התייעצות מחירים

feyoula

New member
התייעצות מחירים

כמה הייתם לוקחים להפעלת יומולדת של 7-8 ילדים בני 2-3 כזה עם בובות ומשחקים? זו גם מישהי שאני מכירה אז אני לא רוצה להנחית עליה משהו יקר מדי מצד שני צניעות בצד לרגע, אני יודעת מה אני שווה ולא רוצה להמעיט בערכי. מה אתם אומרים? מכירים אותי ומכירים את התחום ומכירים הנחות לחברים... עצות?

feyoula

New member
פלייזז חברים? יש עזרה? אני אצלה היום בערב

ואין לי מושג קלוש בזה...

גליתוי

New member
היי חמוטל

מצטערת שלא עניתי לך עד עכשיו, זה פשוט בגלל שאני חושבת שהמחירים שלי הם לא פונקציה. אני לוקחת על הצגת תיטרון שולחן + הפעלה לפרטיים 300 ש"ח לא כולל מע"מ ונסיעות. אני יודעת שזה מעט אבל האיזור שבו אני נמצאת די חלש מבחינה כלכלית. א י מאמינה שאם הייתי עושה משהו כזה לחברה והייתי בכל זאת לוקחת כסף (מה שאני לא נוהגת לעשות עם חברים) הייתי לוקחת חצי מהסכום. מקווה שזה עוזר במשהו ולא מבלבל עוד יותר... בכל מקרה שיהיה בהצלחה! גלית

היי רק עכשיו ראיתי...מנסה לעזור

ובכן אני גביתי בסביבות ה600 עד ל1000 לימי הולדת. [זה מאוד קשה להפעיל ימי הולדת] אך בתחילת דרכי [במונחי כסף של היום] הסכום 450 ש"ח לחברה זה סביר ביותר. [ללא מע"מ] כן זאת רני אותה גב' בשינוי אדרת לא רוצה להיות אדומה
. ספרי איך היה?

feyoula

New member
תודה דבי!!

עוד לא היה.. מבטיחה לספר. מקווה שבנתיים תרגישי קצת טוב יותר.. חח אני כותבת עכשיו סיפור בצלליות לגן אז יוצא לי לדבר בחרוזים כל הזמן.. הנה שוב? רואה? זה כאילו נדבק בי.. חחח איזה צחוקים.. צריך להיזהר שלא יהיו פאדיחות ככה עם אנשים.. יחשבו שבלעתי איזה חמשיר.. למרות שתכלס גם ככה אני קצת שרוטה אז אני מניחה שזה לא יפתיע אף אחד...

feyoula

New member
תודה רבה גלית מותק :) בסוף זה

נדחה בכמה ימים.. אולי עדיף כך. יותר זמן להתייעץ. האמת היא שהיא לא חברה שלי... היא מן מישהי שאני מכירה דרך אמא שלי, התכוונתי להגיד בזה פשוט שהיא לא אדם זר לגמרי... תאכלס לחברה שלי ממש, אני גם לא יודעת אם הייתי לוקחת כסף. אף פעם לא חשבתי על זה... בכל מקרה, לאף אחת מהן לא יהיו ילדים בקרוב אז לא נראה לי שאני צריכה לדאוג על זה בנתיים :) כן? 300? אני גם חשבתי על סכום כזה בערך. העניין הוא שזה ממש מעט ילדים נחשב, לא? כמה ילדים יש לך בדרך כלל בהפעלה פרטית?

שלום חמוטולה,פיולה

גם אני בעסקי החגיגות, ואני מאלה שלא תוקעים סכומים מפוצצים 0עניין של אידאולוגיה, אבל לאט -לאט זה עובר לי...) ואני לא גובה לפי מס' הילדים. ההכנה, הציוד, הזמן, הנסיעה הם זהים ל-8 ול-80 ( הצילו! מי צריך 80 ביומולדת?!?!)ולפעמים אפילו קשה יותר כשהקבוצה כל כך קטנה. אבל בהתחשב בזה שאת- א. רוצה להתחשב (היכרות עמומה, קבוצה קטנה) ב. עוד לא מאד מנוסה ובהנחה שהמיקום לא מצריך נסיעה מייגעת, נראה לי ש-300 זה סביר עד מאד! אז שניפגש בשמחות!

feyoula

New member
תודה אבישג ובכלל תודה לכולם

עזרתם לי מאוד, כרגיל!! :) אין כמוכם!

קרנובה

New member
הי מקוה שלא מאוחר מידי..

אני על הפעלה של יומולדת גובה 700שח,אבל אני גם עושה הצגה,גם משחקי תיאטרון ודרמה ,טקס מיוחד עם העוגה,ומחלקת הפתעות ובלוני צורה. אם את עושה רק הפעלה של גג 45 דקות אני ממליצה לך לקחת 400שקל,כולל מעמ ונסיעות, אם זאת היתה חברה קרובה מאוד לא הייתי גובה כסף,ולמשפחה המורחבת אני גובה מחיר אחיד של 450 שח,שיהיה הוגן ומשתלם גם להם וגם לי.. שיהיה המון בהצלחה,כאן קרנובה שמתגעגעת אליך ולכולם וכמעט שלא מוצאת זמן וכוח לגלוש..ששש...אל תגלי אבל מחר מומלדת לי! מתנדבת לעשות לי הפעלה?הצגה?משהו.?סתאאם,שיהיה שבוע מצוין!!

feyoula

New member
זה עוד לא מאוחר, כנראה שנפגש מחר :)

תודה על העצות, קרנובה. אני חושבת שאדבר איתה ואראה לאן נושבות הרוחות.... בכל מקרה עכשיו יותר ברור לי טווח המחירים שזה הכי חשוב כדי שאוכל לעמוד מאחורי מה שאני אומרת.

Inbal Amar

New member
../images/Emo49.gif קרנובה...../images/Emo213.gif עד 120 ויותר

בריאות ואושר

קרנובה

New member
הי גבר!

תודה רבה על הברכה!הדבקתי בקלות על העוגה עם דבק ביק,פשוט הכנתי לי עוגה אמיתית כולכך שילדים לפעמים ממש חייבים לטעום אותה. הינשוף שלך מתוק אמיתי,יש לו אופי ועיניים מדברות..מוכשר בטירוף כהרגלך! יש לך רעיון מיוחד עבורי לאביזר מוגדל?שישמש אותי גם בתיאטרון וגם בביהח?תחשוב על משהו.

למעלה