התייעצות מאפה מלוח (חש"ק/דורעם)
היי
אני רוצה להכין (הערב) למחר בבוקר מאפה (גלילה) מלוחה, עם מינימום התעסקות ומאמץ. ורצוי גם כזה שאפשר לאכול בשקט וללא נקיפות מצפון...
חשבתי לעשות בצק חש"ק עם יוגורט כבשים של יעקבס (שהוא במרקם מדהים ממש כמו שמנת חמוצה. אולי קצת פחות "מוצק" אבל פחות נוזלי מכל יוגורט אחר שאני מכירה) ולמלא בגבינה מלוחה או עיזים + פלפל קלוי + בזיליקום.
האם אפשר להכין בצק שק"ם מקמח מלא?! או חצי חצי?
אבל אז נזכרתי גם בבצק דורעם המפורסם, שמעולם לא הכנתי אותו אבל אולי זאת הזדמנות. איזה מלית אפשרית?
ואם אני מעוניינת במלית של תרד כלשהי , יש למישהי רעיון (שתתאים לאחד משני הבצקים..)
אשמח לעצותיכן!
תודה
היי
אני רוצה להכין (הערב) למחר בבוקר מאפה (גלילה) מלוחה, עם מינימום התעסקות ומאמץ. ורצוי גם כזה שאפשר לאכול בשקט וללא נקיפות מצפון...
חשבתי לעשות בצק חש"ק עם יוגורט כבשים של יעקבס (שהוא במרקם מדהים ממש כמו שמנת חמוצה. אולי קצת פחות "מוצק" אבל פחות נוזלי מכל יוגורט אחר שאני מכירה) ולמלא בגבינה מלוחה או עיזים + פלפל קלוי + בזיליקום.
האם אפשר להכין בצק שק"ם מקמח מלא?! או חצי חצי?
אבל אז נזכרתי גם בבצק דורעם המפורסם, שמעולם לא הכנתי אותו אבל אולי זאת הזדמנות. איזה מלית אפשרית?
ואם אני מעוניינת במלית של תרד כלשהי , יש למישהי רעיון (שתתאים לאחד משני הבצקים..)
אשמח לעצותיכן!
תודה