התייעצות על אאוטינג

lily kane

New member
לא מסכימה

ראשית כל סצנה אחדתואולי מנולוג נוסף של מספר דקות
בהחלט לא יגנבו פוקס של סרט באורך שעה +
דבר שני נשאלת השאלה האם עמימות מגדרית לא היה משהו שעבר גם אצל האח ז"ל

Bi Free

New member
עונות

הדיבור המשתנה הוא לא מתוך התרסה אלא פשוט בגלל הג'נדרקווריות

שירוש אומרת שיש משהו משחקי בעיניה, היכולת שלה ושלי לערפל את הזהות המגדרית שלנו, לא להתחייב לזהות המגדרית שניתנה לנו.

על הנושא השני שיר אומרת שהציר המרכזי באמת מדבר על אח שלה, אבל על מנת ליצור הנגדה של הבחירה בחיים מול הבחירה בהתאבדות, שיר מציבה את החיים שלה כמו שהם עכשיו- התרסה מול המערכת, מול הערכים המקובלים, מול כל מה שהרג את אח שלה.
למעשה הזוגיות היא פאן חשוב בתוך ההתרסה הזאת אבל מעבר להתרסה רגעי החיים מהווים אתנחתה של רגיעה, במהלך הסרט המאוד מורכב רגשית הזה.

במילים אחרות אפשר לומר שהג'נדרקוויריות של אלון היא דווקא הנקודה הנורמלית הרגועה והשפויה בתוך משפחה שלמה של קרובים דפוקים רגשית.

Bi Free

New member
עונות2

העמימות המגדרית היא נקודה ששיר לא חשבה עליה עד כה בהקשר של אחיה.
לפי מה שהיא זוכרת ממנו וגם מכל מה שעלה מסיפורי המשפחה עליו, הוא היה סטרייט שיצא עם בחורות.
אבל בשירה שלו לפעמים אפשר שהוא בוחר לכתוב כדוברת. היא לא סגורה על זה ומעניין אותה לבדוק.
זה לא נושא שנראה לה שתכניס לסרט כרגע, כי התסריט כבר די סגור, אבל הוא מעניין בכל מקרה.
אלונה ושיר

lily kane

New member
רק רציתי לודא

אתן מודעות שמעבר ליציאה המההמת שלך
זה חושף גם את שיר עצמה כעמומה מגדרית
האם היא מרגישה מוכנה להתמודד עם השאלות שיבואו?

Bi Free

New member
התייעצות על אאוטינג

שירוש המהממת שלי עושה סרט על אח שלה שהתאבד בצבא, וכחלק מהצילומים גם האינטרקציה הזוגית בינינו נכנסת פנימה :)
היא צילמה איזה קטע שבוע שעבר שהיה לנו ביקור עכברי |עכבר| (אין אייקון אז תדמיינו

זה הטקסט בתסריט:
"פנים, הבית של שיר ואלון(ה), ערב
אלון(ה) עומד במטבח ומבשלת. שיר מציינת כי ראתה עכבר שכעת מתחבא בין חבילות נייר הטואלט ליד הגז ומבקשת מאלון(ה) שיעזור להוציא אותו משם כי היא מפחדת שהעכבר יעשה משהו. אלון(ה) מרגיעה אותה ומזכיר לה שמכיוון ששתיהן טבעוניות אז אפשר לחיות אתו בשלום. מכיוון שאלון(ה) ג'נדרקווירית, הן נוהגות לדבר ביניהן לפעמים בלשון נקבה ולפעמים בלשון זכר, דבר המאפיין את הקרבה ביניהם."

*בצילום עצמו אני מדברת לפעמים בנקבה ולפעמים בזכר וגם שירוש בהדרגה עוברת מזכר לנקבה*

בקטע אחר בסרט יש מונולוג של שיר שבו היא קוראת לי אלון, אלונה, החבר שלי שמציג את איך שהכרנו

לא כל האנשים שאנחנו מכירות יודעות עליי שאני ג'נדרקווירית או בכלל לא סטרייטית...

מתלבטת,
אלונה

Bi Free

New member
תשובה

שיר: "התשובה שלי היא שאני אישה מבחינה מגדרית 100%, מרשה לעצמי להתנסות/להשתעשע עם הצד הגברי שבי,
רק לאחרונה התחלתי לענות לאלונה בזכר לפעמים כדי להרגיש איך זה.
מבחינת הנטייה המינית שלי אני חושבת שאין הגדרה קיימת כרגע לסוג הספציפי של משיכה שיש לי:
שמתי לב שאני נמשכת לגברים שיש בהם משהו נשי, עדין, אפילו מוצאת את עצמי מתגרה מגברים לא הטרוסקסואליים אבל לא מטרנס, אותם אני רק אוהבת כבני/בנות אדם/חווה."

lily kane

New member
מגניב

אבל את מבינה שזה יעלה שאלה בקרב הצופים גם על הנטייה המגדרית שלך, זה עלול להופיע כחלק מביקרות או דעות.
האם את מרגישה מוכנה לזה?
אם כן אחלה אני בעד

wwwSapir

New member
בעיקרון

זאת נשמעת אחלה דרך לצאת מהארון כג'נדרקווירית.
השאלה היא אם את מוכנה לזה במצב שאתה נמצא בו בחיים כרגע, ועם סוג החברים שמקיפים אותך. מה את מרגישה לגבי זה?

Bi Free

New member
אהבתי את השילוב התייחסויות

כן אני מוכנה לזה ובכל מקרה רוב החברים שלי מהקהילה הלהט"בק

Apikachu L

New member
הממ...

תלוי
תלוי כמה את מרגישה מוכנה לצאת עם זה לעולם. רוב האנשים לא יבינו מה זה ג'נדרקוויריות כי זה לא מושג מוכר, אבל יש מצב יתחילו לחשוד לגבי נטיה מינית.
זה עניין של מחיר. אני לפעמים מרגיש שאני יכול לשלם מחיר של אאוטינג, לפעמים לא.

בכל מקרה, הקטע נשמע מהמם.
בהצלחה במה שתבחרי.

אפשר גם לנסות להראות לכמה חברות/ים אחרות קטעים ולשאול - האם אפשר להסיק וכאלה.

למעלה