התייעצות לפני קניית הליכון

SnoWhiteQ

New member
התייעצות לפני קניית הליכון../images/Emo13.gif

שבוע טוב וחג שמח עד כמה שניתן ... ניתן לדלג על הסיפור רקע סיפור רקע: אני בת 20, יש לי חוסר ברזל כרוני מאוד גבוה. הכדורים שבעבר קיבלתי ועזרו כבר לא מיוצרים יותר וכל התחליפים שקיבלתי מאז לא עזרו/גרמו לתופעות לא נעימות. מתקופות ששמתי לב בעברי, כשהייתי מאוד פעילה פיזית, הברזל התאזן ולא היווה עבורי את הבעיה שהוא מהווה כשאני לא פעילה, שזה עייפות תמידית וחוסר ריכוז מוגבר. אני מאמינה שזה מוכח ומודע שיש קשר בין השניים. לא בדקתי. לפני שאני הולכת לקבל זריקות לטיפול, אני מעוניינת לנסות לחזור להיות פעילה. בעבר הייתי פעילה בגלל עבודה וחיים שונים שניהלתי, בעבודה הקודמת הייתי הרבה על הרגליים ותמיד בתזוזה. כיום אני בחצי משרה לצורך לימודים וגם היא בישיבה תמידית וחסרת תזוזה. הפתרון, ספורט. אני לא אוהבת לעשות ספורט והדבר היחיד שאני מסתדרת איתו קצת זה הליכה כך שאני מעוניינת לקנות הליכון. ולשאלות: אני מחפשת משהו פשוט אך גם בריא, אני לא צריכה את כל האפליקציות והתוספות שיש לזה. האם יש דברים שאני צריכה להתחשב בהם כשאני בוחרת את ההליכון שלי? מבחינת בריאות הבנתי שזה עלול לגרום לבעיות בברכיים, האם זה נכון? ניתן למנוע זאת? האם לקנות יד שנייה זה בסדר או שעדיף לקנות חדש מהאריזה? אני לא נוטה לקנות יד שנייה מתוך חשש שיש בעיה במכשיר שלא סיפרו לי עליה, אך הכסף משחק קצת תפקיד הפעם. כמובן שהבריאות חשובה יותר. אני לא יודעת מה טווח המחירים של הליכונים אז אני לא יכולה לציין תקציב. חשבתי על 2000-2500 אך זה נראה לי מעט פתאום. תודה רבה רבה למי שיקרא את כל המגילה הזו.. ומי שינסה לעזור... בכלל!

הר ניר29

New member
אני אתייחס

למה שרלוונטי מבחינתי... הליכון או הליכה אינה גורמת לבעיות ברכיים, בטח לא יותר מפעילות גופנית אחרת. יש להקפיד על פעילות גופנית לפי הנחיות של אנשי מקצוע...מינונים של עצימות/נפח/תדירות. פיתרון של הליכון הוא אחלה, רק אם תוכלי להתמיד בשימוש. פרמטרים רלוונטים להתייחסות... * גודל *רוחב מסילה * אחריות *טיפולים שוטפים * ניידות אפשרית *ללא קשר אני ממליץ לך לבצע ניסיון אחד או שניים על כל הליכון שתרכשי. בהצלחה

למעלה