התייעצות-למרות שאני לא יודעת אם זה המקום..

mor XDDD

New member
התייעצות-למרות שאני לא יודעת אם זה המקום..

היי, אני חדשה פה :) רציתי להתייעץ איתכם לגבי משהו .. (שקשור להתעמלות כמובן) אני לא יודעת אם זה המקום ואם זה אפשרי, אבל אני אשמח לעזרה. אז ככה, אני מתאמנת כבר הרבה שנים, אבל לרוב בסתם אולם של מתנ"ס בלי מכשירים וכו'. בשנתיים האחרונות התאמנתי באולם רציני עם מכשירים. זה לא האולם הכי חדש בעולם, ואין בו ציוד מיוחד- שתי קורות, מקבילים, סוס קפיצות, פס לאקרובטיקה ומשטח של מזרונים לחימום ודברים כאלה, ארגז, שתי מקפצות, קפצית. ציוד בסיסי לאולם שמחשיב את עצמו למקצועי. האולם די צפוף וקטן מאוד. אני מתאמנת בקבוצה של בנות מכיתה ו'-ז עד ח'-ט' בערך, שלא מתחרה. בשנה שעברה לא התאמנו ביחד עם הנבחרת,אבל השנה התאמנו איתן. ומאז שהתאחדנו, נקרא לזה ככה, הקבוצה שלנו פשוט הפסיקה להתקדם והיו אצלנו הרבה בנות עם פוטנציאל להתקדם. היינו 10 בנות, ועכשיו אנחנו 4 וגם זה לא בטוח. אני יודעת שהן פרשו לא רק בגלל העובדה שלא התקדמנו,למרות שיש לזה חלק, אני בטוחה, אבל עושה לי רע לחשוב על כל הפוטנציאל שהיה לחלק מהן ופשוט התפספס. מה שאני חושבת שקרה זה שהמאמנים השקיעו יותר בנבחרת, ולפי לוח הזמנים שלהן עבדנו. לדוגמה, הן עבדו הרבה על הקורה, וככה יצא שהשנה עבדנו יחסית מעט על הקורה. ועוד נקודה היא בנבחרת יש בנות גדולות שהן בערך בגיל שלנו, ובנות קטנות יותר ולכן בדרך כלל פיצלו אותם. הבעיה היא שגם בקבוצה שלנו יש רמות, ובגלל שהאולם כזה קטן קשה לפצל גם את הקבוצה שלנו ולעבוד לפי הרמות. לכן לא עשינו את זה ועבדנו לפי הרמה של כולן. ולאלה שמבחינת פוטנציאל יכלו להתקדם היה יותר קשה לעשות את זה, וזה אכן כמעט ולא קרה. אני רוצה לציין שגם הנבחרת לא במיוחד התקדמה.. בכל מקרה, אני ועוד מישהי שממשיכות רוצות לדבר עם המאמן שלנו על זה. השאלה היא איך לעשות את זה בלי שהוא יפגע? אנחנו פשוט רוצות לוודא שאם אנחנו ממשיכות, ואין דבר שאני רוצה יותר מלהמשיך להתאמן, אנחנו גם נתקדם, ולא ניתקע כמו השנה על אלמנט אחד של מתחילים. ויש גם את העובדה שאנחנו ארבע ובתור קבוצה זה קטן.. אז האופציה שרצינו להציע לו- לחזור לאימונים נפרדים מהנבחרת- לא ממש תלך, לפחות לדעתי. אני מקווה שהסברתי את עצמי, פשוט עדיין קשה לי לחשוב על זה ואני קצת מתרגשת.. תודה רבה בכל מקרה!! גם אם סתם קראתם .. הייתי צריכה לפרוק את זה קצת [= *מצטערת שזה יצא ארוך ..

היי, ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

אותי את שיכנעת. אני חושבת שאם תציגו למאמן את הדברים כפי שהצגת כאן, אין שום סיבה שהוא ייעלב. הכל טמון בגישה. אם תבואו ממקום בוגר ואמיתי, ללא האשמות אני בטוחה שיקשיבו לכן וגם יפעלו. במקרה הכי גרוע, אם אתן לא מצליחות למצוא את הדרך לדבר עם המאמן, אפשר לערב את ההורים. להסביר להורים שלכן את המצב ולבקש מהם לדבר עם המאמן. במצב כזה, גם במקרה הכי גרוע, שהמאמן יבין לא נכון או ייפגע, אתן בכל מקרה לא תהיו אשמות. דווחו איך הולך בהצלחה

אמא לה3

New member
מסכימה עם נועה

הסבירו למאמנים בדיוק איך שכתבת כאן, אם כי אני מניחה שהם לבד שמו לב. הרבה פעמים יש שיקולים שלא כל כך תלויים במאמנים (כמו קיצוץ בשעות האולם/בצוות/במס' המתעמלות בקב') דבר שגורם לקב' להצטמצם אבל חבל שזה פוגע במתעמלות כמוכן, נסו לדבר איתם על זה, אני, כמאמנת לא רואה שום דבר פוגע בכל מה שרשמת, ההפך, יש בזה איזו גאווה שמתעמלות נהנות להתעמל ואכפת להן מאוד והן רוצות להתקדם. בהצלחה, ועדכני אותנו :)

למעלה