התייעצות לפני קנייה..

Malcolm X

New member
התייעצות לפני קנייה..

iriver H320 20GB color אהבתי מאוד את הדגם הזה, למרות שהוא גדול יחסית לנגנים אחרים בתחום. 20 GB, הקלטה טובה (לפי הביקורות), תמונות, סרטים, רדיו..כל מה שצריך.. גם המחיר לא רע. סביבות ה1600 ברוב החנויות. אתם חושבים שזה נגן טוב? יש יותר טובות בטווח מחירים הזה?

gt-master

New member
לדעתי הטוב ביותר כיום.

לדעת רבים-מהמשובחים שיש. תיקון: הוא לא גדול יחסית והוא אף קטן מאיפוד דור 4.מה שכן הוא יותר עבה אבל גם יש בו הרבה יותר וסוללה יותר חזקה כך שזה לא נורא. אם אתה לא צריך רדיו והקלטה ומסך צבעוני אז יש סוני שיותר קטן בגודל. יש את ה X5 של איאודיו שנחשב כיורשו ( יש טוענים שהוא לא משתווה ברמתו ל H320 מבחינת סאונד והקלטה). קריאטיב:יותר זול,פחות טוב,יותר גדול,לא צבעוני. H10 20 גיגה :פחות טוב. בקיצור ה H320 מגיע בגירסתו האירופאית עם חבילה נדיבה מאוד שאין נגן כיום שמציע משהו דומה (שלט,נרתיק עור,מתקן סוללות חיצוני,מיק' חיצוני,מטען). הנגן לא מיוצר יותר ואני הייתי קופץ על הזדמנות להשיג אחד אם לא היה לי.

Malcolm X

New member
ואאלה? הפסיקו לייצר?

זה לא ידעתי. באמת עשיתי סקר שוק והחבילה שמציעים עם הנגן הנדיב הזה יוצא דופן. תודה על העדכון.

Shooting Guard

New member
לא הכרתי את הדגם הזה

קודם, אך הוא מצטייר כמציאה של ממש בין הנגנים של ימינו, גם באיכות וגם בכמות שהוא מציע.

BIG DIESEL

New member
מצטרף לשאלה

יש לי תקציב של בערך 1500 שקל ואני מתלבט בין הדגם הזה לאיפוד. הבנתי ששם צריך איי-טיונס ואין שם רדיו. הדגם הזה של האי-ריבר טובה ואמינה?

Malcolm X

New member
חברים, קניתי את האי-ריבר H320..

אבל יש בעיה טכנית. אני מחבר אותה למחשב ולא רואה את הנגן ככונן. במדריך כתוב שאני אמור לראות את זה בלי להתקין שום דבר. מה יכולה להיות הבעיה? ועוד שאלה... את השירים אני ממיין כבר במחשב ושם בספריות ואז מעלה לנגן? או שאפשר למיין בנגן כבר? תודה מראש..

gt-master

New member
תתחדש.אחלה נגן

תבדוק שאתה חיברת לשקע הימני ולא לשמאלי שהוא HOST. תלחץ על ה PLAY בנגן כשהוא מחובר. הנגן תומך בשני סוגי הסידור: אתה יכול להעתיק לנגן את השירים לפי תקיות שאתה רוצה ובנגן תוכל לסייר בתקיות ובשירים. אם הTAGד של השירים מסודרים אצלך אז תוכל לנווט בשירים ע"י קיטלוג של אומן,אלבום,גאנר וזאת ע"י תוכנה ב PC שתסדר את ה DB.

Malcolm X

New member
תודה רבה..

נסיתי את מה שאמרת...אך כשאני מדליק את הנגן הוא אומר לי CHARGING..מוזר ביותר מה שהולך עם זה...כנראה משהו דפוק במחשב שלי..

gt-master

New member
כנס להגדרות המכשיר

ב GENERAL יש לך לבחור אם אתה מחובר ל PC או ל HUB. 2 יש לך הגדרה נוספת שקשורה לטעינה דרך USB -מומלץ להגיד לא, כדי שלא יטען כל פעם מה USB אלה רק כשתרצה מהמטען. שחק עם הגדרות אלא ותבדוק זיהוי.

Malcolm X

New member
תודה רבה על העזרה..

אז כעט שאני יודע להשתמש ויש התרשמות ראשונית. הנה החו"ד שלי: 1) המכשיר לא כ"כ גדול כפי שמתארים אותו בסקירות. יש עובי, אבל נכנס לכל כיס. 2) איכות צליל פשוט לא מהעולם הזה. גם הרדיו מעולה (ניתן להקליט מהרדיו). 3) תוכנה מאוד שימושית, למרות שאין בה כ"כ צורך למשתמשים חובבנים. 4) אהבתי את האביזרים שבאו על המכשיר בקופסה - שלט לאוזניות, ארנק עם תפס לחגורה, מטען סוללות, מיקרופון. 5) תצוגה צבעונית, טובה וברורה. אפשרות צפייה בתמונות (הבנתי שגם סרטונים, עדיין לא התעסקתי עם זה). החיסרון היחיד זה הכפתורים, ולוקח זמן לשחק עם זה ולהבין איך הכל עובד. אבל אחרי כמה ימים (לי זה לקח שעות), הכל זורם חלק ואין שום בעיה. אני מאוד מרוצה. אחלה נגן. תמורה מצויינת לכסף. אם יש לכם תקציב של בערך 1500 שקל, לכו על זה. ושוב, תודה על העזרה.

ilan1998

New member
איך רואים סרט במכשיר

יש לי אותו על DVD איך אני ממיר אותו בשביל לראות תודה

Malcolm X

New member
ממה שכתוב במדריך...

יש למכשיר אפשרות לנגן קובצים מסוג MPEG 1/2/2.5 LAYER 3... אולי החבר'ה פה שמשתמשים במכשיר הרבה זמן יוכלו לתת יותר כיוון..

למעלה