Yo-man
New member
התייעצות פומבית לגבי ה-Off Season
הי חברים. כמו שאתם יודעים חזרתי ביום שלישי מהודו, אבל רק היום הצלחתי לשים ידי על מקלדת שעובדת, ואני מוכן להתכתבויות ארוכות (זהירות
) אני יודע שלא מדברים על זה, אבל העונה מתקרבת לסיומה, הפליי-אופס יעברו בלי שנרגיש, ואני מנסה לדמיין מה יהיה פה בפורום. מצד אחד המשחקים של ה-NFL הם מה שנותן את הדלק לכתיבה פה: ביקורת, שאלות, ההימורים וכו'. מצד שני יש עדין את החברה שמשחקים פוטבול (למרות שמעטים מאלו שמשחקים גם שותפים בפורום, לצערי) ואנחנו נמשיך עם זה עוד כמה חודשים בקלות. מה יקרה כשנצא ל-6 חודשים חשוכים ללא שידורים ? אני מנסה לחשוב על כמה דברים, אבל הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. מה הייתם רוצים שיקרה פה יום אחרי הפרו-בול ? מה הצפיות שלכם מהפורום ? מה, שנשב פה כמו בדייט ראשון לא מוצלח בשתיקה מעיקה ? שנהפוך לפורום חברתי שהמכנה המשותף שלו הוא פוטבול ? תתחילו לשפוך כאן כל מה שעולה על דעתכם. תנו לשרשור הזה להשתולל. תכתבו על כל מה שבא לכם. אני אסכם בסוף, ואוסיף את דעתי. יאללה. לא לעבור להודעה הבאה בלי לעבור דרך "הוסף תגובה"
הי חברים. כמו שאתם יודעים חזרתי ביום שלישי מהודו, אבל רק היום הצלחתי לשים ידי על מקלדת שעובדת, ואני מוכן להתכתבויות ארוכות (זהירות