התייעצות- מקווה שהגעתי למקום הנכון

מורןח5

New member
התייעצות- מקווה שהגעתי למקום הנכון

סליחה על פתיחת הודעה חדשה! אני מעוניינת לפתוח צהרון במקום מגוריי לאחר ששמעתי שיש ביקוש דחוף לצהרונים נוספים, אני מעוניינת לקחת אליי ילדים של הגנים שבסביבת ביתי והייתי מעוניינת לדעת אם יש למישהי מושג איך בכלל מתנהל צהרון החופשים שביתות על אופן התשלום בקיצור הכול מהכול אז אם יש כן מישהי שתוכל לעזור לי קצת לקבל תמונה כללית אשמח לשמוע או לדבר אפילו טלפונית, תודה!

צהרון- איך מתנהל? ככה:

את צריכה לבדוק עם המתחרים: מתנ"ס/פרטיים וכיו"כ לגבי המחיר הנהוג. כמה ילדים את מעוניינת להכיל? את צריכה אישור לדעתי ממשרד העבודה, ביטוח על הילדים, לחשוב על כך שכל יום תצטרכי להכין את האוכל לפני שהילדים מגיעים, או ערב קודם, להחשיב את שעות ההכנה של הפעילויות לפני ההגעה, את זמן הסידור והנקיון אח"כ. האם את מעוניינת לקבל ילדים עד 17 או יותר? מי אוסף את הילדים? האם יש לך עזרה? איך את מתניידת מגן אחד לשני? את נעזרת בהסעה (ביטוח כבר אמרנו?) חייב להיות מבוגר בהסעה פרט לנהג הוצאות נוספות מוקדמות על ריהוט מתאים, מזרנים וכיו"ב... יש מיכלול של דברים שצריך לקחת בחשבון. יש כבר להעביר מסר/פליירים בגנים להורים כי שנת הלימודים מתחילה אוטוטו והורים רבים צריכים לדעת כבר מ"אתמול" על כך שיש להם סידור נאות לילדים... זה כרגע על קצה המזלג לפני שיוצאת לעבודה, אחה"צ אולי אחזור שוב...

מורןח5

New member
למיכל

תודה קודם כול, חשבתי משהו על 5-7 ילדים משהו קטן ונחמד אני יאסוף אותם ברגל הגנים הם בקרבת ביתי ואם האוכל אין לי שום בעיה להכין, הם יהיו אצלי עד 16 ואני לא חושבת שישנו צהריים אולי אני טועה באמת לא חשבתי על זה, מה שמעניין אותי להבין זה מה קורה בחופשים ואיך לגבות תשלום נוסף אני חשבתי לקחת על כול ילד בסביבות ה- 800 ש"ח אז איך לקחת תוספת על ימים מלאים ואיך עובדים בחגים ובחופשות נגיד אני יעבוד עד 8/8 אז הכול נורא מבולבל כזה ומעורפל אם תוכלי להמשיך לכוון אותי ולהסביר לי, תודה!

צהרון, שרון בויוק

הי מורן! לגבי הפעלת צהרון בחופשים- נהוג לפעול בחול המועד ימים שלמים. את צריכה להתחיל מתי שהגן מתחיל- ב- 7.30... כדי לתת מענה להורים שיוצאים לעבוד. לגבי תמחור ימים מלאים- יש מקומות שגובים מחיר אחיד כל השנה כשהם מתמחרים בתוך זה את הימים המלאים ויש מקומות שגובים תוספת מחיר לחופשים. הכל תלוי באיזור המגורים והמחירים בסביבה- מחיר ברמלה לא יהיה כמו ברמת אביב... כמו-כן, אם מס' הילדים קטן- מאוד משמעותי שיהיו חברויות וטווח גילאים מצומצם, כדי שימצאו שפה משותפת. את צריכ הלידע את ההורים גם עד מתי את עובדת בחופש הגדול האם רק יולי או גולשת גם לאוגוסט. בימים ארוכים- מומלץ לשלב פעילויות מבחוץ או דברים שונים מהפעילויות הרגילות של השנה- קשה מאוד להעסיק ילדים 10 שעות.. ואת צריכה שיהיה לך מגוון פעילויות לבחוץ, יצירה, אפייה, משחקי קופסא, פעילות מוטורית וכו' בהצלחה!! שרון

הצהרון שאני מכירה עובד את השבועיים

הראשונים של אוגוסט, זה זמן שהרבה הורים צריכים עזרה בו. כמו-כן, מאמינה שהבקשה לסיום היום תהיה ב 16:30-17. בהצלחה, שירלי

ימים קצרים של הגן או ימי שביתה

ישנם צהרונים אשר מיומנים בכך שבתקופת החגים או סיום השנה כאשר ישנם ימים קצרים בגן נניח עד 11 כי אחה"צ יש חגיגה משותפת עם הורים והגננות מקצרות את היום- הם בקשר עם הגן, יודעות על כך וההורים שקטים כי הם יודעים שיאספו את הילדים מוקדם יותר. כך גם בימי שביתה. לכן תימחור כולל ימים ארוכים (חוה"מ, שביתה וכיו"ב) הוא בד"כ מה שיש בעיר שלי- יקנעם עילית. המחיר הוא פיקס לכל שנת הלימודים ויש תשלום אחר ליולי-אוגוסט מאחר ושם מדובר מראש על תקופת ימים ארוכים, אפשרות לאנשי צוות נוספים- חוגים, הופע תאטרון שמגיעה למשפחתון וכיו"ב כיד הדמיון והתשלום של בעלת העסק

מורןח5

New member
בנות יקרות

תודה רבה לכולכן הצלחתי קצת לקבל תמונה נתחיל לעבד את הדברים מהר ולגבש החלטה לגבי צורת התשלום ונצא לדרך אז שוב תודה רבה ושיהיה לי בהצלחה!

למעלה