התייעצות לגבי עיצוב הסלון

נטולי

New member
התייעצות לגבי עיצוב הסלון

שלום לכולם. יש לי התלבטות לגבי עיצוב הסלון,הסלון בדירתנו הוא לא גדול במיוחד,לפני כמה ימים רכשנו סלון בצבע חום כהה מעור תעשייתי עם כריות למשענת הגב בגוונים של חום בהיר מבד עם פסים חומים כהים יותר (בצבע הספות),2 ספות אחת דו שנמצאת מתחת לחלון הגדול בסלון,ולידה ספת תלת. מול ספת התלת יש לנו מזנון בופה מעץ (סיסם?)בגובה 1.50. הסלון יצא יפה לטעמי אבל אני מחפשת דרך לשבור את הצבע השולט-חום. קודם כל חשבתי על וילון מבד אורגנזה (אורך 3.65) אבל אני מתלבטת באיזה צבע לבחור,שמנת?מה כדאי לשים בין שתי הכורסאות?אולי מנורה עומדת? אני מקווה שהתיאור שלי מספיק ברור ואשמח לכל טיפ בעניין. תודה מראש
יעל

Gandalf24

New member
אז ככה..

אני לא מבין למה לשבור את הצבע של החום כהה. אני הייתי מציע לך לצבוע את הסלון בצבע קרם, והניגוד יהיה צבע הספה, בחום כהה. צבע השמנת זה נחמד, אבל לפי דעתי קרם יהיה עדין יותר וסביר. עם תאורה מתאימה אפשר להקנות נופך עדין ומאד רומנטי לסלון, ומומלץ את התאורה המרכזית בסלון, זו שתלויה על התקרה, לעשות עם עמעם. נוסף לכך עמוד תאורה או כל מיני שילובים יכולים לעזור, אבל לא תאורה חזקה למדי. שוב, אני לא גאון או מעצב פנים, אני רק מציע. צירפתי גם שלושה אתרים. השניים הראשונים בנושא עיצוב. השלישי של טמבור, תוכלי להסתכל שם על סלונים שנצבעו בצבע קרם, די יפה ועדין הייתי אומר. מקווה שעזרתי

נטולי

New member
../images/Emo51.gif על ההצעות

נראה לי מאד הרעיון של צביעת הקירות בצבע קרם,כרגע כל הקירות הם בצבע לבן חוץ מאשר הקיר שמאורי השידה שהוא בצבע צהוב עמוק שכבר לא נראה לי הכי מתאים. שיהיה לילה טוב ותודה על הלינקים.

Gandalf24

New member
דבר נוסף

כפי שאמרתי, תיכנסי לאתר של טמבור ותראי שם איך צבעו. לרוב השתמשו גם בשבלונות ליצירת דוגמאות יפות, כדאי מאד. אם הקיר למשל בקרם, אז מומלץ את הדוגמאות בחום כהה, לא כהה למדי, או כל רעיון אחר שיבוא לך. בהצלחה.

למעלה