התייעצות למבינים

Optimistic Girl

New member
התייעצות למבינים

רוצה אני טאבלט
האם Akai זו חברה טובה?
הם הכי זולים...

Lenovo האם יותר כדי לנובו מאקאי?

TheSecretWithin

New member
יש לי טאבלט. וזה אחד המיותרים...

אם אתה יכול לגלות לי מה אפשר לעשות עם טאבלט שאי אפשר לעשות עם מחשב\סמארטפון, אני אודה שלך...

NEO83

New member
זה עניין של פינוק ונוחות

כל מה שסמארטפון יכול לעשות יכול לעשות גם טאבלט, אבל הוא עושה את זה בצורה יותר נוחה.

Blue Potion

New member
עזוב את זה שטאבלט זה ממש מיותר...

במיוחד אם יש לך מחשב ופלאפון...
אקאי זו חברה די גרועה... ומה גם, כשעבדתי בתחנת דלק מכרו טאבלט כזה, וזה ידוע שכל מה שמוכרים בתחנות דלק זה שיט

השאלה הנכונה היא לאיזה צרכים זה ישמש .. אם זה בשביל לגלוש בבית מהמיטה\ספה אז זה דיי מיותר לדעתי
ואם זה בשביל לגלוש בחוץ אז צריך להביא בחשבון שלא בכל מקום יש אפשרות להתחבר באלחוטי (ובחינם כמובן
) ככה שצריך להביא בחשבון את האופציה של גלישה עם סים סלולרי עם חבילת דאטה שמייקרת לא רק את הרכישה של טבלט יעודי ויקר יותר אלא גם את האחזקה השוטפת ..
בכל מצב טבלטים של יצרנים סיניים עדיף להזמין ישירות מהאינטרנט ולא לרכוש בחנות בארץ כי בארץ משלשים את המחיר וזה לא משתלם ..
ואם כבר טבלט טוב אז או של סמסונג או של אסוס או של אפל וזה כבר מייקר את העלות (לדוגמא טבלט סיני סביר יכול לעלות 50-100 דולר במינידיל לעומת 500-600 דולר לאייפד בחנות בארץ)
קחי בחשבון שטבלט פשוט שעובד על אנדרואיד עלול לא לקבל עידכוני תוכנה כי היצרן לא משקיע בפיתוח והתאמת הגרסאות החדישות לציוד שלו ...

כבר מזמן אין באמת חברה שנקראת AKAI

זו הייתה חברה יפנית מעולה פעם. כיום חברה סינית קנתה את הבעלות על המותג הזה ומייצרת חרא סיני תחת השם הזה בתקווה שהמוניטין של המותג AKAI מפעם יגרום לאנשים לקנות אותם.

יש הרבה דוגמאות למקרים כאלו.

NEO83

New member
LENOVO

נחשבת ליצרנית מחשבים נייחים וניידים בין הטובות בעולם, אם לבחור בין לנובו ולבין AKAI אז מן הסתם לנובו.
אבל השאלה היא האם יש לך חוויית שימוש מהטאבלטים האלה? צריך לדעת איך הוא יעבוד ואם יש משהו במחיר הזה יותר טוב.

einat162

New member
AKAI היא מותג מדבקה-

פעם נחשבה לשם טוב, היום מדובר במוצר גנרי (זול) לכל דבר.
באופן כללי אני נוטה ללכת על המוצרים הזולים והלא ממותגים- במקרה הזה אני ממליצה שלא :
שווה להשקיע בסמארטפונים / טאבלטים או כל דבר שמבוסס מסך מגע- כי יש הבדל משמעותי באיכות המסך מגע (תגובה, רגישות) = שוני באיכות התפעול וחויית משתמש.

לא הייתי מתקמצנת בלהשקיע את העוד כמה מאות שקלים בחברה מוכרת (אפילו אפל רחמנא יצלן- אבל לא הדור הכי חדש),
אבל מבחינת מוצר - במיוחד למישהו שיש לו כבר מחשב נייח, מחשב ניד, וסמארטפון- הייתי אומרת שמיותר....

Relaborat

New member
בתור אחד שקנה טאבלט

זה מסוג הדברים שאחרי שקונים לא מבינים איך הסתדרתם בלעדיהם.
מאז שקניתי אותו אני משתמש בלפטופ שלי משמעותית פחות.

אבל - לא לקנות משהו זול מדי. You get what you pay for. טאבלט זול יביא לך רק עצבים.

אני קניתי נקסוס 7 דגם 2013, אפשר למצוא את הדגם של 2012 בפחות מ1000 שקל והוא סבבה לגמרי.

Optimistic Girl

New member
שאלה

אפשר להקליד דרכו בתוכנה שדומה לוורד? (יודעת שאי אפשר אופיס על טאבלט)

ואז להמיר לוורד?
מה השימוש שלך בטאבלט? רק סרטים וכו?

Relaborat

New member
יש כל מיני חבילות אופיס

לא יכול להגיד שאני משתמש בהם יותר מדי. אני יחסית שונא הקלדה שלא במקלדת רגילה.
אני משתמש בו להרבה דברי פנאי בעיקר. אינטרנט, משחקים, סרטים וכו'. אני כותב את ההודעה הזאת עכשיו דרך הטאבלט, כשאני שוכב במיטה. זה נוח.

למעלה