התייעצות לפני חתימת חוזה

צ ל י ל 8

New member
התייעצות לפני חתימת חוזה

בוקר טוב,
אנחנו לפני חתימת חוזה של קניית דירה, ולפני הצעד הענק הזה פרסתי:
השאלה שנשאלה:
האם נכון וכדאי לנו מש' X לקנות את דירה מס 32 בבניין בפרוייקט Y?

תוצאות פריסת השאלה:
מיקום 1 - המגדל בוער
מיקום 2 - אביר הגביעים
מיקום 3 - ארבע הגביעים
מיקום 4 - השמש
מיקום 5 - שטן
מיקום 6 - מלך המטבעות
מיקום 7 - נער הגביעים
סיכום - הכוכב

הכל טוב ויפה וחיובי, מציק לי השטן שמופיע על הדירה הספציפית.
יש למישהי תובנות לגבי הקלף הזה ביחס לשאר?
יהיה שווה אולי לקנות דירה אחרת בפרוייקט זה?
תודה!!!!

רשף כשף

New member
הי צלילי

&nbsp
המגדל נפל על המילה האם, שהיא נקודת המוצא, אתם מגיעים לפריסה ממקום של משבר ואיבוד הקרקע מתחת לרגליים. האם כך?
&nbsp
נראה שנכון באופן כללי (אביר הגביעים) אבל לא כדאי באופן ספציפי (4 גביעים) לקנות את הדירה הזו.
&nbsp
נראה שהמילה השטן נפל על המילה לקנות, כאשר אתם כמשפחה מיוצגים על ידי השמש, תמימים. התמימות הזו באה לידי ביטוי גם בקלף הכוכב שמסכם את הפריסה.
&nbsp
אז ייתכן שנכון אבל לא במחיר המוצע. ההתמקחות גם באה לידי ביטוי בקלפי נכון וכדאי.
&nbsp
בהצלחה!!!
&nbsp

צ ל י ל 8

New member
היי רשף

המעבר ממש לא ממשבר או איבוד קרקע, אלא מנכונות שלנו לעבור לדירה גדולה יותר במקום איכותי יותר.
המילה שטן נפלה על מס' הדירה, כלומר דירה ספציפית. החלוקנ שעשיתי קצת שונה:
&nbsp
מיקום 1 - המגדל בוער - האם
מיקום 2 - אביר הגביעים - נכון
מיקום 3 - ארבע הגביעים - וכדאי
מיקום 4 - השמש - לנו כשמפחה
מיקום 5 - שטן - לקנות את דירה מס' 32
מיקום 6 - מלך המטבעות - בבניין (עניין אותי לראות גם הבניין בכללותו כיחידה אחת, שכנים וכאלה)
מיקום 7 - נער הגביעים - בפרוייקט X
סיכום - הכוכב
&nbsp
הפרשנות שלך משתנה?

רשף כשף

New member
אה, אוקיי באמת רציתי לשאול איך חילקת את המילים

לדעתי את צריכה למצוא את המקום של המגדל ממנו את באה, מה מהקיים את רוצה להרוס מהיסוד, כדי להבין את המקום שממנו מתחילה הפריסה, כשקלף המגדל הוא המפתח לפריסה.
&nbsp
המגדל מסמל יסודות לקויים, האם זה משהו שקיים בבית בו את גרה למשל? את עוברת מקומה גבוהה לנמוכה או ההיפך?
&nbsp
או שהיסוד הלקוי שייך לחלק המשפחתי שאותו את רוצה לתקן? אני מבינה שמדובר בשאלה עסקית, אך יש בה גביעים בעמדות ההמלצה (נכון וכדאי), מה שמעיד על צורך לפתור משבר רגשי קודם.
&nbsp
הבנין (מלך המטבעות) והפרוייקט (נער הגביעים) נראים בסדר, אז כנראה שלא מדובר בבעיה במבנה. זה פרוייקט שעכשיו רק משיג את האישורים (נער), אז יכול להיות שהשטן מצביע על הקשרים שלהם נדרש הקבלן שהינו צעיר או חדש בתחום, או על קשיים לקבל אישורים.
&nbsp
השטן על מספר הדירה אינו מסמל מזל רע (אין קשר בין זה לבין הקלף), אלא יכול לסמל כבלים, התקבעות על סימפטום מסויים (במקום על פתרון של בעיה), או אפילו דירה כל כך נעימה שיכולה לגרום לכם לא לצאת מהבית

דבר נוסף שעלה לי ש 16 (המגדל) פעמיים יוצא 32 (מספר הדירה).
&nbsp
הכוכב כהמלצה ביחד עם המגדל והשטן, יכול להעיד על כך שיש לבדוק מה מתרחש מתחת לפני השטח (קרקע, אישורים וכו').
&nbsp
&nbsp

צ ל י ל 8

New member
קלף המגדל

דווקא מתקשר לי חיובי במקרה הזה. הצורך בשינוי, בגודל דירה, במיקום.. אני רואה בזה שינוי חיובי, לאו דווקא שלילי.
כבר תקופה שאנחנו רוצים לעשות שינוי, עכשיו נמצאה ההזדמנות.
אני חייבת להגיד שאת הפגישה עם הבנק למשכנתא עוד לא עשינו, צריך לקבוע לנו פגישה. עקרונית, קיבלנו אישור, רק צריך לוודא סופית שאין בעיה כספית לקבל את הסכום הנדרש.
הבניין דווקא כבר חצי בנוי, כך שאני מאמינה שאת האישורים הוא קיבל. אני רואה במלך המטבעות את השכנים, את הבניין כגמור. כלומר, זה יהיה דווקא אחלה.
את נער הגביעים שמייצג את הקבלן, אני רואה כמישהו גמיש, שיבוא לקראתנו אם תהיה בעיה.
&nbsp
אני באמת רואה את הקלפים כחיוביים ושאין בעיה עקרונית בעצם הנושא, רק בדירה, אם בכלל יש בעיה.
דווקא השטן מראה לי שיש דברים לא ברורים, למרות שמוזר שדווקא דירה אחת מסויימת בכל הפרוייקט בעייתית.
אולי זו שאלה בכלל לנומרולוגיה?
יש בעייתיות בדירה מס' 32?

רשף כשף

New member
יכול להיות

מבחינתי יש שני קלפים בעיתיים שסביבם נסובה השאלה: האם (המגדל) לקנות את דירה 32 (השטן)
אני הייתי מפרקת את השאלה המקוצרת הזו לשלושה קלפים: האם, לקנות, דירה , 32 כדי למצוא את הבעיה.
אם את חושבת שהבעיה ידועה לך את יכולה לשאול עליה ישירות, אבל לא נראה לי שיש קשר למספר הדירה, למרות שיכול להיות

&nbsp

למעלה