התייעצות לגבי תשלום

דינהלה1

New member
התייעצות לגבי תשלום

אימא של חברה טובה של הבת שלי ביקשה ממני שתמורת תשלום אאסוף את בתה יחד עם הבת שלי מבית הספר במקום לרשום אותה לצהרון. אתן לה ארוחת צהרים והיא תישאר אצלנו עד שאחד האחים הגדולים שלה יגיע לאסוף אותה. אני מניחה שזה יהיה בין שעה, שעה וחצי מקסימום שעתיים. כמה לדעתכם אני צריכה לבקש ממנה? כמובן שמדובר בארוחת צהרים ביתית ובשרית.

וגם. בייביסיטר לתינוק בן 4 חודשים לערך בשעות הבוקר שלא על בסיס קבוע. כמה מקובל לבקש לשעה?

פעם מישהי הציעה לי גם

לעשות דבר דומה אבל בסופו של דבר לא לקחתי את זה כי מסביבי כולם הפחידו אותי על זה שבעצם לילדה אין ביטוח ולעשות ביטוח יקר יותר ממה שהאמא הציעה וריאלי היה לשלם. ביטוח זה דבר יקר. בקיצור פחדתי לשאת באחריות.
כנ"ל אגב בנוגע לתינוק. בעיקרון ביביסיטר מהסוג הזה ממה שאני מכירה זה בין 30-40 ש"ח לשעה.
והסעות זה בערך 15-20 ש"ח להסעה באיזור שאני גרה בו ובנוגע לארוחת צהריים את צריכה לחשב את עלות הארוחה כמובן אבל גם לקחת בחשבון שאת מוגבלת, כלומר אם מדי פעם מתחשק לך במהלך השנה לקחת את הילדים לאכול בחוץ או אצל חברים אז את לא ממש יכולה...
בקיצור אני לא בטוחה שזה שווה. אולי מתחיל להיות שווה כשלוקחים כמה ילדים. את גם צריכה לקחת בחשבון מה יהיה אם הילדים שלך לא יסתדרו איתה? אם יהיו ריבים ואת התחייבת לאמא לקחת כל יום. הילדים צריכים לעיתים את השקט שלהם ואת האחד על אחד עם אמא אז עוד ילד בתמונה באופן כל כך קבוע עלול להרתיע ולהפוך לסוג של אוייב.
בקיצור זה דורש בעיני הרבה מחשבה מעבר לעניין התקציב.
בהצלחה

דינהלה1

New member
את צודקת

האם פנתה אלי כי היא צריכה עזרה. בכל מקרה אמרתי לה שגם אם כי אז הסידור יהיה זמני כי אני מחפשת עבודה ואז בעצמי אצטרך סידור לילדים.

למעלה