התייעצות פומבית לגבי ה-Off Season

Yo-man

New member
התייעצות פומבית לגבי ה-Off Season

הי חברים. כמו שאתם יודעים חזרתי ביום שלישי מהודו, אבל רק היום הצלחתי לשים ידי על מקלדת שעובדת, ואני מוכן להתכתבויות ארוכות (זהירות
) אני יודע שלא מדברים על זה, אבל העונה מתקרבת לסיומה, הפליי-אופס יעברו בלי שנרגיש, ואני מנסה לדמיין מה יהיה פה בפורום. מצד אחד המשחקים של ה-NFL הם מה שנותן את הדלק לכתיבה פה: ביקורת, שאלות, ההימורים וכו'. מצד שני יש עדין את החברה שמשחקים פוטבול (למרות שמעטים מאלו שמשחקים גם שותפים בפורום, לצערי) ואנחנו נמשיך עם זה עוד כמה חודשים בקלות. מה יקרה כשנצא ל-6 חודשים חשוכים ללא שידורים ? אני מנסה לחשוב על כמה דברים, אבל הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. מה הייתם רוצים שיקרה פה יום אחרי הפרו-בול ? מה הצפיות שלכם מהפורום ? מה, שנשב פה כמו בדייט ראשון לא מוצלח בשתיקה מעיקה ? שנהפוך לפורום חברתי שהמכנה המשותף שלו הוא פוטבול ? תתחילו לשפוך כאן כל מה שעולה על דעתכם. תנו לשרשור הזה להשתולל. תכתבו על כל מה שבא לכם. אני אסכם בסוף, ואוסיף את דעתי. יאללה. לא לעבור להודעה הבאה בלי לעבור דרך "הוסף תגובה"

Jerzet

New member
יהיו

עדיין דברים לדבר עליהם, לדעתי. הדראפט, טריידים, החלפת מאמנים וכו'. תהיה ירידה בכמות האנשים שרושמים מודעות, אבל אין מה לעשות. הפורום הזה הוא פורום נישה, יש לו תפקיד ספציפי ותקופה ספציפית. אני בטוח שלקראת השנה הבאה היא תקום לתחייה שוב!

roniway1

New member
אפשר לעשות כל מיני דברים:

1. נתחיל בשרשור אייסיקיו למשל , אנשים פה יכירו האחד את השני למשל , ולא רק בהקשר לפוטבול. ייתכן שכך נכיר יותר ,ואולי נוכל לעזור אחד לשני גם בנושאים אחרים. 2.אפשר לקבוע מדי פעם צ'אטים , או אפילו שיחה משותפת במסנג'ר , בתאריך שיוסכם על חברי הפורום. 3.אפשר להעלות כל מיני שירשורי OFF , ולהעלות כל נושא מסוים שחברי הפורום רוצים לדבר עליו. 4. אפשר לעשות כל מיני תחרויות בפורום , למשל: אפשר לשאול את החברים אלו שחקנים בתפקידים מסוימים הם היו לוקחים לקבוצה שלהם למשל , ואח"כ אפשר לבדוק מהי הקבוצה המושלמת לדעת כולנו פה ,בפורום. אני מקווה שיהיו בשרשור הזה עוד הצעות מעניינות.

Reshefgarcia

New member
רעיון אחד אפשרי....

שרשור אחד כל שבוע... עמדה בכל שבוע החל מה QB הכי אהוב עכשיו/בכל הזמנים... למעשה,הרחבה של טופיקים שכבר היו פה... לתת לכל משתמש לבנות את הקבוצה המושלמת שלו,אבל עם נימוקים טובים...

ofribecker

New member
תקופת "בין העונות"

קודם כל, טוב מאוד שהעלית את הנושא יורם! וגם מספיק מוקדם כדי שיהיה זמן להחליט. נראה לי שמה שבאופן טבעי קורה בתקופה ה"יבשה" הוא שלרבים מאיתנו קצת תרד המוטיבציה לכתוב בתכיפות, ולכן נראה לי שצריך לבסס את הפעילות על קבועי זמן ארוכים יותר, לדוגמא חודש במקום שבוע. אז יכולים להיות לך כל מיני דברים שתצטרך לקבוע בתחילת כל חודש, לדוגמא - "שאלת אפריל" שיכולה להיות קשורה לדראפט, או "דילמת אוגוסט" שקשורה איכשהו להעברות ועיסקאות בין הקבוצות ועוד... כמוכן זה זמן טוב לפתוח נושאים כלליים יותר, ואני מצטרף לרעיונות שנאמרו כאן קודם ומוסיף עוד כמה רעיונות כמו - קבוצת העונה, מאמן כל הזמנים, קו ההתקפה האידאלי, דיון בנושא "מסירה או ריצה ומתי", חשיבות התפקידים השונים ורמת השפעתם על איכות הקבוצה, הרחבה בנושא קולג' פוטבול לקראת תחילת העונה, שיטת ה"Polls" (אגב, דיון מאוד חריף מתנהל בימים אלה סביב שיטת ההצבעה וההחלטה על אילו שתי קבוצות ילכו למשחק האליפות כי אובורן הבלתי מנוצחת מוצאת את עצמה ככל הנראה מחוץ לאליפות כי יש שלוש בלתי-מנוצחות), ועוד ועוד... המשך יבוא

ofribecker

New member
תוספת

עוד רעיון שניתן לדון בו בתקופת היובש, הוא הצעות מעניינות לשיפור חוקת המשחק. אם יעלה כאן איזשהו רעיון מעניין שבסוף העיבוד שלו ולאחר דיונים מעמיקים כולנו נסכים שהוא משפר את איכות משחק הפוטבול, אולי נוכל להעביר מסר באי-מייל אל אנשי ליגת ה NFL עם ציון מקור ההצעה והרציונל שעומד מאחוריה. יש לזה פוטנציאל לדעתי כי יש כאן מועצת חכמים די רחבה ומגוונת. תחשבו על זה.

gadotmi

New member
אני מחזק את דעתו של עפרי

זה יהיה המקום לחזק את הידע של חברינו המצטרפים בחוקת המשחק. דרך אגב, לפעמים זה לא רע גם לותיקים מעט יותר, כי בכל שנה יש איזו תקנה שמתווספת או מתחסלת..... גם עלעול פה ושם בארכיונים ומציאת סיפורים על כל מיני חברי HOF יכול להיות רלוונטי (כמו חידוני הטריוויה שיש כן כמעט בכל שבוע...) בכל מקרה - רק שלא נרדם לחלוטין. כמובן שמפגשים בימי שישי ושבת (בהשתפות פעילה של הבריאים והחסונים ביננו) יכול רק לסייע להמשך הרציפות. כל הכבוד על המחשבה על הדבר מספיק זמן מראש.

למעלה