התייעצות לגבי שיניים

val2006

New member
התייעצות לגבי שיניים

שלום רציתי להתיעץ איתכם
הייתי אצל מומחה חניכיים עקב נסיגה חמורה בחניכיים עקב חוסר איזון ברמות הסוכר, לפי מה שהוא הסביר לי סוכר גבוה אוכל את העצם ומצד שני דלקות בחניכיים גורמים לסוכר להיות גבוה.
אני חולת סכרת סוג 1 מטופלת במשאבה בת 39,
הוא אמר שצריך לעשות הקצאת שורשים (שזה ניקוי עמוק בהרדמה) ואחר כך אצטרך לעשות השתלת עצם בכל הפה,
הטיפול הזה נורא נורא יקר ולא מכוסה גם אם יש לי ביטוח שיניים, וגם לא מבטיח שבעתיד הבעיה תסתרד,
השאלה שלי היא האם יש דרך לקבל החזר/השתתפות או משהו מביטוח לאומי, הרי שהפגיעה נוצרה עקב הסכרת,
אולי להגיש החמרה במצב ולקבל תשלום כלשהו... מישהו יודע מה עושים במצב כזה?
אני לא יודעת מה לעשות, אין לי סכום כזה להוציא על טיפולי שיניים (כ-40,000 ₪ ) שגם לא בטוח יפתור את הבעיה בעתיד,
תודה

ladybug4NLP

Active member
הפרוצדורות שאת מתארת הן בעצמן יכולות לגרום

לקפיצה בסוכר (סטרס, כירורגיה וכו)

דווקא לפני מספר ימים ראיתי כתבה בטלויזיה שיש אפשרות לעשות השתלת עצם לא בפרוצדורה כירורגית רגילה של חשיפת שורשים וכאלה אלא משתילים שתל, בשתל יש קדח ודרך
החור מזריקים חומר בונה עצם.
באמת הזכירו שם כמה זה טוב במיוחד לחולי סוכרת וההחלמה הרבה יותר קצרה פחות טראומטית ופחות דלקות וצלקות.
התכונית היתה "עושים שינוי" היו שני רופאים, אחד ממציא השיטה והשני איזה ד"ר רוזן.

שווה בדיקה. בעיית שיניים זה בעיה לא רק לסוכרת אלא גם ללב

תומרונתם

New member
מנהל
חוסר איזון

האמת שאין לי מה להמליץ לגבי השאלות שלך, רק להפציר בך: במקום לבקש מאלוהים שישמור את אור עינייך וילדייך (מתוך החתימה שלך), תקומי ותעשי מעשה. תחליטי שאת לוקחת את עצמך ושמה את עצמך במרכז, ודואגת לאיזון שלך. ויפה שעה אחת קודם.

למעלה