התייעצות על ארכיטקטורה של אתר
שאלה ששאלתי בS.O. ונפסלה על הסף, אין לי מושג למה.
יש לי אפליקציית ווב שכתובה בJAVA וכשרת אינטרנט אני משתמש בTOMCAT.
כדי לשפר את הUI אני רוצה להשתמש גם באנגולר, והשאלה הכללית היא איך לשלב ביניהם.
חשבתי לחלק את האפליקציה לשניים:
החלק הראשון יהיה חלק "רזה" שרת אינטרנט פשוט שכך מה שהוא יעשה זה לשלוח קבצי HTML, JS, CSS. הוא לא יכיל שום לוגיקה ושום מידע. החלק הזה יגיש רק את ה - View).
לאחר שהדפדפן יוריד את הדפים, הוא ימשוך את התוכן באמצעות אנגולר (הכוונה לכל המידע הטבלאי, שאילתות, תכנים וכו'). המשיכה תהיה באמצעות REST, וזה יופנה כבר לחלק הכבד יותר שממומש בJAVA.
היתרון של זה הוא שאני מפריד לחלוטין בין הVIEW שיורד בקלות ובמהירות לדפדפן, לבין הMODEL שנמצא מאחורי הקלעים וניתן לגשת אליו דרך ממשק עצמאי לחלוטין (לאו דווקא באתר האינטרנט).
החיסרון הוא כמובן אפליקציה יותר מורכבת. לדעתי אני אתקשה בעיקר בחקלק של הזדהות מול שני שרתים.
אשמח לעצות על הארכיטקטורה הזו ואם היא נכונה.
אם כן, אשמח גם לעצות לגבי שרת אינטרנט נכון לחלק הסטטי NODE, APACHE?
שאלה ששאלתי בS.O. ונפסלה על הסף, אין לי מושג למה.
יש לי אפליקציית ווב שכתובה בJAVA וכשרת אינטרנט אני משתמש בTOMCAT.
כדי לשפר את הUI אני רוצה להשתמש גם באנגולר, והשאלה הכללית היא איך לשלב ביניהם.
חשבתי לחלק את האפליקציה לשניים:
החלק הראשון יהיה חלק "רזה" שרת אינטרנט פשוט שכך מה שהוא יעשה זה לשלוח קבצי HTML, JS, CSS. הוא לא יכיל שום לוגיקה ושום מידע. החלק הזה יגיש רק את ה - View).
לאחר שהדפדפן יוריד את הדפים, הוא ימשוך את התוכן באמצעות אנגולר (הכוונה לכל המידע הטבלאי, שאילתות, תכנים וכו'). המשיכה תהיה באמצעות REST, וזה יופנה כבר לחלק הכבד יותר שממומש בJAVA.
היתרון של זה הוא שאני מפריד לחלוטין בין הVIEW שיורד בקלות ובמהירות לדפדפן, לבין הMODEL שנמצא מאחורי הקלעים וניתן לגשת אליו דרך ממשק עצמאי לחלוטין (לאו דווקא באתר האינטרנט).
החיסרון הוא כמובן אפליקציה יותר מורכבת. לדעתי אני אתקשה בעיקר בחקלק של הזדהות מול שני שרתים.
אשמח לעצות על הארכיטקטורה הזו ואם היא נכונה.
אם כן, אשמח גם לעצות לגבי שרת אינטרנט נכון לחלק הסטטי NODE, APACHE?