התייעצות על בישול עם תבלינים

Maldini Girl

New member
התייעצות על בישול עם תבלינים

יש מנה שאני מכינה די הרבה: תבשיל של לבבות עוף ברוטב.בגדול המתכון
מטגנת בצל
מערבבת לבבות עם תבלינים (פפריקה, בהרט, כמון), מטגנת יחד עם הבצל ואז מוסיפה נוזל (לרוב יין לבן ומרק עוף) ומבשלת עד שהלבבות מוכנים.
בחלק מהפעמים כשאני מכינה התבלינים יוצרים מרקם גרגירי בתוך הרוטב. עוד לא עליתי על מה הפעולה שאני עושה שבגללה זה לפעמים קורה ולפעמים לא, אז אשמח לעצתכם בנושא.
 

mykal

New member
נראה לי,

שאולי נכון להמיס את התבלינים במעט מים,
כשאני גם מפוררת אותם לפני ההמסה במים.
רק אז לשפוך לתבשיל.
(בעיני הסיבה שהם נשארים גבשושיים בגלל שהם נעשים בכלי די גבשושיים
כנראה מהלחות. כשמפוררים וממיסים זהלא נשאר גבשושי בתבשיל)
 
למעלה