התייעצות לגבי תוסף ויטמין D מ-iherb

התייעצות לגבי תוסף ויטמין D מ-iherb

קיבלתי השבוע תוסף ויטמין D שהזמנתי מאייהרב בטיפות אם כי מכיוון שלדעתי הבקבוק שהזמנתי (הזמנתי אחד, טעות שלי) נראה לי שיספיק לי לשבועיים לכל היותר אני רוצה לעשות עוד הזמנה אבל מתלבטת לגבי מה לבחור.
מה שהזמנתי הוא תוסף בטיפות שבכל אחת יש 1000 יחידות, ומחירו 71 ש"ח.
לעומת זאת אני רואה עוד תוסף בכדורים שכל כדור מכיל 2,500 יחידות ובסה"כ יש בו 60 כדורים והוא עולה 30 ש"ח.
נראה שהתוסף השני יותר טוב אבל אם כך איך זה שהוא יותר זול ובאופן משמעותי? מנסה להבין מה פיספסתי.
כמובן ששני התוספים הם טבעוניים וזה מצוין עליהם במפורש.
אציין עוד שאני צריכה לקחת 2,000 יחידות ביום, מניחה שזה לא נורא אם אקח מעט יותר.
למי שיש ניסיון עם התוספים המוצעים שם למכירה איזה מומלץ לדעתכם?

תמונות של התוספים:

מצרפת תמונות של שני התוספים שאני מתלבטת ביניהם. כאמור הטיפות היותר יקרות והכדורים הזולים יותר אבל במינון גבוה יותר

RSPA

New member
ויטמין D3 טבעוני

לענין הטבעונות - מה שצריך לבדוק בתיאור המוצר שהוא: "Contains Vitashine D3" ושהגדרת היצרן למוצר כולו שהוא טבעוני.
לגבי שאר הדברים, כלומר מינונים, כמויות ומחירים - זה דבר שאת צריכה לחשב בעצמך (ולגבי מינוני יתר לבדוק עם הרופא שלך) ולקבל את ההחלטה המתאימה לך. נראה שבסה"כ יש מספר אופציות לא רע. לא יודע על שוני באיכות או בטיב שלהן.

תודה ושאלת הבהרה נוספת לגבי הטבעונות

על התוסף של הטיפות יש את הסמל שאומר שטבעוני (ראה תמונות שצירפתי בתגובה קודמת). האם מספיק שמופיע הסמל הזה או שהכרחי שיהיה כתוב vitashine D3?

vegetalien

New member
רצוי שיהיה מצויין Vitashine

מאחר שזוהי הגושפנקא לכך שהמוצר טבעוני. ברגע שישנו הסימון, את יודעת לבטח מהו מקור התוסף.
&nbsp
לגבי התמונות שצירפת - אני רכשתי את אחד מאלו (זה של MRM, אך במינון של 5,000 יחב"ל. כי אני לא תמיד זוכר לקחת...).
על התווית שלו (מאחורה) מצויינת Vitashine, כך שלפחות לגבי התוסף הזה - הוא טבעוני בוודאות.

תודה רבה

עכשיו ראיתי שגם על הטיפות יש תו של vitashine כך שזה ללא ספק טבעוני.
עדיין לא ברור לי למה הוא יותר יקר מזה עם הכדורים בייחוד שהמינון בו יותר נמוך אבל בכל זאת החלטתי להמשיך איתו כי כך יותר קל לי לקחת בדיוק את המינון שאני צריכה.

למעלה