התייעצות עם חברי הפורום

0 אור 0

New member
התייעצות עם חברי הפורום

מה דעתכם על שרשורי עומק עם ספקים? הרעיון הוא ליצור קשר עם ספקי ויצרני שמנים, ולבקש מהם להתראיין בפורום ולספר על מרכולתם, מה הביא אותם לעיסוק בתחום, ואיך הם מקפידים על האיכות של השמנים שלהם. לי נראה שזה יכול להיות מאד מעניין למשתתפים פה בפורום, למרות שלכאורה זה נותן פתח לפרסום עצמי של אותו ספק. אני אשמח אם גם תכתבו את דעתכם על עצם הרעיון, וגם לגבי הכלים לסינון של ספקים שישתתפו בשרשורים כאלו, אם בכלל.

pumiki8

New member
אני חושב שזה רעיון מעולה! ../images/Emo13.gif

...אבל קשה לביצוע
. הספקים והיצרנים צריכים לפתוח משתמש בתפוז, ולדעת איך להשתמש בפורום - וזו נשמעת לי כמו דרישה שלא כולם יכולים להתמודד איתה. כמו כן, צריכים להודיע לכמה שיותר ספקים מראש "לשריין" זמן מסוים בתאריך מסוים.

0 אור 0

New member
חשבתי לעשות את זה אחד אחד

שלכל ספק יהיה שרשור משלו, זה יכול לקזז את הבעייתיות של להשיג את כולם במועד אחד, ועדיין יתן לכולם הזדמנות שווה. אותי בכל אופן מאד מעניין הנושא,

pumiki8

New member
צודקת. ../images/Emo13.gif

אז מה שצריכים לעשות זה להתקשר לספקים\יצרנים, להסביר להם מה הוא הפורום ומה מטרת השרשור, ולתת להם את שם המשתמש והסיסמא שאחת מהמנהלות תפתח במיוחד לכל ספק (למשל: "חיים שלוס"). כך כל מה שהם צריכים לעשות זה להיכנס לפורום, להתחבר ולענות.

מה שיותר עמוק יותר נכון

מבחר הספקים במדינה דל להחריד, כך שאין צורך במסננת. אני דווקא הייתי מביאה את הספקים היותר בעייתים, זו הזדמנות טובה להרביץ בהם את תורת הארומתרפיה.... לדאבוני יש לא מעט מוהלים במדינה....לך תדע כמה שמן סויה הם דוחפים לתוך השמן האתרי שלנו, אין לנו שום דרך לעקוב אחריהם, אנחנו חיים במדינה שהפיקוח על הנושא הוא ממנה והלאה!!!! בקיצור פטפוטים יומרניים לא מרשימים אותי בכלל.

0 אור 0

New member
מכיוון שנראה שכולם מאד מתעניינים

אז אני מבקשת מכל מי שיש לו קשר טוב לאיזשהו ספק, שידבר אתו ויקשר אותו אלי, ונתחיל להריץ את העניין

למעלה