התייעצות לגבי עשן בטמפרטורות גבוהות
היי, אנחנו אוהבים להכין כנפיים בתנור ושיצאו קצת שרופות.
כדי לעשות את זה אני משתמש בחימום עליון בתנור (הברזל העליון).
ושם את הכנפיים במדף הגבוה.
הכנפיים יוצאות קריספיות מושלם, מבלי להתבשל הרבה זמן.
הבעיה היא כאשר פותחים את התנור, הבית מתמלא מעשן שמצתבר שם.
למישהו יש עצה?
היי, אנחנו אוהבים להכין כנפיים בתנור ושיצאו קצת שרופות.
כדי לעשות את זה אני משתמש בחימום עליון בתנור (הברזל העליון).
ושם את הכנפיים במדף הגבוה.
הכנפיים יוצאות קריספיות מושלם, מבלי להתבשל הרבה זמן.
הבעיה היא כאשר פותחים את התנור, הבית מתמלא מעשן שמצתבר שם.
למישהו יש עצה?