הצגה באותו יום וזה לא היה דבר יוצא מן הכלל שכן ברוב גני הילדים ימי ההולדת נערכים בהתאם לנוחות והתאמה לצרכי הגן והגננת והילדים חוגגים עיתים לפני או אחרי התאריך באותה שמחה. גם ביקור מפקחת לא נשמעת לי סיבה לביטול נוסף
לא פעם התארחתי בגנים ובבתי ספר בימים שהגיעו מפקחים איזוריים וארציים יחד ולא רק שהשעה של ההצגה לא הפריעה לעבודתם הם אף צפו בה עם הילדים... כך שזו היתה הזדמנות עבור המפקחת לראות מה הגננת מביאה לילדים והזדמנות טובה גם עבורך שכן אם המפקחת היתה אוהבת ונהנת מעבודתך היא יכלה לעזור לך ומתוקף תפקידה לחשוף אותך לגנים ומוסדות נוספים שבפיקוחה ( כפי שקרה לי במקרים דומים ) ואחרי שגמרתי להוציא קיטור יחד איתך
בואי ננסה לראות כיצד ניתן לפתור זאת בדרכי נועם ושלום
אני ממליץ לך לפנות לגננת ולהגיד לה את הדברים שכתבת כאן, להסביר ברוגע ולנסות להעמיד אותה בנעלייך פירשי בפניה את ההכנות, התיכנונים, ההשקעה, סגירת התאריך ושאם כל ההבנה לביטולים הם לא יכולים להיות על חשבונך הרי בסופו של דבר אנחנו עסק וכמו כל עסק אנחנו גם אמורים להתפרנס ולהרוויח ממנו כסף ורצויי בכבוד! נסו לחשוב יחד על דרך יצירתית שתאפשר לך להופיע בכל זאת, נניח שהגננת תפנה לחברותיה\ מכרותיה הגננות ותדאג שיהיו לך באותו יום עוד מספר הופעות בגנים שאינך עובדת עימם ויצדיקו את האופרצייה של פתיחת יום נוסף באופן חד פעמי או קיום ההצגה ביום ובשעה שנוחים ומתאימים לך כשהגננת תפצה אותך בסכום מעבר למה שהיית אמורה להרוויח. במידה ודרכים אלו לא צולחות, לדעתי האישית את מוכרחה לדרוש על כך פיצויי!!!! מעבר לעובדה שמגיע לך ושאין לך חלק או סיבה בביטולים כדאי שתיקבעי גבולות ועובדות מה שתרגילי את הלקוחות שלך - כך הם יתנהגו וידרשו גם בעתיד!!!!!!!!!!!!!! להבא מומלץ בכל זאת לחתום על הסכם כתוב שיפרט ויעסוק בנקודות אלה וברבות אחרות הנדרשות ( כל שכן בעבודה שנתית על בסיס קבוע ) אגב, גם חוזה בע"פ נחשב חוקית אבל אנחנו מקווים שלא נצטרך להגיע לזה!!!! נשמח להכיר אותך ואת תיאטרון הבובות שלך טוב יותר את מוזמנת לספר עליך, על התיאטרון, על ההצגות שאת מציגה וכמובן להעלות תמונות

למעלה