התייעצות - נגן מבוסס HD

itaysk

New member
התייעצות - נגן מבוסס HD

שלום, אני רוצה לקנות נגן MP3 מבוסס HD, לא נפח גדול מידי סביבות 5 GB יספיקו ואני צריך את עזרתכם בבחירה. יש כמה דברים שחייבים להיו בנגן: -ממשק שליטה: שיהיה ממשק נוח ויעיל שאפשר להגיע לשיר מסויים מהר, גלגלת נגיעה כמו ב IPOD ,IRIVER, MICRO ZEN וכו'.. -ממשק העברה: שיתמוך בהעברת שירים לנגן לא דרך תכנה אלא ע"י גרירה לנגן כמו DISK ON KEY רגיל - חשוב מאוד!!! -חיבור למשדר רדיו: המטרה של הנגן זה בעיקר לרכב אני יקנה משדר לרדיו וישדר לרדיו ברכב, למרות שיש משדרים אוניברסליים אם למכשיר מסויים יש בעייה עם זה אני אשמח לדעת. - אחריות: רצוי אחריות לשנה לפחות. - עדיפות לתמיכה ב WMV דברים כמו סרטים מסך צבעוני וכו אני לא צריך. הנגנים שמצאו חן בעייני הם: IPOD\MINI, CREATIVE ZEN MICRO, IRIVER H10 . מי מביניהם הכי יתאים לי ולמה? יש נגנים אחרים שכדאי לי לשקול? תודה רבה לעוזרים!

matke

New member
אוקי אני יעשה את זה רק בין הנגנים

שכתבת... תוריד את האיפוד מהרשימה
כי אין לו אפשרות להעביר שירים לנגן דרך המחשב שלי. (אפשרי כמו דיסק און קי) אבל אתה לא תוכל לשמוע ככה את השירים. ויש שיטות יותר טובות לחבר נגן לרכב. כמו לין אין.... אני בעד שאתה תחליט בינהם.

itaysk

New member
תודה על התגובות המהירות

matke - אוקיי תודה אז ויתרתי על IPOD.. בוזו - ה H10 עונה על כל מה שרשמתי? נדב8 - בזן אפשר מה? להעביר שירים בלי תכנה? שוב תודה ואשמח לשמוע עוד דעות והצעות.. ה ZEN הוא הכי זול מבין השלושה יש סיבה שלא אלך עליו?

נדב8

New member
בזן אתה יכול להעזר בתוכנה

Media Source שהיא מאוד נוחה ופשוטה... ויש כלי עזר שמותקן לך יחד עם התוכנה שהזכרתי קודם שנקרא Zen Micro Explorer שאתה יכול להעתיק בעזרתי קבצים. הכלי הזה פותח לך את הנגן כתיקייה אחת ענקית ואתה יכול לגרור לשם קבצים... אבל לדעתי הרבה יותר נח התוכנה. הזן לדעתי הוא האמצע בין האייריבר לאייפוד, כשהאיי ריבר למעלה. האייריבר הוא היקר עם מסך צבעוני וסוללה מתחלפת וביצועים לא רעים, מלבד לכך יש רדיו וכל מה שאתה יודע, ומהדברים שלך אני מבין שכבר קראת. לאייפוד אין פיצ'רים ותוספות מעניינות הוא נגן נטו, אין לו סוללה מתחלפת, אך זמן הסוללה המוצהר שלו הוא הגבוהה מבין השלושה והמחיר שלו לדעתי לא מצדיק את הביצועים שלו, כמו כן יש לו אחראיות בין לאומית, שמאוד כדאית. לזן מיקרו אין מסך צבעוני, ודומה מאוד לאייריבר בשאר הדברים סוללה יותר חלשה, בשעתיים אם אני לא טועה. העיצוב הוא כמובן בחירה שלך, אך לדעתי הזן הוא היפה מבין השלושה, אני ממליץ על הצבע הלבן או הכתום. המחיר שלו הכי משתלם. אל תשכח שלאייריבר, לגרסא האירופית לפחות יש הגבלת עוצמת סאונד, אני לא יודע עד כמה מרגישים את זה לא השתמשתי בו כל כך, יש פה כמה חברה עם המכשיר שיוכלו להעיד. הבחירה שלי היא הזן מיקרו, ובמהלך השבוע הקרוב אני מתכוון לרכוש אותו. תחכה לעדויות נוספות של שאר החברים פה בפורום, אני בטוח שיש להם הרבה להוסיף. בהצלחה...

itaysk

New member
אז לפי מה שאתה אומר חייב תכנה בזן?

אם ככה הוא יורד מהפרק..

נדב8

New member
תשובה

אין נגן מהשלושה האלו, שאתהמ חבר אותו בלי להתקין דברייברים והוא פתאום יעבוד ותוכל להעביר שירים מחמחשב שלי...אתה תיהיה חייב קודם להתקין על המחשב שבו אתה תרצה להשתמש את הדרייברים מהדיסק המצרף ואת כלי העזר שבהם תשתמש. כמו כן, ניתן לבצע את ההעברה הזו עם המדיה פלייר, בעזרת עדכון הפירמוור, מה שלא יצריך דרייברים על המחשב

itaysk

New member
אבל מישהו פה אמר משהו על ה H10

שאפשר להעביר אליו שירים גם בלי תכנה פשוט כמו ל DISK ON KEY

יאיר B

New member
לדעתי: H10

ממשק שליטה: יש לו פס מגע (אבל לזן מיקרו יש רק משטח מגע בלי כפתורים, ל-H10 יש כפתורים בנוסף למשוח המגע). ממשק העברה: ב-H10 אפשר להעביר את השירים ישירות לנגן בלי תוכנה (ב-XP) אבל ניתן לשמוע את השירים דרך אופציית ה-Browser (כלומר: השירים אלא יהיו מסודרים לפי אומן, אלבום וכו', אלא לפי תיקיות שאתה תסדר). חיבור למשדר רדיו: כל נגן ניתן לחבר למשדר גרך כניסת האוזניות. אחריות: לכל הנגנים שנמכרים בארץ יש אחריות לשנה אחת. במקרה של איריבר - תצטרך לקנות הארץ כדי לקבל אחריות בתוקף בישראל. אני מניח שאתה מתכוון לתמיכה ב-WMA כי WMV זה וידיאו וכתבת שוידיאו לא חשוב. WMA כל נגן תומך.

itaysk

New member
מה זאת אומרת משטח מגע בלי כפתורים?

ראיתי שיש פס מגע ומסביבו כפתורים

יאיר B

New member
לזן מיקרו אין כפתורים לחיצים. הכל

זה משטח מגע. ל-H10 יש כפתורים לחיצים בצד ימין שלו (קדימה, PLAY, אחורה).

weird dust

New member
IPOD לא קורא WMA

כמו כן בסרווזר זה רק בקנייה מבארץ. ביטול הגבלות הסאוונד אני מאמין שאפשר ע"י מעבר לקושחה קוראנית. (מומלץ למשתמש המתקדם ולא המתחיל).

itaysk

New member
אוקיי יש לי שאלה בקשר לתכנות העברה

לפי מה שהבנתי גם אם אני אמצא מכשיר שתומך בהעברה של שירים לנגן ללא תכנה, אז לא יהיו לי האופציות של הקטלוג לפי אמנים\אלבומים וכו'..?

יאיר B

New member
זה נכון. יש אפשרות של קיטלוג לפי

תיקיות (ממש כמו במחשב). אתה תצטרך לקטלג לבד את השירים. אני יודע ש-H10 עושה את זה (וגם לא צריך דרייברים כדי להתחבר למחשב עם XP).

לי יש אייפוד מיני

ובתור אחת ששונאת התעסקות עם תוכנות ושטויות כאלה- אני מרוצה עד השמיים! הכל כ"כ פשוט ונוח, אני ממש נהנית ממנו!

למעלה