התייעצות- עוברים לניו זילנד

loshlosh40

New member
התייעצות- עוברים לניו זילנד

אני ובן זוגי (40,30) מעוניינים לעבור לניו זילנד תחת ויזת עבודה. מספר שאלות שנשמח אם למישהו יש תשובה
יש לנו קצת בילבול האם דורשים אותו הדבר לויזת עבודה ולבקשת ויזת תושב? מעוניינים כרגע בויזת עבודה בלבד!

1.מה דורשים לשם ויזת עבודה? בדיקות רפואיות? אם כן, איזה?
איזה מסמכים צריך להכין?
2.האם מגישים ויזה על אחד מבני הזוג ובן הזוג מצטרף על ויזת שותף? האם לבן הזוג מותר לעבוד?
3.האם צריך פשוט לחפש עבודה או שחייבים להופיע ברשימות המקצועות הדרושים?
4.המקצוע שלי מופיע ברשימה Long Term Skill Shortage List והמקצוע של בן זוגי ברשימה The Immediate Skill Shortage List האם רלוונטי לויזת עבודה?
איך יודעים האם הלימודים והניסיון מקבילים לאלה בניו זילנד?
שם מופיע לפי level...
5. האם צריך לעשות מבחן באנגלית לצורך ויזת עבודה?

נשמח אם תוכלו לעשות לנו קצת סדר בבלאגן
לילה טוב ותודה

ANZ1

New member
תשובות

קודם כל אני מציע לכם להכנס לאתר ההגירה, ולקרוא את כל מה שיש על ויזת עבודה.
כל התשובות לשאלות שלכם נמצאים באתר ההגירה הרישמי,
האתר מאד ברור, מעודכן תמיד, והכי רלוונטי, כל תשובה שאני או מישהו אחר יתן לכם לפי מה שהיה בעבר, אולי כבר לא נכון.
ולשאלות
כדי לקבל ויזת עבודה צריך את כל הסעיפים הבאים :
1. מקצוע הנמצא באחד מרשימות המקצועות הנדרשים
2. לענות על הדרישות הספציפיות שכתובות באתר ההגירה לגבי המקצוע המסוים , רמת ההשכלה, הניסיון, ותאור התפקיד, לא מספיק לקרוא את הכותרת, יש באתר מנוע חיפוש למקצועות ושם רשומים בדיוק מי עונה על הגדרת המקצוע.
3. הצעת עבודה מאושרת, ובדרך כלל לשנתיים.
אחרי שיש לכם את 2 אלו, וזה מאד מסובך שיהיה לכם, לא פשוט למצוא מעסיק שירצה להעסיק אתכם ולבקש עבורכם ויזת עבודה, תתחילו בלחפש באתרי חיפוש עבודה , אתם תראו שברוב מודעות הדרושים כתוב שהמודעה מיועדת רק למי שיש אפשרות חוקית לעבוד בניו זילנד, זאת אומרת שאין להם רצון להתעסק עם עובדים זרים שצריכים ויזה.
כל שאר השאלות הם לא להיום, רק אחרי שיהיה לכם מעסיק שירצה אתכם
אבל לשאלתכם, צריך לעבור בדיקה רפואית וצילום חזה . לא צריך מבחן אנגלית,
ואם אחד מכם יקבל ויזת עבודה גם בן הזוג יקבל אישור עבודה חופשי.

loshlosh40

New member
תודה רבה על התגובה המהירה

תודה זה נתן תמונה מצויינת.
אנחנו מאמינים שנמצא. לכל מוכר יש קונה.
תודה על הדגשים.

loshlosh40

New member
אישור עבודה

האם אישור העבודה הוא למעסיק הספצפי? או שבמהלך השנתיים ניתן להחליף עבודה? באותו המקצוע כמובן

ANZ1

New member
אישור עבודה

אישור עבודה הוא למעסיק ספציפי, בתפקיד ספציפי , במקום ספציפי.
אם את עוזבת את העבודה המסוימת יש לך זמן קצר שבו את צריכה או לארגן ויזה חדשה עם מעסיק אחר או לעזוב את ניו זילנד.

למעלה