התייעצות לגבי רכישת מחשב למשחקים.

quick155

New member
התייעצות לגבי רכישת מחשב למשחקים.

שלום לכולם,
ילד בן 12, יש לו אקס בוקס 1S, משחק בו המון, ממש המון.
השנה החליט לקנות בכסף שלו קונסולה של נינטנדו.

אני חושב שזה מיותר לקנות קונסולה נוספת, ולכן הצעתי לו לקנות מחשב חדש (יש לו מחשב ישן מאוד ומקרטע), שיהיה מספיק חזק להרצת משחקים. (גיימינג???)

הוא טען שזה מאוד יקר (לא ידעתי עד כמה). הצעתי שאני אוסיף את הכסף החסר.
כמובן שמייד אח"כ התחלתי לבדוק באינטרנט וראיתי מחשבים שמוגדרים כמחשבי גיימינג במחירים שמתחילים ב- 2500 ועד 17,000 וצפונה.

אז כמה שאלות לגבי עלות משוערת של מחשב.
כיום הוא משחק בעיקר בפורטנייט ואולי עוד 2-3 משחקים אחרים דומים או שלא...
אני פחות מבין במשאבים שנדרשים להריץ משחקים מהסוג הזה (מעבד, זיכרון מהיר, לוח אם, כרטיס מסך חזק...)
בקיצור, מה החומרה הנדרשת בשביל מחשב שיוכל לאפשר לו להוריד משחקים מהסוג הזה ולשחק מבלי שהמחשב ייתקע, או שהמעבד יעבוד בקצה גבול היכולת שלו (חימום יתר)

אני מניח שיש אין סוף שידרוגים שאפשר להציע,
אבל הייתי שמח לדעת אם אפשר לתפור חליפה ראויה, במחיר של עד כ- 2800 ש"ח לכונן (ללא עלות רשיונות לתוכנות, מסך רמקולים, מקלדת וכד').
או שאני בכלל לא בכיוון.

תודה.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
חסר לי מידע..ובכל זאת 2800 מעט..מידי בעיניי.

&nbsp
צריך לדעת שמות של משחקים...לקחת את מה שיש לו הכי הרבה דרישות...וזה יהיה המינימום של החומרה שצריך...ורצוי אף יותר חזק כמובן כי הוא יגדל וירצה עוד משחקים עם יותר דרישות...
&nbsp
בגדול 2800 זה מעט...מחשב לגיימינג יקר אבל יותר מזה צריך לחשוב קדימה ולהתעסק עם פחות שדרוגים ככל הניתן זה בסופו של דבר עולה יותר יקר מאשר לקחת חזק היום
.
לקחתי מחשב מוכן לשם המחשה מה אני חושב שצריך במחשבה קדימה...גם ( ניתן לשדרוג כמובן..עם הגיל והדרישות לפחות שלוש שנים ) כרגע עם מעבד חזק ומספק ,כרטיס מסך ביניים שמכסה המון משחקים . מספיק זיכרון גם לעתיד..קיצור חבילה טובה..של חומרה
&nbsp
הסדר גודל ללא מערכת הפעלה וחומרה מסביב 4000 ש"ח בKSP סקר מחירים זה עלייך.., המלצה שלי להשתמש רק במערכת הפעלה חוקית משחקים חוקיים...חוסך המון בעיות.
לסיכום זה בעיניי חומרה שצריך ..גם להיום ובעיקר גם שלוש שנים קדימה ויש אפשרות די סבירה שלא יהיה צורך בשדרוג..ואם כן אז רק כרטיס מסך.
&nbsp
אם בכל זאת אין אפשרות תביא את שמות המשחקים שמשחק כעת ונעשה הצעה מותאמת להם נכון להיום...בתקווה שיספיק גם לעתיד...:)

quick155

New member
תודה על התשובה, בררתי לגבי המשחקים שהוא משחק

עד כמה שידוע לו.

אז כמובן שפורטנייט,
רובלוקס
ומיינקראפט

זה מה שהוא משחק כרגע ומכיר...
אי אפשר לדעת מה יהיה הטרנד הבא, או איזה משחק יהפוך ללהיט בשנה הבאה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
הצעתי בעינה...

&nbsp
"אי אפשר לדעת מה יהיה הטרנד הבא, או איזה משחק יהפוך ללהיט בשנה הבאה "
&nbsp
אתה אמרת...:) קנה משהו בסדר גודל שאמרתי ותהיה במצב טוב 3-4 שנים :)

למעלה