התייעצות לגבי עוגת רושם.... (וסליחה.. ארוך..)

witty ivi

New member
התייעצות לגבי עוגת רושם.... (וסליחה.. ארוך..)

שלום,

בעלי רץ מטעם סיעה מסויימת בבחירות לרשות המקומית.
ביום רביעי הקרוב יש להם מפגש סיעה, לא רשמי, בבית ראש העיר, לארוחת ערב חלבית, כאשר כל אחד צריך להביא משהו.
אנחנו החלטנו להביא קינוח, עקב נסיוני וחיבתי לתחום האפיה והקינוחים.
מאחר ומדובר בראש העיר..... בא לי להכין משהו ממש ממש 'וואו'!!
מאידך, בעלי ביקש ממני במפורש שלא יהיה משהו שקשה לשינוע.... למשל לא מיני פבלובות אישיות, שיכול להיות שהפירות והקישוטים יפלו ויתעקמו..

חשבתי על קינוחים אישיים בכוסות, אבל זה גם קצת נראה פשוט ו'כל אחד יכול' וגם אפשרויות הרושם בזה די מוגבלות.

ואז חשבתי על עוגת טורט בגובה 12/15 ס"מ (ככה גם תספיק לכולם, איזה 35 אנשים) וגם יכולה להיות עם זילופים וקישוטי שוקולד מרשימים.
השאלה היא האם ללכת על עוגה משוקולד, שאז יש פחות סיכון שלא יאהבו, כי עם שוקולד קשה מאוד ליפול, אבל מבחינת קישוטים שוקולד תמיד נראה פחות מרשים מקרמים צבעוניים על בסיס פירות, או ללכת על קרמים על בסיס פירות, שאז הרושם יותר גדול אבל יותר סיכון מבחינת טעם - שיש כאלה שלא יתחברו.

עצות נוספות לקינוחים רושם ומתכונים מנצחים - יתקבלו בברכה!!!!!!!!

תודה רבה לכל העונים!

ITS TAL

New member
קודם תגידי אם רץ לשמאל או לימין שנדע אם לעזור

סתם צוחקת :)

זה כביכול נכון ש"כל אחד יכול" להכין קינוחים אישיים
אבל בפועל, לא כל אחד מכין וגם לא כל אחד שני
וזה משהו שתמיד תמיד כיף לראות
אז אני דווקא כן הייתי הולכת על קינוחים אישיים, ואם את רוצה להרשים שיהיה עוד יותר יפה וידידותי, אז את יכולה טיפה לשחק איתם שיהיה מגוון

איזה קינוחים הייתי הולכת שייראו מרשים? עוגת גבינה פירורים אישית בכוס, מליון מתכונים, כולם טעימים
והגיוון? חלקם עם תחתית וזילוף מלמעלה של שוקולד, חלקם עם תחתית וזילוף למעלה של פירורים, חלקם עם תחתית וזילוף למעלה של משהו אדום (ריבת תות, אוכמניות וכו')
חלקם עם בסיס וגם מלמעלה של משהו צהוב (אננס/אפרסק משימורים)
וקבלת מגש מהמם של המון כוסות קטנות צבעוניות , שאנשים יריבו כדי לטעום אותם.....

דווקא עוגת שוקולד, לדעתי, היא הכי פחות מרשימה, בטח אם מדובר במבוגרים, והרבה יותר נוח משהו אישי ביד מאשר להסתבך עם עוגת קרם גבוהה במיוחד, צלחות, חיתוך אסטתי וכו' וכ'ו

ואם בכל זאת בא לך גם שוקולדי, אפשר כמובן קינוחים אישיים חצי עוגת גבינה וחצי על בסיס שוקולד, מוס אישי, עוגה אישית, מה שבא לך, כיד הדמיון
אני לא מכירה מי שלא יתרשם ויהנה מזה, וככל שיש לך יותר חשק / זמן / כסף, את יכולה לשחק עם הקינוחים בשלל צבעים וקישוטים

למעלה