התייעצות - מלח בהכנת ציר
בדרך כלל אני מכינה ציר עוף עגל או בקר פעם בשבועיים שלושה, מצמצמת, מקפיאה ומשתמשת בו לבישולים השונים. מצד אחד, הנטיה הטבעית שלי היא לא להוסיף מלח בזמן בישול הציר, כדי שאוכל להשתמש בו לתבשילים המכילים קטניות למשל. מצד שני -במרקים ורטבים יש לי תחושה שאם הציר מבושל עם מלח מהתחלה התוצר הסופי יותר טעים. מה דעתכם?
בדרך כלל אני מכינה ציר עוף עגל או בקר פעם בשבועיים שלושה, מצמצמת, מקפיאה ומשתמשת בו לבישולים השונים. מצד אחד, הנטיה הטבעית שלי היא לא להוסיף מלח בזמן בישול הציר, כדי שאוכל להשתמש בו לתבשילים המכילים קטניות למשל. מצד שני -במרקים ורטבים יש לי תחושה שאם הציר מבושל עם מלח מהתחלה התוצר הסופי יותר טעים. מה דעתכם?