התייעצות לגבי רכישת מחשב למשחקים.
שלום לכולם,
ילד בן 12, יש לו אקס בוקס 1S, משחק בו המון, ממש המון.
השנה החליט לקנות בכסף שלו קונסולה של נינטנדו.
אני חושב שזה מיותר לקנות קונסולה נוספת, ולכן הצעתי לו לקנות מחשב חדש (יש לו מחשב ישן מאוד ומקרטע), שיהיה מספיק חזק להרצת משחקים. (גיימינג???)
הוא טען שזה מאוד יקר (לא ידעתי עד כמה). הצעתי שאני אוסיף את הכסף החסר.
כמובן שמייד אח"כ התחלתי לבדוק באינטרנט וראיתי מחשבים שמוגדרים כמחשבי גיימינג במחירים שמתחילים ב- 2500 ועד 17,000 וצפונה.
אז כמה שאלות לגבי עלות משוערת של מחשב.
כיום הוא משחק בעיקר בפורטנייט ואולי עוד 2-3 משחקים אחרים דומים או שלא...
אני פחות מבין במשאבים שנדרשים להריץ משחקים מהסוג הזה (מעבד, זיכרון מהיר, לוח אם, כרטיס מסך חזק...)
בקיצור, מה החומרה הנדרשת בשביל מחשב שיוכל לאפשר לו להוריד משחקים מהסוג הזה ולשחק מבלי שהמחשב ייתקע, או שהמעבד יעבוד בקצה גבול היכולת שלו (חימום יתר)
אני מניח שיש אין סוף שידרוגים שאפשר להציע,
אבל הייתי שמח לדעת אם אפשר לתפור חליפה ראויה, במחיר של עד כ- 2800 ש"ח לכונן (ללא עלות רשיונות לתוכנות, מסך רמקולים, מקלדת וכד').
או שאני בכלל לא בכיוון.
תודה.
שלום לכולם,
ילד בן 12, יש לו אקס בוקס 1S, משחק בו המון, ממש המון.
השנה החליט לקנות בכסף שלו קונסולה של נינטנדו.
אני חושב שזה מיותר לקנות קונסולה נוספת, ולכן הצעתי לו לקנות מחשב חדש (יש לו מחשב ישן מאוד ומקרטע), שיהיה מספיק חזק להרצת משחקים. (גיימינג???)
הוא טען שזה מאוד יקר (לא ידעתי עד כמה). הצעתי שאני אוסיף את הכסף החסר.
כמובן שמייד אח"כ התחלתי לבדוק באינטרנט וראיתי מחשבים שמוגדרים כמחשבי גיימינג במחירים שמתחילים ב- 2500 ועד 17,000 וצפונה.
אז כמה שאלות לגבי עלות משוערת של מחשב.
כיום הוא משחק בעיקר בפורטנייט ואולי עוד 2-3 משחקים אחרים דומים או שלא...
אני פחות מבין במשאבים שנדרשים להריץ משחקים מהסוג הזה (מעבד, זיכרון מהיר, לוח אם, כרטיס מסך חזק...)
בקיצור, מה החומרה הנדרשת בשביל מחשב שיוכל לאפשר לו להוריד משחקים מהסוג הזה ולשחק מבלי שהמחשב ייתקע, או שהמעבד יעבוד בקצה גבול היכולת שלו (חימום יתר)
אני מניח שיש אין סוף שידרוגים שאפשר להציע,
אבל הייתי שמח לדעת אם אפשר לתפור חליפה ראויה, במחיר של עד כ- 2800 ש"ח לכונן (ללא עלות רשיונות לתוכנות, מסך רמקולים, מקלדת וכד').
או שאני בכלל לא בכיוון.
תודה.