התייעצות לגבי נסיעה לצפון מחר

My Stars

New member
התייעצות לגבי נסיעה לצפון מחר

בת החמש שלנו מאוד מתעניינת במזג אוויר, החלטנו לקחת אותה לצפון לשבת כדי לראות שלג וללמוד קצת.
לאור התחזיות אנחנו מתלבטים האם לבטל את הנסיעה או להשאיר. מה אתם אומרים? יהיה גשום ושלג כבד בחרמון כך שלא נוכל לצאת ולטייל קצת? מקור ומעט גשם אנחנו לא פוחדים...

תודה רבה

הייתי מבטל את הנסיעה אבל זה רק אני,ואני יסביר:

בוא נגיד שזאת לא המערכת הקלאסית לשלג בצפון,התנאים לשלג לא משהו בכלל בלשון המעטה,שלג קשה לי להאמין שתראו ואם תראו(בשיא התנאים כמובן או במעבר ענן מפותח, סיכוי לשלג קל בלבד)וחבל שתסעו כמה שעות בשביל כמה פתיתים,אני מציע שיום שישי הילדה תסתכל קצת מהחלון ותראה את הרוחות העזות,גשם,ברד סו''ר,חורף אמיתי מה שנקרא ולא צריך לסוע כמה שעות טובות כדי לראות את אותו הדבר בצפון,ובהמשך החודש הזה או הבא אני סבור שתגיע מערכת קרה כזאת או אחרת שתספק לפחות שלג בהרי הצפון הגבוהים,אז אני מציע לחכות בסבלנות(בסוף זה ישתלם)למערכת עם סיכוי לשלג וודאי בהרי הצפון הילדה תהנה יותר,בהצלחה.

בשום פנים ואופן לא לעז לנסוע לשום מקום

כבר מסוף היום ועד סוף היום של מחר ככה
זה סכנת נפשות לנהוג בתנאי מזג האוויר של גשמים חזקים + רוחות חזקות
ככה שאני מציע לא לנסוע

יובל אני חולק עלייך בנושא

בהחלט סכנת חיים לנסוע, ע"פ התנאים הקיימים כמובן.. בפועל יכול להיות שזאת באמת היסטריה מוגזמת, אך כרגע לא הייתי ממליץ לנסוע או בכלל לצאת מהבית אם אין צורך

Fast Kars

New member
הכי כיף לנסוע בסערה

ולחוות אותה מכלי ראשון - רוח. קור. מבול. אולי שלג.
עשינו את זה פעמים רבות, מומלץ.
מובן שטפשי להסתכן, אבל אני סומך עליכם...

יובל 42

New member
עזוב כיירעס. כבר אין בעולם אוהבי חורף במעשים

כולם יושבים בבית עם פוך צופים במכ"ם הגשם ונהנים מגשם וירטואלי. גועל נייפעש.

לא צריך לנסוע עד לצפון בשביל שיראה את הרוח קור מבול

שיש לו את זה מבעד לחלון,אם היה יורד שלג שהיה נערם הייתי ממליץ לו לקחת צימר לצאת לפני הסערה ולהנות באמת מכלי ראשון בלייב מה שנקרא,אבל זה לא המצב לפחות הפעם,אין טעם מה שיש לו באזור מגוריו יש גם בצפון.

למעלה