התייעצות משפטית

meitl

New member
התייעצות משפטית

שלום, לפני מס' שבועות רכשתי תכשיר שיער של חברה X, כאשר צורף לתכשיר מסרק מתנה אותה חברה. לצערי בשימוש בפעם הראשונה במסרק ייבשתי את השיער מקדימה וכל השיער נתפס במסרק, המסרק כאילו נמס מהחום של הפן והשיער שלי הותך למסרק בחלק הקדמי של הראש (מה שקרוי פוני). נכנסתי ללחץ ולא יכולתי לשחרר את המסרק מהשיער, קראתי לחברה שישבה עם קיסם שיניים וניסתה להוציא שערה שערה, אבל אי אפשר היה השיער פשוט היה קשור למברשת. בסופו של דבר היינו צריכים לגזור את השיער וכמו כן רובו נתלש ונוצרה לי קרחת. שלחתי מכתב תלונה לחברה, בצירוף צילומים של הנזק ובצירוף המברשת עצמה. הם שלחו לי מכתה תגובה שהם מתנצלים על עוגמת הנפש שנגרמה לי והם יקחו את זה לתשומת לבם וכי הם בדקו את המברשת והיא עומדת בתו תקן עולמי. והם צירפו 8 שוברי מתנה לרכישת מוצרים שלהם+פיג'מה+תיק. אני מתלבטת האם יש לי קייס לפנות לעו"ד והאם זה ישתלם לי לתבוע אותם? אודה לכל התייחסות מקצועית, נ.ב אני בת סטודנטית בת 27 מת"א. כשארע האירוע המצער נכנסתי לחרדה מטורפת והייתי צריכה כדור הרגעה חזק.

מדובר בנזק גוף ככל הנראה ממוצר פגום

שלום רב, המקרה שלך מצער מאוד, ולמרות שהתשובה שקיבלת למעלה, היא נכונה- יש לך קייס רציתי להוסיף ולהבהיר. לפי תאור העובדות בשאלה, באמת נראה כי המוצר היה פגום. לשמחתנו, יש חוק מיוחד העוסק בנפרד בנזקי גוף הנגרמים כתוצאה ממוצרים פגומים. לצורך הנוחיות, צירפתי את החוק עצמו, בקישורים בפורום. אני מציעה לך, לאור ההתייחסות המשפילה של החברה, לא לנהל איתם בכלל כל ניסיון נוסף לקבל פיצוי. גשי לעו"ד מומחה בתחום, ותשמרי את כל הצילומים, ראיות כגון המוצר הפגום וכו'. בברכה,

למעלה