התייעצות: עליות כוח ויבלות בידיים

blue lines1

New member
התייעצות: עליות כוח ויבלות בידיים

מנסיונכם: כיצד ניתן למנוע את היבלות שנוצרות בעקבות עליות כוח, או לפחות להקטין אותן? אף פעם לא השתמשתי בכפפות או אביזרים כאלו ואחרים... היבלות עצמן לא מפריעות לי בכלל, אבל הבעיה היא, שכל 3-4 אימונים בהם אני משלב עליות כוח- נפתחת לי תמיד יבלת אחת (פעם ביד ימין ופעם ביד שמאל), ולוקח למקום כמה ימים טובים להחלים...חשוב לציין שמדובר בעליות כוח על מתח ולא על טבעות.
איך אתם נמנעים מהתופעה הזאת? תודה:)

MidNight Flame

New member
יש מכשיר של חברת "שול"

קונים אותו בסופורפארם, עולה 149 ש"ח.
זו פצירה חשמלית - תשתמש בה אחרי האימונים ע"מ לשייף את היבלות, ככה נשארת יבלת אבל חלקה והיד כמעט אף פעם לא נקרעת.

עוד משהו

1) כפפות (קונים פעם אחת ומתרגלים). גם אני לא אוהבת כפפות אבל יבלות על ידיים של אישה זה ממש לא יפה! אני כבר לא רפתנית !
2) שמן ויטמין E. הוא מזרז החלמה. קונים בכל בית מרקחת ומורחים על העור.

תשאל רופא אור

גוגל אומר שכן, אבל אתה יודע כמה אפשר לסמוך על ד"ר גוגל.
הוא עוזר להחלמה של פציעות מהסוג שהבחור מתאר למעלה. זה בדוק. בתור ילדה עסקתי בהתעמלות והידיים נקראות בספורט הזה, היו נותנים לנו למרוח שמן ויטמין E וזה עזר להחלים את הפצעים האלה יותר טוב ויותר מהר. זה לפני כ40 שנה ואני יודעת שעדיין ממליצים עליו.
לדברים אחרים, לי אישית אין נסיון, אבל השמועות אומרות שהוא טוב לכוויות ועוד כל מנא.

blue lines1

New member
תודה גם לך:)

בכפפות אני באופן אישי לא מאמין, אבל השמן זה אחלה רעיון.. אנסה. למרות שהמטרה היא לא להגיע מלכתחילה למצב שבו אני צריך לרפא פצעים שנפתחו.

למעלה