התייעצות על מישהי שהפכה אותי לגמרי

• פותח הנושא sup
  • פורסם בתאריך

sup

New member
התייעצות על מישהי שהפכה אותי לגמרי

היי אנשים

יש בחורה שאני מכיר כבר 8 שנים מתקופת התיכון
תמיד היה בינינו סוג של מתח מיני וכימיה מטורפת במשך השנים ותמיד ראיתי אותה בתור משהו שאני רוצה
התנשקנו פעם בגיל 17 אבל אז זה היה בעייתי כי בדיוק התחלתי קשר עם מישהי
לה היה חבר 3 שנים, לי הייתה חברה והיא כל הזמן הייתה איפשהו ברקע

נפרדה ממנו לפני בערך חודשיים, התחילה לדבר איתי קצת יותר באינטנסיביות וזרקה לי המון רמזים
בתור סוג של אוטיסט עם נשים לקח לי די הרבה זמן להבין שהם נפרדנו ונגמר העניין ואפשר להגיד שהיא ממש התעצבנה מזה שאני לא מציע לה לצאת
אז הצעתי לה. ויצאנו. והיה שבוע וחצי מדהימים שאני לא מתבייש להודות שהם השבוע וחצי הכי מדהימים שהיו לי בחיים
למיטיבי הלכת שצופים בcalifornication - אני אפילו אגדיל ואגיד שהיא הקארן שלי (מינוס הילדה)

ואז עבר שבוע שלם של כמעט דממת אלחוט חוץ מאינטרקציה של לייקים ותגובות בפייסבוק
ניסיתי להבין מה הסיפור, היום הגעתי למצב של "כוסאמו אני נוסע אליה"
קיבלתי סינון טלפוני ותשובה על ההתחמקות של השבוע בווטסאפ שאומרת שדי מפריע לה שהיא זו שיזמה את כל העניין
היו חילופי מילים קצרים ושאלתי אותה אם היא רוצה שאוותר עליה. קיבלתי את התשובה הלא חיננית "ממ כן"

אני לא יודע אם הכן הזה הוא באמת כן, כי הרבה פעמים נתקלתי בכן ולא שהם לא היו כן ולא ואיכשהו הצליחו להתהפך לגמרי
מה גם שנשמע לי תלוש לגמרי הסיבה ההזויה הזאת שהיא יזמה את זה

שקלתי אסטרטגיה - התעלמות של שבוע שלם ואז לבוא עם איזה "היי, את נראית לי חמודה ואמרתי לעצמי שאני חייב להתחיל איתך" או משהו בסגנון

אני באמת אוהב אותה בכל מילימטר בגוף שלי, אני חושב עליה פאקינג 10 פעמים בשעה
אני אפילו בודק אם היא מחוברת בווטסאפ שזה לא מסוג הדברים שאני עושה . הפכה אותי ב360 מעלות בשבוע הזה ואני צריך עצה (או מילים חמות ומיץ תפוזים סחוט טרי)

קטניפ

New member
אני נגד אסטרטגיות ומשחקים

ובעד האמת. היא מוצאת חן בעינייך? תהיה ישיר ותגיד לה, אבל תצפה לזה שהיא לא מרגישה כמוך.
אתה נלהב ונרגש אבל לא תמיד הצד השני חש אותו דבר וזה כואב וזה מאכזב אבל זה חלק מהחיים.

תשמע, תראה...

אני לא אוהבת את משחקי הכח האלו - מי התחיל עם מי, מי רודף אחרי מי וכו'. לדעתי מערכת יחסים שמתנהלת ככה ומושתת על נסיונות לנחש מה בדיוק היא רוצה ואיך לרצות אותה, הן מתישות. לכן לדעתי צריך להיות כנה לחלוטין ולפתוח את כל הקלפים.
במקומך הייתי כותבת לה משהו בסגנון: את מאוד מאוד מוצאת חן בעיני, אפשר אפילו להגיד שהתאהבתי בך, אני מעוניין מאוד להמשיך את הקשר איתך - אבל אני לא רוצה לעשות את זה אם את לא בעניין. לכן אני מבקש ממך רק דבר אחד, תעני לי בכנות מוחלטת, האם את מעוניינת להמשיך איתי את הקשר? - כן או לא - בבקשה בלי מממ מהוסס כי זה מבלבל אותי - גם אם התשובה היא "לא" אני מעדיף לקבל אותה בצורה ברורה, אבל אם התשובה תהיה "כן", אני אהיה יותר ממאושר

תשובה מצוינת.

אמנם אני טיפה מהסס לגבי הפתיחות [התאהבתי, מאושר] שהוא יציג בהודעה אבל הישירות שבה עולה על הכל. אני מציע שילך על זה AS-IS.

היא רוצה שאתה תיזום?

תגיע אליה עם זר פרחים וסלסלה עם גבינות ויין וקח אותה לערב רומנטי בים או באיזה פארק.

ואל תשחק משחקים!!

מיצי, החיים זה לא yes1

רק שם קומדיות רומנטיות תופסות.

אני כמעט בטוח שהם שכבו אם הוא מדבר בצורה כזו. סובבה לו את הראש בקיצר.
שום פרחים ושום סלסילה. הוא יכול לקבל סירוב במקום במקרה הלא טוב, ובמקרה הטוב הארכה של כמה ימים מצידה.

הודעה ממנו כמו שהציעה מוצי למעלה, שתכניס אותה לחשיבה חד משמעית.
ההתנהלות שלה כמו גם הרמזים שהיא נותנת לו, לא מצביעים על בחורה שיודעת לומר מה היא רוצה. וזה מסוכן,
כי הבחור מתאהב וילך אחריה לכל סוג קשר שהיא תרצה. ושלו דווקא ייטב לו.

EckoBoy

New member
משחקים

מנסיוני האישי עם משחקים, הם אף פעם לא נפסקים.

אם היא לא מקבלת כ״פחות יוזם״, אולי היא לא האחת, ואולי מה שיש לך אליה זה סתם עוד נושא לא פתור מהעבר..

AlabamaW0rley

New member
אתה פסיבי

וזה לא תפקיד אופייני לגבר. יש משמעותית פחות בחורות שיקחו על עצמן את התפקיד האקטיבי ויזיזו עניינים. רוב הבחורות עדיין מצפות שבשלב ההתחלתי הגבר יזום ויראה התעניינות. היא עם הרוב. גרמת לה להרגיש שאתה לא מעוניין בה לאחר שנתנה לך רמזים עבים ואף יזמה פגישה (כלומר, הסבירה לך כמו למפגר והשאירה לך לעשות את ההצעה הרשמית).

השרך היחידה להציל את המצב היא לא להתעלם ממה שהיה. תתנצל על ההתנהלות הקודמת שלך ותגיד שאתה מאוד רוצה לפגוש אותה. אם תתחיל עכשיו להתעלם ממנה ואז לדבר שטויות, תצא פשוט דושבאג.

Hermineh

New member
אז תיזום! תגיד לה שאתה רוצה לדבר. תהיה כן

תסביר לה שאתה חושב שאתם 10 ביחד ותראה מה היא רוצה.
לפעמים אם הגבר לא יוזם ומתעקש אז זה מכבה את החשק. אז תראה לה שאתה כן יוזם.

sup

New member
הייתי כן.. ואני אפילו יותר מבולבל

דיברתי איתה בראשון שוב
זה התחיל די מבטיח.. אבל כל נסיון של פגישה פנים מול פנים קיבל סירוב

אמרתי לה מה אני מרגיש
ואז קיבלתי הודעה מאוד ארוכה ממנה

״אני מצטערת שזה נגמר ככה אבל זה לא יכול לעבוד בינינו.. אני עדיין שמחה ממה שהיה איתנו לאחרונה ואתה יכול להיות בטוח שזה הגיע ממקום אמיתי. אני אף פעם לא נותנת רמזים כאלה לבחורים כמו שעשיתי איתך, וזה רק בגלל שכן יש לי משהו אלייך.. חיבור כזה שקשה להסביר. אני פתוחה איתך בקטע לא ברור, שופכת הכל.. גם דברים שאולי צריכים להישאר בפנים.
אתה חשוב לי גם ואני ממש לא רוצה לפגוע בך, וגם בגלל זה עדיף שזה יגמר עכשיו.. ולא בהמשך.
לילה טוב מיסטר מודי..״

וזה דפק אותי לגמרי

היא אמרה למה היא חושבת

שזה "לא יכול לעבוד בינכם"?

לדעתי האישית, לדבר איתה בטלפון משאיר את מאזן הכוחות בינכם בדיוק באותו מקום. אני חושבת שאתה צריך לחזר באופן אקטיבי שיוצא מאיזור הנוחות שלך.
בחורה שלא מעוניינת בכלל בשום קשר לא כותבת מה שהיא כתבה לך..

(או שהיא סתם מבולבלת ומבלבלת לך ת'מח)

אתה במצב מצוין

ותתחיל להקשיב לבעלי ניסיון ולא לפסוח על תגובות שאנשים משקיעים בך כאן בפורום ורק להגיע לעדכן אותנו במה שעשית. המצב הוא כזה: אתה גדול עליה בכמה מידות. כרגע היא לא יכולה לעכל אותך. היא פשוט מבולבלת. הבסיס שלכם טוב. מה טוב, מעולה. הפתרון הוא לתת לה זמן. לא להיפגש, בוודאי לא להגיע למצב אינטימי. ולקצץ במסרים מיידיים. בגדול, תן לה שקט. לפי מה שאני רואה, היא מעוניינת בך. ממש. ואתה בסדר גמור ולא היית מטומטם. אם היית מטומטם היא לא הייתה מרגישה אליך. רק תן לה לבוא אליך מבחירה ולא מלחץ רגשי. יש?

sup

New member
יש

ממש לא מתעלם
להפך - מעריך מאוד ומנסה לחבר את כל התשובות של כולם למשהו שגם לפי ההיכרות שלי איתה יכול לעבוד

לא עדכנתי בהכל אלא בשורה התחתונה
ניסיתי להגיע למצב של פגישה כמו שכתבתי ונתקלתי בסירוב
אני לא מעוניין לאנוס אותה להפגש איתי (כמו שאתה אומר) אלא שזה יבוא באמת מרצון שלה ולא מלחץ

ואני באמת מודה לכולכם

Hermineh

New member
גם לי נראה ככה. היא צריכה עוד זמן. תפסיק

להראות עניין עכשו (לא לבלבל עם התעלמות - אל תתעלם) אבל תן לה ספייס והיא תחזור לדעתי.

שרק לא יבוא עכשיו

ויעדכן שקנה סלסלה מיצי, פרחים קפיצי, גבינה מיצי, יין קפיצי...

למה לא...בכיף

שתתנהג אילך כמו שאישה צריכה להתנהג ואז תתנהג אתה כמו גבר. ואז באמת סלסלה, פרחים, גבינה, יין [היה גם פארק נראה לי]

אבל לא בבת אחת.

אגב בו'נה הייתי אתמול באיקאה יש שם אוכל בגרושים עם REFEEL...קח אותה לשם ;)

אם היא כן רוצה אותך ורק משחקת קשה להשגה

בשביל לקבל חיזורים עוד יותר נמרצים מצידך, אז עם כל יתרונותיה היא כנראה גם חתיכת "כוסית" לא קטנה (במובן שחושבת שהכל מגי לה והשמש זורחת לה מהתחת) ואז עדיף בלעדיה... ואם היא סתם מבולבלת שמרגישה דבר אחד ואומרת דבר אחר או אני לא יודעת מה, אז כמו שכתבו לך - תן לה זמן להתבשל במיץ של עצמה ולהחליט מה היא באמת רוצה. ואם היא לא רוצה אותך ועוטפת את זה בסיפורים יפים... נו אז היא לא רוצה אותך...
בכל אופן כרגע תניח לה, מקסימום איזה "שבת שלום"...

אם אתה כבר משווה את עצמך להאנק מודי

אז פעל בדרכו (מינוס הסקס עם כוסיות עולם) ותתאבד על זה.

לך אליה, תגיד לה שאתה מאוהב בה מאז התיכון,
ואם היא תדחה אותך -
אז היא לא יודעת מה טוב לה, אבל אתה לפחות תדע מה לא טוב לך.

בהצלחה.

למעלה