שלום שלום.
מתיעצת אתכם, פתאום לא בטוחה לגבי המשלוחה שלי.
בשנים האחרונות המשלוח שלי סובב סביב כיכר לחם מחמצת (עם אגוזים/גרעינים/זיתים בהתאם למה ששולחת לצידו) וממרח (מתוק/מלוח) מעשה בית או ריבה.
היה לי ברור שזה מה שאשלח גם השנה, אבל מאחר ומדובר בלחמים זה אומר שבשישי בבוקר, בין קריאת מגילה, הכנות לסעודת פורים, הכנות לשבת- חוששת שייצור יום שישי לחוץ.
אז התחלתי לחשוב על משהו פשוט יותר, מתאים לשישי בבוקר ושניתן להכין את רובו מראש- יוגורט+גרנולה+פירות.
גרנולה- אכין מראש.
יוגורט- אקנה, ואשלח כפי שהם, במארזים? או שלא יפה וצריך להעביר לצנצנות זכוכית?
פירות- לחתוך ולשלוח בצנצנת? אבל אז יתקלקלו מהר...
בקיצור, האם משהו כאן שלח פעם משהו בסגנון למשלוח מנות ויכול לתת טיפים על אופן המשלוח?
תודה!
מתיעצת אתכם, פתאום לא בטוחה לגבי המשלוחה שלי.
בשנים האחרונות המשלוח שלי סובב סביב כיכר לחם מחמצת (עם אגוזים/גרעינים/זיתים בהתאם למה ששולחת לצידו) וממרח (מתוק/מלוח) מעשה בית או ריבה.
היה לי ברור שזה מה שאשלח גם השנה, אבל מאחר ומדובר בלחמים זה אומר שבשישי בבוקר, בין קריאת מגילה, הכנות לסעודת פורים, הכנות לשבת- חוששת שייצור יום שישי לחוץ.
אז התחלתי לחשוב על משהו פשוט יותר, מתאים לשישי בבוקר ושניתן להכין את רובו מראש- יוגורט+גרנולה+פירות.
גרנולה- אכין מראש.
יוגורט- אקנה, ואשלח כפי שהם, במארזים? או שלא יפה וצריך להעביר לצנצנות זכוכית?
פירות- לחתוך ולשלוח בצנצנת? אבל אז יתקלקלו מהר...
בקיצור, האם משהו כאן שלח פעם משהו בסגנון למשלוח מנות ויכול לתת טיפים על אופן המשלוח?
תודה!