התייעצות מהירה- כנסו

n i v1

New member
התייעצות מהירה- כנסו ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני צריך עזרה לבחור מה לקנות... יש לי אופציה לקנייה של דיוידי מאיביי- סך הכסף שלי עומד על 100 דולר בערך הנה האופציות העומדות מולי: 1- סט של עשרת הסרטים בדיוידי- 88 דולר 2- וויאג'ר- כל הסדרה- 96 דולר מה אתם הייתם לוקחים?

טל ענבר

New member
חשוד ביותר

המחיר של VGR נראה חשוד. גם ההערה שיש קצת כיתוב סיני על העטיפה...

n i v1

New member
Damn it Jim

לא שמתי לב שיש משלוח של 50 דולר לוויאג'ר. ודווקא לא ראיתי כיתוב סיני על העטיפה.

טל ענבר

New member
שים לב לדברי המוכר

This is Brand new and sealed imported dvd box set, some Chinese characters printed on the box and discs.

n i v1

New member
זו לא באמת בעיה

הסדרה באנגלית, זה מה שחשוב. Language: Original English Language, English Dolby Digital Surround 5.1 Sound Subtitle:English or other Removable Features : English Interactive menu

טל ענבר

New member
גם 300 $ זה זול עבור המארז

בדר"כ עולה יותר. אני טוען כי אם משהו נראה יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי, כנראה שאינו אמיתי.

n i v1

New member
אני לא מסכים

אמנם יש במחיר שציינת, אבל זה מטייוואן, ולכן זה עולה כמו שזה עולה.

DDN

New member
אני הייתי הולך על וויאג'ר

יותר תוכן, יותר איכות.

railan

New member
את מנסה לרמוז למשהו?

בחתונה הבאה שלך תקבלי את וויג'ר בדוד! אני הייתי הולך על הסרטים!

שאלה..

אתה אוהב וויאג'ר בכלל? אם אתה אוהב את הסדרה, אז למה לא. אם היא לא משהו בעינייך, קנה את הסרטים, כי סרט עומד בפני עצמו. אפשר לראות אחד מהם סתם ככה בלי קשר לכלום, בעוד שסדרה מורכבת מכל כך הרבה פרקים ולך תתחיל לחשוב 'מה ראיתי מה לא ראיתי, מה אהבתי ומה לא אהבתי.' אגב, DVDים מסין עלולים להיות לא הכי נפלאים בעולם. יש מספר פרקים בסט הסיני שלי שחתכו להם קצת את הסוף או ההתחלה כדי ש"יתאימו בדיוק". (המניאקים האלה...)

n i v1

New member
אני אקח את וויאג'ר כנראה

אבל אם תהיה בעייה של משלוח (יותר מדי כסף) אקנה את הסרטים

piper cub

New member
VOY, ברור../images/Emo70.gif

כל הסדרה של VOY, וואוו... אני רק מקווה בשבילך שזה אמיתי ולא מזויף, ושזה יעבוד ויהיה שווה את הכסף. בהצלחה

meronk

New member
סרטים עדיף

יש לי את שנייהם והאמת שאני רואה יותר את הסרטים יותר אולי זה הנוסטלגיה.

פאגאן

New member
עזרה

קח את הסרטים,זה ממצה יותר(יש בו שני דורות של אנטרפרייז-NO PUN INTENDED )וממילא וויאג'ר עוד תרד במחיר. אלכס ג

למעלה