Maldini Girl
New member
התייעצות לגבי עוף לליל הסדר
לליל הסדר יש לנו 2 מנות בשר. אחת של צלי בקר והשנייה של עוף.
את העוף אני רוצה לעשות עם ירקות כמו גזרים, דלעת ערמונים, בצלים, סלק, שורשים (סלרי+ פטרוזיליה) וערמונים. לא בטוח שיהיו לי/ שאשתמש בכל הירקות.
הוויז'ן שלי היה לעשות צלי עוף ברוטב יין עם הירקות. אבל בשל הטעמים המקומיים העוף צריך להיות צלוי "יבש" ולא רטוב. יכול להיות לו רוטב, אבל העוף עצמו צריך להיות קריספי מבחוץ.
לא רוצה לוותר על הוויז'ן של השילוב של ירקות שורש ויין (ועשבי תיבול כמו מרווה למשל). איך הייתם מכינים כך שישלב את שני העולמות? מצד אחד שהעוף יישאר קריספי ולא מבושל, ומצד שני שכן יהיה עם רוטב יין והירקות?
לליל הסדר יש לנו 2 מנות בשר. אחת של צלי בקר והשנייה של עוף.
את העוף אני רוצה לעשות עם ירקות כמו גזרים, דלעת ערמונים, בצלים, סלק, שורשים (סלרי+ פטרוזיליה) וערמונים. לא בטוח שיהיו לי/ שאשתמש בכל הירקות.
הוויז'ן שלי היה לעשות צלי עוף ברוטב יין עם הירקות. אבל בשל הטעמים המקומיים העוף צריך להיות צלוי "יבש" ולא רטוב. יכול להיות לו רוטב, אבל העוף עצמו צריך להיות קריספי מבחוץ.
לא רוצה לוותר על הוויז'ן של השילוב של ירקות שורש ויין (ועשבי תיבול כמו מרווה למשל). איך הייתם מכינים כך שישלב את שני העולמות? מצד אחד שהעוף יישאר קריספי ולא מבושל, ומצד שני שכן יהיה עם רוטב יין והירקות?