התייעצות לגבי קניית מכשירי MP3

תמימי4

New member
התייעצות לגבי קניית מכשירי MP3

אני מתכוון לקנות מכשיר MP3 וחיפשתי באינטרנט ומצאתי שלושה מכשירים שאהבתי ורציתי להתייעץ אתכם ... המכשירים הם: Clubin MP05 HY Technologhy BXKING HY technologhy BX1001NB או אם יש לכם רעיון למכשיר שעומד בדרישות הבאות ... קורא mp3 ו wma 256 MB זכרון פנימי רדיו באיכות טובה מחיר בסביבות ה300 אך לא יותר מ350 ... תודה !!

תכנס

מה שאתה רוצה נקרא נגן מדבקה חברות קונות את זה שמות מדבקה הנגן נהרס תוך 4-5 חודשים תשקיע קצת יותר כסף תקבל משהו טוב כתבה על נגני המדבקה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1292&msgid=53871522

תמימי4

New member
הוא בטוח נהרס ?

או שפשוט אם אני אשחק איתו כדורגל ואטפס איתו על הרים הוא יהרס ... כי ממש אין לי כסף ... ואני גם לא רוצה משהו יותר מדי משוכלל .. כולה מה שכתבתי פה , השאלה היא האם עם אחזקה נכונה הוא יוכל להחזיק מעמד ? ואני אחד שיש לי את אותו דיסקמן מאז הבר מצווה ואני גומר תיכון ...

יאיר B

New member
בעיה - תקציב נמוך מדיי

למשהו סביר. אבל אם אין ברירה - תוכל לקנות בתקציב הזה את ה-Creative שכתבתי עליו סיקור (לא ממש אוהד) במאמרים. הוא עדיף על כל הנגנים שהצעת (חברה עם שם). אם תוכל לגרד עוד 30-40 ש"ח - תוכל לקנות את ה- SanDisk שהוא טוב הרבה יותר (370-400 ש"ח, בדוק בזאפ). נגנים כמו שהצגת (נגנים ג'נריים) לא מומלצים - הם אומנם לא מתפרקים בקלות (אם יודעים לשמור עליהם) אבל אם יש בעיה, אין ממש עם מי לדבר (אין יבואן מסודר, אין ממש שירות וכו'). גם איכות הקול שלהם לא משהו. אגב, כל המכשירים הללו מכילים את אותה מערכת הפעלה בדיוק (כלומר: כולם אותו דבר). אם בכל זאת תרצה לקנות אחד כזה - קנה את הזול ביותר. זה שיקול שלך.

למעלה