התייעצות על חיי מין...

התייעצות על חיי מין...

שלום לכולם. אני מקיים עם מישהי יחסי מין כבר 3 שנים.. עד לפני חצי שנה היא הייתה מגיעה לאורגזמנות ב90 אחוז מהפעמים שהיינו שוכבים... פתאום זה הפסיק לה והיא לא מגיעה לאורגזמנות מחדירה אלא רק במשחקים.. ממה זה יכול להיות? איך ניתן לפתור את זה ולחזור למצב הקודם..?

בשביל לקבל תשובה אתה צריך לתת לנו הרבה יותר

פרטים על מהות הקשר מה קורה בחיים שלכם בזמן האחרון מאז שהפסיקו האורגזמות בחדירה, בני כמה אתם ו

אנחנו בתחילת שנות ה20 לחיינו..

הקשר שלנו מעולה!! לא השתנה שום דבר מיוחד... איזה עוד מידע צריך?

מה רע במשחקים?

משאלתך : "איך ניתן לפתור את זה", ניתן להסיק כי אתה תופס את המצב הנוכחי כבעיה שדורשת פתרון. נשאלת השאלה מי מכם תופס זאת כבעיה?, האם הפרטנרית שלך אשר נהנית מאורגזמות או שמא אתה ?, ואם כך, מדוע? החלק בעל הרגישות הגבוהה ביותר באיבר המין הנשי, נמצא דווקא כשני ס"מ מעל פתח הנרתיק , והכוונה כמובן היא לדגדגן, מס' הנשים המגיעות לאורגזמה מגירוי הדגדגן הוא גבוה, מחקרים שונים מדווחים על אחוזים שונים אך בכולם הוא גבוה לאין שיעור ממס' הנשים המגיעות לאורגזמה כתוצאה מחדירה, מכך שלמעשה אין מדובר ב"בעיה" אלא במצב תקין ונורמלי בהחלט. גם אם בעבר בת זוגך הגיעה לאורגזמה מחדירה, יש לזכור כי עם השנים חלים שינויים בכל הקשור למין ולהעדפות מיניות גם אצל אותה אשה.

משחקים...

אני חושב שלהגיע לאורגזמה מחדירה זה יותר נחמד מלהגיע לאורגזמה ממשחקים.. בכל זאת חדירה זה ה"שיא" בסקס... אני חושב ששנינו מתבאסים מהמצב... אז בעצם החדירה היא חסרת טעם? מבחינת האישה?

offri2

New member
היא ממש לא חסרת טעם

אישה יכולה להנות מחדירה גם היא לא גומרת ממנה, זה לא שהיא לא נהנית, רק שאופן הגמירה שלה השתנה. האם היא טוענת שזה פחות כייף? תאמת בתור מי שגומרת תמיד מחדירה אז באמת זו הגמירה המועדפת עלי ואני מבינה אותה כי גם אני רגילה לגמור כך, אבל כשלא ניתן, אז נהנים באופן אחר חבל לעשות מזה בעיה.

עדין המצב דיי מבאס...

כי אם היה לה יותר טוב בעבר ועכשיו פחות אז מן הסתם זה דיי מבאס... מה ניתן לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו??

חופ שיה

New member
אצלה התשובה

ואולי ייקח לה קצת זמן להבין מדוע זה קורה לה ומה ניתן לעשות למען זה- קצת סבלנות ואורח רוח. מה שבטוח זה, שאם תעשו מזה עניין זה יהיה עניין, אז בנתיים עד שהאורגזמות הנרתיקיות ישובו אליה, תהנו מאורגזמות שמגיעות מדרכים אחרות ואולי אם תחקרו אורגזמות שונות תגלו עוד דברים טובים על הדרך.

למעלה