התייעצות - מלונות האילת

No password

New member
התייעצות - מלונות האילת

שלום רב,
אשמח לעצה בנוגע למלונות הבאים לסופ"ש עם בת זוג.
מי מהם עדיף? עדיפות למקום שקט,עם אוכל טוב (חצי פנסיון) מעט ילדים/משפחות (את הילדים הפרטיים שלנו השארנו בבית)
אנו מתלבטים בין לאונרדו רויאל ריזורט לרימונים סנטראל פארק.

נשמח לעצת המומחים
תודה מראש

No password

New member
כנראה שכדי לקבל תשובה בפורום הזה

צריך לשאול שאלות רק על צימרים, ורק אז יעוטו עליך בעלי צימרים לפרסם את מרכולתם.

אורנה 20

New member
ממש לא

כנראה לא כל כך מכירים את המלונות המדוברים
תבחר אחד מהם ותחסור אלינו לספר איך היה

אורנה 20

New member
ואם תשים לב טוב צראה שבעלי צימרים ממליצים גם על צימרים אחרים

לא רק שלהם,

No password

New member
אכן, שמתי לב...

אז הלכתי לאחור ובדקתי -
מי ששאל על בתי מלון, כמעט ולא קיבל תשובה.
מי ששואל על צימרים, מיד מקבל מענה והמלצות, לעיתים בעל ענין ממליץ על מרכולתו ולעיתים על חברו, שבתורו ימליץ עליו בחזרה.
אז אומנם זה לא פורום בתי מלון, אך גם לא פורום של התייעצויות, אלא הפך פורום פרסומי/מסחרי לכל דבר.
ואני גולש בתפוז בכלל ובפורום זה בפרט כבר שנים רבות (רק שם המשתמש חדש) - זה לא היה כך בעבר.

אורנה 20

New member
אתה רשאי לעשות את החלטותייך בעצמך

אם להשאר בפורום אנשים תורמים מזמנם החופשי ללא תשלום כדי לעזור לאחרים. זה שלא ענו על שאלתך זה בגלל שלא יודעים את התשובה. רוב הבקשות בפורום הם לצימרים וגם למבקשים בתי מלון נתנו תשובות בהתאם לידע. ודרל אגב אני בלונדון כרגע ומגיבה למרות שאני בחופשה. הדיון הזה מסתיים כרגע. זכותך להשאר בפורום או לא...

אתה חצוף,וגס רוח

אם למישהו היה מידע על בתי מלון אני מניח שהיה מעביר לך,זהו פורום של חופש וכיף בישראל,כנראה שבתי מלון או מי מטעמם לא חושב לנכון להשתמש בפורום הזה,בעלי צימרים כן,הם לא עטים עליך (עובדה אף אחד לא הציע לך צימר כאשר ביקשת מלון) הם מציעים צימר למי שמחפש צימר

No password

New member
לא ארד לרמתך

ולא אכנה אותך בשמות.

רק שתהיה בעניינים - פניתי פעם כאן והתייעצתי בנוגע לצימרים באזור מאוד ספציפי.
תיבת המסרים שלי התפוצצה מהצעות לצימרים בכל רחבי הארץ!
כשהדגשתי שאני מחפש מקום ספציפי ענו לי בחוצפה ובזלזול בבקשה הפשוטה שלי.
אז בדוק אתה מי כאן החצוף וגס הרוח.

לא כינתי אותך בשמות,כיניתי את מעשך כחוצפה וגסות

אז מה אם פנית פעם בעיניין צימרים וענו לך המון,זה סימן שיש בפורום יותר אנשי צימרים מאשר אנשי בתי מלון,אתה צריך להבין שזה פורום שמורכב מכל מיני אנשים,אגב אף אחד לא חייב להשיב לאף אחד בכל נושא,לא יפה להגיד יעוטו עליך,יעוטו זאת מילה שמזלזלת בבעלי צימרים,כל אחד שפנה אליך פנה כי ביקשת,כאשר פונים אליך הרבה אפשר לומר קיבלתי הרבה פנויות,אף אחד לא עט,כולם פנו

harhanegev

New member
אתם חובבי תעופה ?

את המלון השני אינני מכיר, אך לגבי סנטרל פארק, אם אתם אוהבים מאוד לראות (ולשמוע) מטוסים נוחתים קרוב מאוד לחלון של החדר שלכם, הוא מומלץ בהחלט.
אם אתם חובבי צילום מטוסים מקרוב, בכלל אין שאלה - רק סנטרל פארק.
קשה למצוא מלון אחר שכל כך קרוב לשדה התעופה.

למעלה